امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ساغر جان
به نظر من نذار،عادت می کنه و به مرور مجبور میشی بیشتر واسش بذاری که خوب نیست.
بچه تو ببر نزدیک سرویس و از همون جا باهاش حرف بزن،براش شعر بخون و ... تا آروم بمونه.بگرد قلقشو پیدا کن.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، Sufii، youtab
پاسخ
عاطفه من برای تنقلات، پسته، مویز، توت خشک، بادام هندی میدم. پسرم ایتا رو خیلی دوست داره. مویز رو کع عاشقشه. ی کم شیرینه باحاله برای تنقلات. کشک چیپسی هم میدم البته قبلا هیلی دوست داشت تازگی آنقدر خورده زده شده
  • youtab
پاسخ
شیطون جون من نمی دونم پسرتون چندسالشه اما مغزهای درسته و کشمش اینها اکثرشون تا ۴ سالگی ممنوعن... پف فیل هم همچنین... به دلیل خطر خفگی... من همین الانم که نزدیک ۴ هستیم، جرات نمی کنم اکثرشون رو بدم... با اینکه تا حالا حتی یه بار هم حالت چوکینگ نداشته و بلع کاملی داره... ولی اتفاقه دیگه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Neda28، Sufii، youtab، مینو
پاسخ
رزجان ۱.۵ ساله هست پسرم. منم درسته نمیدم مثلاً پسته رو سه چهار قسمت میکنم مویز اگر بزرگ باشه ۲ قسمت میکنم. بقیه مغزها هم کوچیک کوچیک میکنم میدم وگرنه حرف شما درسته خطر داره درسته بدیم
  • Rose، youtab
پاسخ
بچه ها ی سوالی. پسر من همیشه رو زمین پارچه ميندازم و بهش غذا میدم. تازگی راه میفته و من به دنبالش یا تو بغلم می ایستم و سرش با چیزی گرم میکنم و بهش غذا میدم یا میریم تو بالکن و لب پنجره غذا میدم. میریم رستوران رو صندلی غذا میشینه و خیلی راحت هم خودش میخوره و هم بهش میدم اما خونه صندلی نداره. البته تو رستوران همیشه غذاهای مورد علاقه اش که خیلی دوست داره حالا نمیدونم اونحا رو صندلی میشینه به خاطر محیط غذای مورد علاقه اش یا کلا رو صندلی میشینه اگر بگیرم.
مامانای که صندلی غذا دارید بچه هاتون بدون مقاومت و راحت میشینن رو صندلی؟ غذا بهتر میخورن تا رو صندلی؟ قیمت ها رو دیدم ۴.۵ به بالا بود الکی هزینه نکنم بمونه رو دستم خخخ
  • youtab
پاسخ
شیطون خانوم 
پسر من میشینه، البته همیشه نه، اما میشینه 
بیرونم میشینه
ببین منکه کلا صندلی غذاشو مارک چیکو از دیوار گذفتم
500 تومن خخخ
نوش فکر کنم الان 6،7 اینا باشه
خداییش اینم خیلی تمیز و نو بود
بردم تو حموم قشنگ سابیدمش
روکششم انداختم 2دور ماشین

مامانا یه سوال 
رنگ شناسیه بچه ها حدودا از چه سنیه
یعنی شرطی نه ها
قشنگ بشناسن رنگو یا بگن اسمشو؟
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
شیطون خانم
بچه های من رو صندلی می نشستن و برام کاربردی بود.
  • youtab
پاسخ
(۱۴۰۲/۳/۱۸، ۰۶:۰۳ عصر)شیطون خانم نوشته است: رزجان ۱.۵ ساله هست پسرم. منم درسته نمیدم مثلاً پسته رو سه چهار قسمت میکنم مویز اگر بزرگ باشه ۲ قسمت میکنم. بقیه مغزها هم کوچیک کوچیک میکنم میدم وگرنه حرف شما درسته خطر داره درسته بدیم

همین سن هم خطرناکه هنوز و باید مراقب بود و ترجیح اینه که آجیل رو بصورت پودر شده توی دسر یا موادی مثل فرنی و ماست و این چیزا بدیم به بچه... حتی بصورت کره هم خطر خفگی دارن... 
دختر عاطفه که خیلی کوچیکتر هم هست... وقتی پیشنهاد این مدلی میشه، بهتره حتما موارد ایمنی رو هم بگیم، چون شاید کسی اطلاع نداشته باشه و فاجعه پیش بیاد...

[تصویر:  1222_5ugg.jpeg]
از همه ی بچه ها دور باشه اما این ریه ی یه بچه اس که با نصف بادوم زمینی کوچیک مسدود شده و بچه فوت شده:
[تصویر:  13.jpeg]

یه سری چیزا حتی 1 بار دچارش شدن هم زیاده... اتفاق واقعا یه بار میشه... و توی همچین حالتی مسلما هزارتا هایملیخ هم بی فایده بوده... حتی پاره کردن گلو وووو... مسلما نمی تونست بچه رو نجات بده...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Donya، youtab
پاسخ
یوتاب اتفاقا تو دیوار هم دیدم اونایی که بد نبود رو ۳ تومن بود!
بعد یوتاب جان بهتر غذا میخوره وقتی رو صندلی میشینه تا وقتی که مثلا بری خونه م ش ات و رو زمین میشینه؟
پاسخ
اره دیگه احتمالا به نسبت گرون شدن همه چی اینم بالا رفنه
ارههههه خیلی
جوری که 2تا خش ها تصمیم گرفتن 1دونه بخرن بذارن خووه مامانشون بچه هاشونو بشونن اون تو وقتی اونحان
منکه عزا میگیرم اونجا قرار باشه غذا بخوریم
کلا نه خودم نه بچه هیچی نمیفهمیم از غذا انقدر میره و میاد
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان