امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۴/۱۳، ۰۳:۲۵ عصر)nona نوشته است: مرسی سروناز جون
نه هنوز بهتر از هفته اوله اما همه چی بستگی به دخترم داره یه شب و‌روز کامل نمیخوابه یه شب و روز میخوابه وقتایی که نمیخوابه همش بی تابه مدام باید بغلش کنم و شیر بدم وقتاییم که خوابه مدام مجبورم دو ساعت یبار بیدارش کنم با بدبختی یه چند قطره شیر بخوره
از همون هفته قبل هم برگشتم سرکار بصورت دورکار بنظرم اشتباه کردم واقعا با نی نی به این کوچولویی نمیشه کار کرد فعلا با بدبختی دارم مدیریت میکنم
مخصوصا که کمک هم نداشتم مادر همسرم اومد سه روز اول مریض شد روونش کردم خونشون بنده خدا توان نداشت
دیگه خودمم و خودم

نونا جون الانه که میتونی از مرخصی استفاده کنی، دوماه دیگه کم بیاری، به این راحتیا موافقت نخواهند کرد... الان شما یک زائو محسوب میشی و ی تونی سر مرخصی چونه بزنی... دوماه دیگه پنج ماه دیگه که فوق خسته شدی، میگن می خواستی اولش مرخصی بگیری چطور اولش بودی الان که بچه 5 ماهه شده کم آوردی؟
اگه میتونی حتما مرخصی بگیر... خودت رو داغون نکن...

درباره ی شیر هم نمی دونم توی تاپیک دیگه هم که گفته بودید، نظرم رو گفتم یا نه، اما اگه بچه کامل دنیا اومده و وزنگیریش مناسبه، اصلا نیازی نیست که بیدارش کنی و شیربدی... اینجوری فقط خوابش بهم میریزه و بدخواب میشه و در آموزش خواب به مشکل می خوری... دکترت اگه دلیل واضح و شخص داره که تا این زمان هر دوساعت شیرش بدی که هیچی، اگه دلیل مشخصی نداره احتمالا به رفرنس های جدید آگاهی نداره و شاید بهتر باشه دکترت رو عوض کنی... دکترا و خانمهای قدیمی معنقد به این موضوع بودن که لازمه هر دوساعت شیر بخوره... 

راستی لیلی جون که درباره ی مرخصی گفتی، مرخصی زایمان بله 2 ترمه، ولی مرخصی بارداری هم هست که اونم 2 ترمه و جمعا میشه 4 ترم... پس حتما برو دنبالش چون برای خودت زمان میخری و احتمال جریمه دادنت کم میشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، Arezoo1984، Hami99، lili_61، liyane، mona70، nona، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۳، ۰۵:۴۴ عصر)رخشید نوشته است: نونا مرسی جواب دادی
من با یوروویتال معده درد میگیرم، از ایرانی ها هم نمیدونم محصول کدوم شرکت بهتره و سازگارتره

رخشید جون اسیدفولیک قیمتی نداره، از هر مدل یه ورق بگیر ببین با کدوم راحت تری... منم از برندهای مختلف خوردم و هیچوقت مشکلی نداشتم...
  • 2015، Hami99، lili_61، liyane، mona70، nona، Sahraa71، youtab، رخشید، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی سروناز جون و رز جون
نه مدیرام بحثی ندارند بچه ها خودم خیلی حس بدی داشتم هر جوری هست میخواستم یه بند باریک با کار رو حفظ کنم نمیدونم والا... من کار خونه نمیکنم طفلی همسرم زحمتشو میکشه
رز جون مرکز بهداشت و پرستارای بیمارستان خیلی تاکید کردند که حتما نهایت هر سه ساعت بیدارش کن چون بچه زیر دو ماه نمیتونه ابراز کنه و احتمال افت قندش هست
خواهرم دیشب بهم گفت ۱۲ شیر بده دیگه بذار بخوابه تا ۶ صبح اما نگران میشم اینطوری یهو قندش واقعا تو خواب بیفته چی، بعد وقتی میگم اگه یروزی روز خوابش باشه کلا میخوابه یعنی بهیچ عنوان بیدار نمیشه خب بچه ناراحتی معده پیدا میکنه که مثلا پنج ساعت حتی بیشتر معده کاملا خالی! رز جان یعنی شما از بدو تولد کلا بچه رو بیدار نمیکردی؟ حتی اگه اون روز شیر نخورده بود و دستشویی نکرده بود؟ مشکلی پیش نیومد؟
راستی عمل کردی عزیزم؟
  • Hami99، lili_61، liyane، mona70، Rose، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۳، ۱۲:۴۵ عصر)سروناز نوشته است: لیانه جان انشالله که یه زایمان راحت فردا داری .بلاخره به اخر راه بارداری رسیدی.الهی که خیلی اذیت شدی سر ویار و ضعفی که داشتی ولی بلاخره تموم شد و فردا گل پسرت تو بغلت هست Heart

حس و حالت تو روز اخر چیه .کلا روز اخر باید چی کار کنیم  Big Grin.اینقدر که این چند وقته  بچه های بالای لیست زایمانهاشون یهویی شد نشد از کسی بپرسیم برنامه های روز اخر چی هست.

واي سروناز جونم تو كامل يادته كه چي بر من گذشت
فقط خداروشكر ميكنم كه بلاخره به پايانش رسيدم
امروز حس ميكنم حالم خوبه
موزيك گذاشتم
ظهر مادرشوهرم و برادرشوهرم و جاريم اومدن براي ناهار خونم
جو خيلي خوب بود
احساس خوبي دارم ، خداكنه تا فردا همينجوري مثبت پيش بره و اضطراب و استرس نياد سراغم
بچه ها اميدوارم هيچكس حسرت مادر شدن به دلش نمونه
اميدوارم خدا نگهدار تمام ني ني هاي دنيا از جمله ني ني هاي اين گروه باشه
الهي كه پسر يوتاب و دختراي ترگل جون سرحال و شاداب برن خونشون
انشالله هيچ بچه اي درگير زردي نشه ( منجمله پسر من )
حس خيلي خوبي در كنار شما داشتم
انشالله همگي با سلامتي بارداري رو پشت سر بذاريد و همه باهم بريم توي تاپيك بعدي باهم جمع بشيم دوباره

ممنون محبتتونم بچه ها
عاطفه جون براي شما هم خلاصه ميگذره و ميرسي به ٤٠ هفته
نونا جان ممنونم
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، ندایا، کتایون خانم
پاسخ
اره عزیزم کامل یادمه دیگه خدا رو شکر گذشت و چه خوب که امروز حالت خوب بوده.میدونم که فردا هم بدون استرس سپری  میشه و به سلامتی گل پسرت رو بغل میکنی Heart Heart Heart Heart 

نونا جون دو سه هفته مرخصی طوری نمیشه به نظرم از خودت دریغ نکن.برای شیر هم تو شب مخصوصا تاکید میکنن اصلا بچه رو بیدار نکنید.البته اگر وزن گیریش خوبه .خواهرتون هم که همین رو گفتن حالا بازم از یکی دوتا دکتر دیگه بپرس گلم ولی اینطوری بعدا بیشتر اذیت میشی.
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آخه سروناز جون دارم فکر میکنم برای چی هم کارشناس بخش نوزادان بیمارستان هم پرستار هم ماماهای مرکز بهداشت تاکید کردند بچه رو بیدار کن! خواهر منم فقط شبو گفت اصلا نگفت طول روزم‌ بذار کلا با شکم خالی بخوابه تاکید کرد حواسش به دستشوییش باشه ، الان خانمایی که بچه دارن مثل رز جون یا الهام جان و زهره جان میخوام بدونم اگه نی نیشون کلا خواب بوده باشه چه سب چه روز اصلا بچه رو بیدار نمیکردن؟ هیچ مشکلی پیش نمیومد؟
  • liyane، mona70، Sahraa71، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۳، ۰۷:۱۰ عصر)nona نوشته است: آخه سروناز جون دارم فکر میکنم برای چی هم کارشناس بخش نوزادان بیمارستان هم پرستار هم ماماهای مرکز بهداشت تاکید کردند بچه رو بیدار کن! خواهر منم فقط شبو گفت اصلا نگفت طول روزم‌ بذار کلا با شکم خالی بخوابه تاکید کرد حواسش به دستشوییش باشه ،  الان خانمایی که بچه دارن مثل رز جون یا الهام جان و زهره جان میخوام بدونم اگه نی نیشون کلا خواب بوده باشه چه سب چه روز اصلا بچه رو بیدار نمیکردن؟  هیچ مشکلی پیش نمیومد؟
 نونا جون روز بیدار کن ولی شب میگن چون هورمون رشد ترشح میشه اون خواب یکسره بهتره.
پیج دکتر ظریفی و یه سری دکترای اطفال دیگه رو من فالو دارم میگن این دستورالعمل جدید هست.خیلی وقتها از بهداشت ناراضین میگن مثلا برای تغدیه هر سال راهنمای جدید میاد ولی خیلیاشون تو سالهای قبل موندن.اینکه چی بدی از کی بدی.این قضیه شیر شب هم همینه.ولی روز بده نمیشه که شیر نخوره .به نظرم یه پزشک اطفال پیدا کن فقط رو حرف اون برو جلو ولی یه پزشکی که اطلاعاتش به روز باشه
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Rose، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۳، ۰۶:۴۳ عصر)nona نوشته است: مرسی سروناز جون و رز جون
نه مدیرام بحثی ندارند بچه ها خودم خیلی حس بدی داشتم هر جوری هست میخواستم یه بند باریک با کار رو حفظ کنم نمیدونم والا... من کار خونه نمیکنم طفلی همسرم زحمتشو میکشه
رز جون مرکز بهداشت و پرستارای بیمارستان خیلی تاکید کردند که حتما نهایت هر سه ساعت بیدارش کن چون بچه زیر دو ماه نمیتونه ابراز کنه و احتمال افت قندش هست
خواهرم دیشب بهم گفت ۱۲ شیر بده دیگه بذار بخوابه تا ۶ صبح اما نگران میشم اینطوری یهو قندش واقعا تو خواب بیفته چی، بعد وقتی میگم اگه یروزی روز خوابش باشه کلا میخوابه یعنی بهیچ عنوان بیدار نمیشه خب بچه ناراحتی معده پیدا میکنه که مثلا پنج ساعت حتی بیشتر معده کاملا خالی! رز جان یعنی شما از بدو تولد کلا بچه رو بیدار نمیکردی؟ حتی اگه اون روز شیر نخورده بود و دستشویی نکرده بود؟ مشکلی پیش نیومد؟
راستی عمل کردی عزیزم؟
اشکال نداره کار خونه هم تا یکی دوماه واقعا نمیشه انجام داد... بذار همسرت انجام بده، ولی این استراحت های بعد از زایمان رو خیلی جدی بگیر...
ببین الان بدن شما 9 ماه از سلول به سلولش مایه گذاشته، بعد یه جراحی سنگین رو پشت سر گذاشتی، طبیعی هم آدم زایمان بکنه درد و سختی خودش رو داره و واقعاااااا هر دوش سنگین محسوب میشن... بعد حالا بدنت میخواد یه نفس بکشه و مواد زائذ رو دفع کنه و هورمون هاش رو متعادل کنه و شیر بسازه... ولی با فشار آوردن اینجوری به خودت ممکنه الان متوجه نباشیا، ولی بعدا یه جایی توی یه مسیری بدنت دیگه نمیتونه پا به پات بیاد... من اینو از چندین مربی ورزشی هم شنیدم... دیگه زایمان که بماند... خواهش می کنم ازت خیلیییی بهش فکر کن... اگه فکر می کنی شیرت کمه و سیر نمیشه ووو... یکی از دلایلش همین کم بودن استراحت و شروع شدن مشغله هاته... هیچکس این کارو نمی کنه... هیچکس از زن تازه زایمان کرده انتظار نداره که بعد چند روز برگرده سر کار... اینقدر به خودت سخت نگیر، با بدنت دوست باش، صداش رو بشنو، به خودت آسیب نزن... به خدا که جبران ناپذیره... منم همین کارا رو می کردم ولی امکان برگشت به کار نبود ولی خب کمک کلا نداشتم... و از روز سوم، خودم بودم و بچه... همسرم از یه هفته بعد کم کم برگشت سر کار و من بخاطر یک سال بدخوردن صفرام و بدنم آسیب دید... 

ببین مرکز بهداشت که هنوز الگوی غذایی پشت کارت واکسنش مال دهه 60 هست انتظاری نیست ازش... پرستار نوزادان و کلا پرستار بیمارستان هم که کلا فقط همون چند روز اول با بچه سر و کار دارن تجربه ی روزهای بعد رو ندارن نمیدونن با این توصیه چه بلایی سر تازه والدها میارن و اونها رو درگیر ساعت می کنن و نمیذارن استراحت کنن... ولی مهم نظر دکتر اطفال خودتونه... من هر چی دکتر حسابی دیدم گفته بچه ی کامل با وزنگیری خوب (طی دو هفته ی اول تا 10% کاهش وزن هم طبیعیه)، نیازی به بیدار کردن نداره... رفرنس های جدید میگن بیدار نکنید...

درباره ی خودم هم که پرسیدی، ببین حالا من تقریبا دوسال قبل از شما بودم... الان پسرم دوسالشه... واقعا تفاوت منی که از روی متون علمی کار کردم با بقیه ی هم گروهی هام رو می بینم... به خدا نمی خوام پزی چیزی بدم، فقط میخوام بدونی که میتونی به علم اعتماد کنی... من تا وقتی فهمیدم نباید بیدار کنم 3 روز گذشته بود... بعد دیدم دکتر ظریفی هم بعدها تاکید کرد که نیازی به بیدار شدن بچه ی کامل با وزنگیری مناسب نیست، توی ایران چون پرستارها نمیخوان رسیدگی کنن میگن بچه رو بیدار کنید که مسئولیت گردن خود مادر و پدر بیفته، ولی وظیفه ی اونهاست بچه رو چک کنن (چون اون زورهای اول پدر و مادر تجربه ای که ندارن حتی بچه قندش بیفته واقعا نمی تونن با خواب بچه تفاوتی قائل بشن و وظیفه ی خود پرستاره که بیاد و دائم چک کنه! دائم توی استرس که وای دوساعت نشه 3 ساعت و علائم شیر خوردن یا نخوردن هستن...) و بعد از اینکه مطمئن شدن سالمه مرخصش کنن... توی ایران خب همه چیزمون به همه چی میاد... شما ببین اگر بچه ت به تعداد مشخصی که مناسب سنش هست دفع پی پی و جیش داره (پوشکش رو باید حتما خیس کنه، اگه خیس نمیشه حتما حتما دما رو کم کن (دمای مناسب برای بچه حدود 18-24 درجه اس و بچه با بچه فرق داره اما اگه مثل مال ما گرمایی باشه، شب و روز باید لخت جلوی کولر میخوابید وگرنه جیشش قطع میشد Big Grin ) و شیر بیشتر بهش بده)

یه نمای کلی بخوام بدم، من از روز اول روتین ها و آموزش روز و شب رو شروع کردم (روتین هاش به جز شیرش که تموم شده، کلا از روز اول همین بوده، یعنی میدونه شام که میخوره، پوشک، لباس خواب، مسواک، آب، آهنگ لالاییش و خوابه)، از روز سوم دیگه بیدارش نکردم، از حدود 2 ماهگی آموزش خواب رو شروع کردم، آخر 4 ماه شیر شب رو گرفتم (تا آخر 6 ماه طول کشید)، آخر 6 ماه هم کلا جاش رو جدا کردم... شیر کلی هم از 21 ماهگی شروع کردم هی زمان یه وعده رو کم می کردم و بعد از یه مدتی حذف می کردیم... و سر 24 ماه و دو روز کلا گرفته شد... 
در کل با اینکه 9 ماهگی اولین دندونش رو درآورد، الان رشدش از اکثر هم گروهیامون بهتره و دندوناش از اونایی که زودتر دندوناشون دراومده بود، زودتر کامل شد (تاثیر خواب خوب و منظم شب روی رشد بچه)، بعد الان حدود 40% بچه های گروهمون، با پوسیدگی 2 دندون و بیشتر بچه هاشون درگیرن... یعنی بچه هنوز دندوناش کامل درنیومده ولی باید ببرن بیهوش کنن و براشون پر کنن Sad من بارها بهشون گفتم از شیر شب بگیرید، میگفتن نه سیاه شدنش از آهنه... به خدا علم چراغ راهمونه... ولی خب نمی خواستن بگیرن... الان خواهرتون فکر کنم پزشکن، مطمئنا حواسش هست چی میگه... از دکترش هم بپرس با احتمال بالا میگه نمیخواد بیدار کنی... اصلا یکی از دلایل بدخوابی بچه های ایرانی همینه که اینجوری بیدارشون می کنن... یا مثلا درباره ی شیر کلی، قدیمیا میگن یهو بگیرید، الان هم گروهی های من مورد بود که بچه شون کااامل شیرخشکی بود... توی حدود 18 ماهگی هم گرفتن... ولی هنووووز که هنوزه و بچه 26-27 ماهشه، بچه شیر شبش دوباره برمیگرده چون جاش رو جدا نکردن و کوتاه میان!!! دندوناشم خراب شده بنده ی خدا... اصلا وقتی یکم مطالعه کنی متوجه میشی همه ی این مسائل مثل حلقه های زنجیر بهم متصله... و اکثر حرفای خییییلیا، باد هواست... من خودم الان صفرامو از دست دادم چون شنیدم یکی گفت شیرت جون نداره و چرب نیست و من برای چرب کردن شیرم راهی به جز خوردن چربیجات به ذهنم نرسید با اینکه اصلا مهم نبود و ترکیب شیر هر جور که بچه نیاز داره میشه... می خوندم مهم نیست، میدیدم بچه خوب داره رشد می کنه، ولی اون حرفه روح و روانم رو اذیت میکرد و از یادمم نمیره... سلامتیمم گرفت... ولی به خداوندی خدا علم دستمو گرفت و نجاتم داد... من بچه م رو با یوتیوب و کتاب و اینستا بزرگ کردم... الان به شدت راضی ام... دیگه هم به حرف هیچ ننه قمر بی سوادی گوش نخواهم داد...

