امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
(۱۴۰۲/۴/۱۳، ۰۸:۱۰ عصر)nice نوشته است: سلام مامانای گل
دوستان به بچه ها از چند ماهگی میشه عرق نعنا داد؟
پسر من خیلی نفخ داره، ۹ ماهشه، به نظرتون عرق نعنا بدم اشکالی نداره؟

ببین نونا و رخشید و بقیه مامانایی که واقعاَ علم پزشکی هم داشتن که دیگه بعیده با رفتاری که امروز تو سایت دیدن اینجا تردد کنن، ولی عرق نعناء رو فکر کنم دنیا قرار بود بگیره به پسرش بده. می‌خوای از خودش بپرس ببین مشکلی ایجاد کرده یا نه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Targol، youtab
پاسخ
وای ستی نمیری Smile))
  • youtab
پاسخ
ترگل جان ببخشید که اسم تو رو نبردم، ولی به نظر نمیومد تو خیلی بهت برخورده باشه. ولی در مورد نونا مطمئنم که دیگه تجاربش رو از مامان‌های اینجا دریغ می‌کنه. البته که افسوس، چون کلی مامانا هستن که باید دست‌تنها بچه‌شون رو بزرگ کنن. به طور خاص دارم به سیما فکر می‌کنم که طفلی از زایمان برگرده می‌بینه جا تره و بچه نیست!
  • Targol، youtab
پاسخ
چرا به من بر نمیخوره خانممم؟؟ الان با این‌ حرفت بهم برخورد. ناسلامتی ملکه‌ای چیزی گفتن Dodgy
  • youtab، ستی‌لیته
پاسخ
خب حالا، شوخی پوخی بسه. اگر نظری برای دوستامون داری بگو، اگر نداری برو همون تاپیک بقلی کذایی شیطونی‌ت رو بکن.
  • youtab
پاسخ
عرق نعنا نده. پزشک‌ها دهن ادمو میزنن اگه بهشون بگی عرق نعنا
  • nice
پاسخ
چرا؟ من خودم وقتی غذا غاطی پاطی می‌خورم روش عرق نعنا می‌خورم که نفخ هم نکنم.
  • Targol
پاسخ
(۱۴۰۲/۴/۱۳، ۰۹:۲۲ عصر)ستی‌لیته نوشته است: ترگل جان ببخشید که اسم تو رو نبردم، ولی به نظر نمیومد تو خیلی بهت برخورده باشه. ولی در مورد نونا مطمئنم که دیگه تجاربش رو از مامان‌های اینجا دریغ می‌کنه. البته که افسوس، چون کلی مامانا هستن که باید دست‌تنها بچه‌شون رو بزرگ کنن. به طور خاص دارم به سیما فکر می‌کنم که طفلی از زایمان برگرده می‌بینه جا تره و بچه نیست!

میدونستم تا من بزام اینجا دیگه اونجوری نمیمونه هعییی
  • youtab، ستی‌لیته
پاسخ
اشکال نداره صنوبر. همین خودامون هستیم با سواد نصفه‌نیمه‌مون یه جوری بچه‌ت رو بزرگ می‌کنیم. مگه بقیه همه مشاوره‌‌ی بچه‌داری آنلاین و بی‌واسطه داشتن؟ این همه زن‌ها در طول تاریخ بچه‌شون رو دست‌تنها بدون هیچ کمکی بزرگ کردن. تو هم یکی از اونا.
  • youtab، صنوبر۷۱، نسیمه جااان
پاسخ
آره صنوبر بهونه نیار Big Grin
تو بیار من خودم یه پزشک نوزادان عضو فروم میکنم ^_^
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • youtab، ستی‌لیته، صنوبر۷۱
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان