۱۴۰۰/۹/۱۵، ۰۱:۰۸ عصر
صبحانه نیمرو و بربری
ناهاراحتمالا نودل و مرغ و سبزیجات
|
امروز غذا چی داری (۱) ++بدون عکس++
|
|
۱۴۰۰/۹/۱۵، ۰۱:۰۸ عصر
صبحانه نیمرو و بربری
۱۴۰۰/۹/۱۵، ۰۳:۵۱ عصر
? ک*ت*ل*ت
صبحانه تخم مرغ و آب هویج بستنی
ناهار: مرغ بریون از دیشب مونده شام: فسنجون در خال پخت ( از دیروز ظهر نیت کردم بلاخره محقق شد) اونایی که آش رشته دارن خوشا بحالتون همچنین نسیم ۶۴ که گفتی عدس پلو با کشمش فراوون دلمو خون کردی کنارش یعالم پیاز داغ و گردو هم بریز نوش جان کن اوووووف
۱۴۰۰/۹/۱۵، ۰۵:۲۵ عصر
ناهار برای همسر واویشکا
خودم ساندویچ هات داگ شام ادامه ی آش رشته مرسی نونا جون ،اصن هوا آش رشته میطلبه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۰/۹/۱۵، ۰۸:۳۶ عصر
زرشک پلو با مرغ واسه شام و ناهار فردا
نونا جون نوش جونت منم یکهفته هست نیت فسنجون کردم نمیرسم بپزم
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• **ماهور**، Almam، artatam، nona، Samin، sims s، youtab، ترانه خانوم،
۱۴۰۰/۹/۱۵، ۱۰:۳۲ عصر
نهار کشمش پلو
شام کوکو عدس
۱۴۰۰/۹/۱۵، ۱۱:۲۹ عصر
من اومدم دوباره
![]() حال نداشتم غذا بذارم،مهمان همسر کباب
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
۱۴۰۰/۹/۱۵، ۱۱:۳۰ عصر
سوفی جان اصلا کشتم خودمو دخترمبسلامتی اضطراب جداییش در حدی شده که واقعا به دقیقه نمیرسه تنها موندنش
دیروز ساعت ۲ نیت کردم ( کلا دو هفته بود تو فکرش بودم) تا ساعت ۷ که همسرم بیاد فقط تونستم مرغارو از فریزر درآرم و گردوها رو آسیاب کنم شب پیازورنده کردم و گردوهارو قاطی کردم و تا صبح گذاشتم بپزه صبح هم تا دخترم خواب بود مرغاروسرخ کردم و ادامه ماجرا یعنی واقعا موندم آخه به فسنجون چیه که اینهمه برای پختنش بخوام برنامه ریزی کنم قبلنا تا اراده میکردم نهایت ۴ ساعت بعد آماده میشد… وای آش رشته نسیمه جان واقعا میطلبه
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• **ماهور**، Almam، artatam، Samin، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم،
۱۴۰۰/۹/۱۶، ۰۲:۱۷ صبح
ناهار امروز خوراک لوبیا
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• **ماهور**، Almam، artatam، nona، Samin، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم،
۱۴۰۰/۹/۱۶، ۱۰:۱۳ صبح
ماکارونی
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• Almam، artatam، nona، Samin، youtab، ترانه خانوم، |