ببخشید خیلی حرف زدم، سعی می کنم کوتاه تر بنویسم...

بخوام یه دورنمای کلی هم بدم، توی آخر 3 که کولیک تموم شد، آخر 10 که داروهای ریفلاکس تموم شد، آخر 12 که یک ساله شد و تقریبا کلا ریفلاکس تموم شد، آخر 18 که واندرویکس تموم شد و آخر 2 سال، ما جهش های به شدت مهمی رو توی بحث رشد عقلانی و خوابش دیدیم...

راستی مامانایی که تازه بچه هاتون دنیا اومده، یه جدول واندرویکس رو جلوی چشمتون داشته باشید، بدونید کی بچه قراره بهم بریزه و این زمانهاییه که بچه دچار جهش های رشدی میشه (در جنبه های مختلف)، و خودتون رو آماده می کنید که مثلا کمک بگیرید، یخچال و فریزرتون رو پر کنید، برنامه ی مسافرت بذارید یا نذارید وووو... خوشبختانه علم به شدت روی این موضوعات کار کرده و رشد بچه ها مثل یه جدول تمیز و مرتب آمده شده، مایلستون ها مشخصه و میتونه چراغ راه علاقمندانش باشه... تا می تونید از علم کمک بگیرید که زندگیتون با کیفیت تر و راحت تر بگذره Heart

[تصویر:  nNWqir91eOU4x6gXnYkQCTowoiluGtDOezxf5CDG...tXAM8ihqpy]

راستی بچه ها یه وقت استرس مسترس نگیریدا Angel من هر چی میگم برای اینه که آمادگی داشته باشید و این دورانتون با کیفیت بالاتری بگذره و ریسک افسردگیتون کم شه... فقط بخونید و بدونید و وقتی به مشکلی خوردید یا کمک بگیرید یا برگردید این مطالب رو وقتی بهشون نیاز پیدا کردید بخونید... الان شاید متوجه منظور من نشید... اشکال نداره ولی نیازی هم نیست استرسش رو بگیرید... ان شاءالله که بچه های شما آروم و بی دردسر باشن و کلی کمک هم از اطرافیان بهتون برسه Heart
  • 2015، Arezoo1984، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، liyane، Mari90، mona70، Nedaa28، nona، Sahraa71، Sh96.shamim، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
Rose عزیز یکمم در مورد مرحله واکسن زدن هم تجربتو بگو..و در مورد شروع غذای کمکی چون خوندم رفرنس ها تغییر کرده میخوام بدونم چه اطلاعاتی داری و تحربتو بگی. حالا میخوای اینجا نگی تو تاپیک مربوط به خودش بنویس..پست قبلیتم تو تاپیک مربوطش کپی کنی خوبه.بچه ها الان زیاد دقت نمیکنن یادشون میره تو شرایط که قرار میگیرن دوباره باید بخونن.
  • lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جون واقعا از حرفهات لذت بردم. آفرین به اینهمه درایتت
  • 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان