امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امروز غذا چی داری (۱) ++بدون عکس++
صبحانه نیمرو و بربری
ناهاراحتمالا نودل و مرغ و سبزیجات
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، Almam، artatam، nona، Samin، sims s، Sufii، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
? ک*ت*ل*ت
  • **ماهور**، Almam، artatam، nona، Samin، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
صبحانه تخم مرغ و آب هویج بستنی
ناهار: مرغ بریون از دیشب مونده
شام: فسنجون در خال پخت ( از دیروز ظهر نیت کردم بلاخره محقق شد)
اونایی که آش رشته دارن خوشا بحالتون Smile همچنین نسیم ۶۴ که گفتی عدس پلو با کشمش فراوون دلمو خون کردی کنارش یعالم پیاز داغ و گردو هم بریز نوش جان کن اوووووف
  • **ماهور**، Almam، artatam، Samin، sims s، Sufii، youtab، آبگینه، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
ناهار برای همسر واویشکا
خودم ساندویچ هات داگ
شام ادامه ی آش رشته
مرسی نونا جون ،اصن هوا آش رشته میطلبه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • **ماهور**، Almam، artatam، nona، Samin، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
زرشک پلو با مرغ واسه شام و ناهار فردا
نونا جون نوش جونت منم یکهفته هست نیت فسنجون کردم نمیرسم بپزم
  • **ماهور**، Almam، artatam، nona، Samin، sims s، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
نهار کشمش پلو
شام کوکو عدس
  • **ماهور**، Almam، artatam، nona، Samin، sims s، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
من اومدم دوباره Big Grin
حال نداشتم غذا بذارم،مهمان همسر کباب
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • **ماهور**، artatam، nona، Samin، sims s، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
سوفی جان اصلا کشتم خودمو دخترم‌بسلامتی اضطراب جداییش در حدی شده که واقعا به دقیقه نمیرسه تنها موندنش
دیروز ساعت ۲ نیت کردم ( کلا دو هفته بود تو فکرش بودم) تا ساعت ۷ که همسرم بیاد فقط تونستم مرغارو از فریزر درآرم و گردوها رو آسیاب کنم
شب پیازو‌رنده کردم و گردوهارو قاطی کردم و تا صبح گذاشتم بپزه صبح هم تا دخترم خواب بود مرغارو‌سرخ کردم و ادامه ماجرا
یعنی واقعا موندم آخه به فسنجون چیه که اینهمه برای پختنش بخوام برنامه ریزی کنم قبلنا تا اراده میکردم نهایت ۴ ساعت بعد آماده میشد…
وای آش رشته نسیمه جان واقعا میطلبه
  • **ماهور**، Almam، artatam، Samin، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
ناهار امروز خوراک لوبیا
  • **ماهور**، Almam، artatam، nona، Samin، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
ماکارونی
  • Almam، artatam، nona، Samin، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان