۱۴۰۲/۳/۲۹، ۱۲:۰۳ عصر
دنیا جون اره قربونت، رسیده تر ها به گوارش کمک میکنه تما سفت و خوشگلاش سفتش میکنه
نووووش جوووون شاهان گلی
نووووش جوووون شاهان گلی

گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۲/۳/۲۹، ۱۲:۰۳ عصر
دنیا جون اره قربونت، رسیده تر ها به گوارش کمک میکنه تما سفت و خوشگلاش سفتش میکنه
نووووش جوووون شاهان گلی ![]() ![]() ![]()
۱۴۰۲/۴/۱، ۱۲:۱۵ عصر
مامان های گل که فرزندهاتون بالای ۳ و ۴ هستن در روز چقدر بهشون اجازه استفاده از گوشی و تلویزیون رو میدید؟؟؟
من به پسرم ۳ تا ۱۰ دقیقه اجازه میدم تو گوشی کارتون نگاه کنه یا بازی های اموزشی بازی کنه اما دوست داره زمانش بیشتر باشه همیشه نا راضیه که زود تایمش تموم میشه به نظرتون حد استانداردش چقدره؟؟؟
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
۱۴۰۲/۴/۵، ۰۳:۱۸ عصر
مامانا از دوسالگی دیگه میتونیم بالش استفاده کنیم ؟ چه مشخصاتی باید داشته باشه؟ بالش بچه هاتون مارک خاصیه؟
۱۴۰۲/۴/۵، ۰۴:۴۱ عصر
ندا پسر من نمیذاره بذارم
من چند ماهه دارم تلاش میکنم بدش میاد انگار اما برای ما از همین الیافای پشم شیشس که ضد حساسیته ![]() ![]()
۱۴۰۲/۴/۵، ۰۵:۱۰ عصر
یوتاب جان تولد گل پسر نازت مبارک ایشالا همیشه شاد باشه
بیا با جزییات و تصویر بگو چیکارا کردی ؟ چقدر هزینه شد؟ از کجا چیو گرفتی؟ ![]()
۱۴۰۲/۴/۵، ۰۵:۳۵ عصر
یوتاب اره بیا عکس بده و بگو چکار کردی؟ کیک از کجا؟ تزیینات از کجا؟ همهچی از کجا...
بعد بچه ها یادمه یه جایی گفته بودین برای چاپ عکس که خوب و قیمت مناسب بود، میشه دوباره بگین؟
۱۴۰۲/۴/۶، ۰۹:۱۵ صبح
دخترا سلام
اگر کسی مهد خوب تو محدوده سعادت آباد و شهرک غرب میشناسه بهم بگه لطفا چند جا رفتم خیلی به دلم نشسته اونایی که بهترن قیمتشون فضایی میره بالا
۱۴۰۲/۴/۶، ۰۹:۱۹ صبح
قربونت بشم خاله ندای مهربووووون
![]() ... اهم اهم خب ما 5شنبه صبح مش رو گفتیم بیاد خونمون تا ارشا خوابه صبحاتشم اماده کردم بعد ما دوتایی رفتیم صادقیه یه راسته هست تم تولدی و ظروف یکبار داره (روبروی در اصلیه تره بار صادقیه، این سمت خیابون سمت راست) رفتیم به جز بادکنک همه جیو گرفتیم (چون بادکنک رو باباش از بازار خیلی ارزون خریده بود) ظرف یکبار مصرف هم گرفتیم، چون من ظرفشویی ندارم و کلا میخواستم آشپزخونه تعطیل باشه کلا شد 350 تومن، با بادکنکا450 تومن بعدم رفتیم یه مغازس توی جنت اباد جنوبی 3تا استند استوانه ها و عدد 1 و پمپ باد برای بادکنارو گرفتیم (چون وسط هفته بود همون موقع گفت ببرید و رزروی نمیخواست، کلا هم شد 400 تومن شام هم ساندویچ ژامبون با گوجه و خیار شور و کاهو و چیپس خلالی (هایدا طور) سلطان درست کرد و توی کاغذای ساندویچی که خریدیم گذاشت منم سالاد ماکارونی درست کردم چون همه چیشو داشتم فقط از ژامبون ساندویچا برداشتم ریختم داخلش میوه هم هندوانه 1چهارم، خربزه نصف، خیار حدود 10 عدد، شلیل 5 عدد و زرد الو 7عدد توت فرنگی 25 عدد (اینارو جز توت فرنگی خورد کردم و سیخ چوبیم داشتم زدم به سیخ 25 عدد (کلیم خوشگل شد و کم هزینه) دیگه نوشابه و شربت سن ایچ و سس و ماست موسیر، اون استوانه هام 10 تا بود توش چیپس و پفک چرخی و پاپ کورن بود که تا اوردن شام و عکس گرفتن همونش مونده بود همین همه رو جیدم فقط ساندویچا و سالاد رو وقت شام از یخچال اوردم روی میز طبق معمول که گل پسر تا اهنگ میذاشتیم خوب بود یکی دست میزد یا میرقصید گریه و بغل من بود دیگه کادو هم (این خودش داستانها داره بعدا میگم) مش 2 تومن داد (میخواست چمدون بخره براش گفت پول میدم خودتون بخرید) خش بزرگ 1دست تی شرت شلوارک با یه بازی فکری و 400 نقد خش وسطی یه سطل 220 تایی لگو و 500 نقد خش کوچیک 1جعبه عروسکای فیگور پوکویو و 4تا بادکنک هلیومی و 1تومن کارت هدیه منو باباشم 2تا اتوبوس ![]() دیگه به همه ام گفتم کادو کنین که اونم داستان داره ![]() با بچم نشستیم کف خونه باز کردیم کلی کیف و ذوق کرد ![]() دیگه بعدشم حرف و یکم بازی و تمام ... صوفی جون اونجا که عکس چاپ میکرد اسمش اتلیه کودکه، سمت کریمخان من بازم برای عید دادم همچنان قیمت و کیفیتش عاااالی بود خیلی از انلیه های تهران میدن بهش چاپ میکنه براشون یه جای کارگاه طوریه ![]() ![]() ![]() • Arezoo1984، Donya، elham، Elham67، freebird، Gitii، mahtakhanoum، Neda28، Seti69، Sufii، ستیلیته، نسیم64، کتایون خانم ۲
یوتاب کیکشم خیلی خوب شده
اون چند شد و کجا دادی؟ ![]() من خیلی سوال دارم ودی فقط ذوق کردنش ، قربونش بررررم
۱۴۰۲/۴/۶، ۱۰:۲۵ صبح
خدا نکنه عزیزممممم
![]() اهان اره کیکشم خوب بود البته من جیزای روشو چاپی دادم که ارزونتر بشه وگرنه عروسکارو خمیری هم درست میکنه 2کیلو کیک که داخلش نوتلا بود با همه جیش شد 680 تومن کیلویی 290 با جیزای روش توی سازمان برنامس از همون پیجی که پارسالم گرفتم اسمش rana_pournajib توی خونش درست میکنه، خدایی خوشنزه و تازه بود بعد خوبیش این بود که پوکویو یه دونه داشت خوشگل نبود گفت برو پینترست هر عکسی میخوای دانلود کن بفرست همونارو بران زد ![]() ![]() |