۱۴۰۰/۹/۱۶، ۱۰:۱۸ صبح
کوکو سبزی
امروز غذا چی داری (۱) ++بدون عکس++
|
۱۴۰۰/۹/۱۶، ۱۰:۱۸ صبح
کوکو سبزی
![]() • Almam، artatam، nona، sims s، youtab، ترانه خانوم،
۱۴۰۰/۹/۱۶، ۱۰:۲۳ صبح
نونا جون جات خالی عزیزم
![]() امروز جوجه کباب خام ![]() ![]() ![]() • Almam، artatam، nona، Samin، sims s، youtab، ترانه خانوم،
۱۴۰۰/۹/۱۶، ۱۰:۲۵ صبح
ناهار خورش کدو
![]() • Almam، artatam، nona، Samin، sims s، youtab، ![]() • Almam، artatam، nona، Samin، sims s، youtab، ترانه خانوم،
۱۴۰۰/۹/۱۶، ۱۰:۳۷ صبح
ناهار امروز ماکارونی و سالاد شیرازی
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
![]() • Almam، artatam، Samin، sims s، youtab، ترانه خانوم،
۱۴۰۰/۹/۱۶، ۱۱:۳۸ صبح
صبحانه. نان تست جو هفت غله. کره بادوم زمینی خودم ساز. ارده عسل. قهوه فرانسه خودم ساز
ناهاریا سوپ شیر یا خورش هویج و مرغ شام سالاد ![]() • Almam، artatam، Donya، Mari90، Samin، sims s، ترانه خانوم،
دیشب شام لوبیاپلوی مامان پز
و امروز نهار فسنجون مادرشوهر پز خداروشکر توی این گرفتاری ها و بدو بدو ها مامانها در حد دو سه وعده غذامرحمت فرموده اند.. وگرنه که باید با پیک و رستوران هم کلنجار میرفتیم.. در ضمن امروز بجای چی دلم میخواد بخورم،،، دلم میخواد دو ساعت بخوابم! بخدا دست بزنید به صورتم دستتون میسوزه، صورتم گرم گرمه... هنوز بدنم باورش نشده اینقدر زود بیدارش کردم. ![]() • Almam، artatam، Mari90، Samin، sims s، youtab، ترانه خانوم،
۱۴۰۰/۹/۱۶، ۰۲:۰۰ عصر
![]() • Almam، artatam، Donya، Samin، sims s، youtab، ترانه خانوم،
۱۴۰۰/۹/۱۶، ۰۲:۳۸ عصر
نه مریم جون اصلا
بریز تپ اسیاب اما حواست باشه داغ نشه دستگاهت هی چند بار خاموش روشنش کن و بیارشون دم تیغه اگه به دیواره ها چسبیده خیلیییی خوب میشه واقعا نمک و شکر هم نداره کاملا سالم پ و رژیمیه ![]() • Almam، artatam، Donya، Mari90، Maryam8842، Samin، sims s، ترانه خانوم،
۱۴۰۰/۹/۱۶، ۰۲:۵۵ عصر
قیمه سیب زمینی و کته
![]() • Almam، artatam، Donya، Samin، sims s، youtab، ترانه خانوم، |