امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
بچه ها من چند تا سوال داشتم 
یکی اینکه (میدونم 2سالشه و زوده کلی میپرسن)
از چه سنی زبان و موسیقی رو میشه گذاشت یاد بگیرن؟
یکی اینمه رنگها رو از چه ستی یاد میگیرن؟
پسر من الان خدود 12 رنگ رو با سفید و سیاه بلده، نه به صورت شرطی و تعریف شده باشه براش چیز جدیدم میبینه میگه رنگشو
حدود 5،6 تاشم اسم میبره 
میخوام ببینم وقتش طبیعیه و بقیه هم همینطورن یا باهوشه؟ خخخ
بعد اینکه غذا خوردنش بازم 10 روزیه افتضاح شده
دیروز کلا میتونم بگم هیچی نخورد در کل، حتی بستنی و. مغزیجات که عاشقشه
حتی سیب زمینی سرخ کرده 
شماها توی این سن چه میکنین با نخوردناشون؟
این درسته که الان دیگه نباید غذای جایگزین بدیم و اگه نخوردن جمع کنیم تا وعده بعدی؟
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، Rose، ستی‌لیته
پاسخ
یوتاب پسر من 1 سالگیش رنگهای پراستفاده رو میگفت... دو سالگی دیگه من هر چی بلد بودم رو می گفت... 3 سالگی انگلیسی هم اضافه شد و انگلیسی هم رنگا رو می گفت...

آموزش زبان توصیه میشه که از 3 سالگی یا وقتی زبان اول کامل شد شروع بشه... شما روی فارسی کار کنید خیلییییییییییییییی خیلیییییییییی مهمتره نسبت به زبان خارجی یا موسیقی... یعنی اساس ارتباط و اعتماد بنفس و اخلاق خوب و یادگیری بچه همین زبان اولش هست... خیلیییییی مهمه خیلیییییییی زیاد... الان دیگه باید جملات دو کلمه ای رو کامل بگن بچه هاتون... تا 2-3 ماه عقب بودن قابل اغماضه اما اگر شک دارید یا نگرانید حتما کمک حرفه ای بگیرید که واقعا حیفه که این روزا از دست بره و بچه عقب بمونه...

غذا هم من چندماهیه که تکنیک بیا شام، اگه نیای دیگه غذا نیستا... و وقتی درخواست غذا کنه اکثر مواقع فقط نون خالی با آب بهش میدم... والا خدمه ی خونه که نیستیم هی غذا درست کن غذا درست کن... حالا پسر من بزرگتره ولی شما شاید اگه یه روش درست رو پیدا کنید و پیش بگیرید، اصلا به این مرحله نرسید... والا پسرم که منو سرویس نمود... دیگه کم آوردم گفتم یا همه باهم می خوریم، یا گشنگی میکشی یا نون خالی می خوری.. والللللللااااااااااا اههههههههههه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Donya، samin**، youtab، خانم فسقلی، ستی‌لیته
پاسخ
مرسییی رزی که نوشتی برام عزیزم
عه پس سیر طبیعی رو داره برای شناخت رنگها
اخه توی گوگل چند جا خوندم از 2ونیم تا 4ساله تشخيص و شناخت رنگها کلی ذوق کر م که بچم لبلده خخ
نه الان اصلا قصد اموزش اینارو ندارم فقط خواستم بدونم 
چون مثل بزرگا انگشتاشو روی کیبدرد لرگش میذاره و میزنه، تنشو عوض میکنه، ریتمشو عوض میمنه، باباش براش میزنه عینشو تقلید میکنه (منظورم مدل دستشه) گفتن بدونم مثلا توی 4سالگی بذارمش اید استغداد داشته باشه توی این مورد
پسر من تازه یهویی به حرف افتاد رزی
قبلا اصلا جیزی انچنان نمیگفت، بیشتر اوا بود اما یهویی روزی 3،4 تا کلمه جدید میگه

ره پسر شما بزرگتره فکر کنم بالای 3 هست
به خدا که این بچه هم منو دیوونه کرده با غذا خوردنش
نمیخوامم هی بذارمش با کارتون و گوشی عادت کنه
الان 10 روزه روزانه جمعا نیم وعده هم نمیخوره
باز پسرت میفهمه دیگه ماشالا
پسر من تازه 3روزه 2سالش شده
  • Rose، ستی‌لیته
پاسخ
جدی؟ نه اگه با بچه کار بشه خیلی زود یاد می گیره... چه خبره بچه تا 4 سال رنگ بلد نباشه!!!!!
خیلی عالیه که راه افتاده یوتاب Smile اگه می خوای هوش ریاضی تقویت بشه، حتما صفت و مقادیر رو بگو...
اعداد رو بشمرید هررررر جا که شد...
10-20-30-40 کنید
پله و دست زدن و پریدن و قدم و اینا رو بشمرید...
با پول بازی کنید... اعداد رو بتونه بخونه...
بزرگتر و کوچیکتر، کوتاه و بلند، این و اون، اینجا و اونجا، دور و نزدیک، این چیزا رو کار کنید اینا برای تقویت هوش ریاضی خوبه...

راستی دوره ی هوش دکتر هوش هم خوبه (50 تومن).. دوره ی استعدادشم اومده می تونی توی تخفیف بگیریش زودتر که بدونی آیا استعداد خاصی داره که اینجوری پیانو رو تقلید می کنه؟ دوره ش 150 تومن شده... به زودی 300 میشه...

آره یوتاب، پسر من 2 سال از پسر شما بزرگتره... الان 4 سال و تقریبا 2 هفته ش هست Smile ولی منظورم اینه که از اول درست بنیان رو بچینی که بنیانت به باد نره Smile چون یکم که راه میدیما، دور از جونمون سواری می گیرن حساااابی Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Arezoo1984، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
وای رز، چه وضعیت غم‌انگیزی! ولی بچه‌های کوچیک همییییشه همینقدر سنگدل بودن از نظر من. نخودی و‌ اینا رو هم وقتی تو جمعِ آشنا (مثل فامیل) بودیم می‌گفتیم، وگرنه تو جمعِ غریبه کسی رو نخودی نمی‌کردن اینطوری.
  • Rose، youtab
پاسخ
اره دقیقا درست میگی
اتفاقا اره پله هارو میریم میایم میشمریم بهش میگم چی بکشم میگه مثلا جوجی میگم کجا بکشم انگشتشو مذاره میگه اینگو (اینجا) الان یه بازیه خوبم عمش براش گرفته خیلی خوبه اما کاش اعدادش فارسی بود
مرسی گفتی عزیزم حتما حتما باهاش کار میکنم  Heart
  • Rose
پاسخ
مرسی دخترا بابت آغوشی جواب دادید*_*

منم با ستی موافقم،قبلا هم بچه ها مهربون نبودن باهم
مثلا منو خواهرم ک تفاوت سنی کمی داشتیم،داداشم رو خیلی خیلی اذیت میکردیم.بازی راهش نمیدادیم،خودمون میرفتیم تو کوچه بازی،اینو نمیبردیم.خلاصه اعصابش خط خطی بود از ما.خخخ
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Neda28، Rose، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
بچه ها پسرم تو خواب یهو به هق هق می افته شکمش بالا و پایین میشه دوبار این اتفاق افتاده تنفش عادیه
من الان بیدارش کردم تو روخدا اگر این حالتو دیدین بگین من نگرانم
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
پاسخ
ساغر جون چیز خاصی نیس نگران نباش.
پسر منم تو خواب یهو ناله میکنه گاهی.
من اون لحظه دعا میکنم ک به خوابش ادامه بده .Smile
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Saghar685، ستی‌لیته
پاسخ
هق هق میکنه انگار گریه کرده باشه
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي