۱۴۰۰/۹/۱۰، ۰۹:۰۵ عصر
کتایون جون مبارک باشه .من روز سوم رفتم حموم و تو حموم پانسمان رو کندم .
گپ خانم های باردار
|
۱۴۰۰/۹/۱۰، ۰۹:۰۵ عصر
کتایون جون مبارک باشه .من روز سوم رفتم حموم و تو حموم پانسمان رو کندم .
![]() • 2015، lili_61، mona70، nona، youtab،
۱۴۰۰/۹/۱۲، ۰۳:۱۲ صبح
کتایون جونم قدم دردونت مبارک باشه
میگم مامانا شما واسه زیبا شدن فرزندتون کار خاصی کردین؟ اگر اره و نتیجه گرفتین منم راهنمایی میکنین؟ مرسی
ستی جان آره هر دو بیمارستان صارم و گاندی خصوصی هستن ظاهرا گاندی یه ماه هست که قانونش رو عوض کرده و برای بالا بردن امتیازش سزارین اختیاری رو لغو کرده
تاریخ سز هم هر دوتا دکتر گفتن اگه خدا بخواد مشکلی پیش نیاد و خودش نیاد بین 27 تا 1 دی میشه بچه ها گلاب به روتون من دو روزه دلپیچه و اسهال شدید دارم دیروز هیچی نخوردم صبحانه یه سفیده تخم مرغ خالی ناهار یه موز شامم کته و ماست خوردم دیشب مشکلی نداشتم تونستم بخوابم صبح فکر کردم خوب شدم صبحانه نون و پنیر خوردم اما از صبح دوباره دلپیچه ام شروع شد تو این دو روز یک کیلو و نیم کم کردم حالا که ماه آخرم باید بچه وزن بگیره هیچی نمیتونم بخورم با یه پزشک تو خانواده مشورت کردم گفت باید فقط رعایت غذایی بکنی دارویی نداره تا دوره اش بگذره کسی تجربه این مورد رو داره راهنمایی کنه چیکار کنم؟!! فردا وقت دکتر دارم اما تا فردا نمیدونم چیکار کنم چی بخورم بهتر بشم
لیلی جان ایشالا به سلامتی
واسه منم تارخ زایمان سونو ۲۶ زده،دکترم ۲ دی ، تا ببینیم اسهال من شنیدم علائم زایمانه، حالا نمیدونم چقدر صحت داره، تا میتونی آب بخور کم آب نشه نینی ،کاش با مامایی چیزی مشورت کنی تا فردا
۱۴۰۰/۹/۱۴، ۰۹:۴۷ صبح
ستی جان همون موقع با یه پزشک تو خانواده مشورت کردم اما جمعه هم شد خوب نشدم رفتم بیمارستان صارم برام سرم نوشت اما متوجه شدم میخوان ببرنم جاییکه چندتا بیمار کرونایی بستری هست بهم تزریق کنن گفتم من اونجا نمیرم گفتن تو خودت مشکوکی علائم داری
گفتم من حالم کاملا خوبه نه تب دارم نه مشکل تنفسی نه بیحالی فقط مشکلم گوارشی هست خلاصه گفتم من منصرف شدم 36 هفته ام دیابت بارداری دارم حالا کویدم هم بگیرم دیگه هیچی!!!! بعد رفتن از دکتره پرسیدن این مشکوک به کویده اونم گفت نه این مشکلش فقط گوارشیه دیگه تو همون بخش معمولی بهم سرم زدن کلا صارم دکتراش خوبن اما این کادر بیمارستانش اصلا در حد استاندارد یه بیمارستان خصوصی رفتار نمیکنن عین دولتی ها باهات رفتار میکنن!!!! بازم بین بیمارستانها بلاتکلیفم دیروز رفتم پیش دکتر اولیه اون گفت اگه دوشنبه دیگه سونو کردیم بچه بریچ بود دیگه به همون استناد میکنیم میتونی تو گاندی سزارین کنی اصلا گیر افتادم بد جور!!!!
۱۴۰۰/۹/۱۶، ۰۵:۲۳ عصر
کل پروسه بارداری یه طرف این زایمان یه طرف
اووووفففف من که خستم دیگه ديروز رفتم دکترم گفت سر بچه نیومده تو لگن، باوجودیکه من هم ورزش میکنم هم پیاده روی دارم،بی انگیزم کرد کلا گفت اینجوری سخت میشه زایمانت ،فکر میکردم خیلی خوب پیشرفت کردم ولی نه ![]()
واقعا راست میگی ستی جان من هنوز تو انتخاب بیمارستان موندم همه اطرافیان بهم میگن همین صارم رو که اکی کردی برو خیالتو راحت کن اما میترسم پشیمون بشم بعدا
نمیدونم چیکار کنم!!!! چقدر اینجا سوت و کور شده؟!!!!
بچه ها من تصمیممو گرفتم همین صارم میرم یه شبه دیگه! حداقل الان وضعیتم اینجا روشنه اون یکی دکتره گفته تازه دوشنبه بیا من سونو کنم اگه بریچ بود بعد باید برم دوباره سونوگرافی که یه رادیولوژیست پاش مهر بزنه که بیمارستان قبول کنه اینهمه سونو هم خوب نیست دیگه هفته آخری خودمو اسیر این دکتر اون دکتر نکنم
همین صارم رو میرم دکترش رو بهش اعتماد دارم دکتر خوبیه فقط از بابت بیمارستان یکم نگرانم اونم همسرم میگه به پرستارا شیرینی خوب بدی هواتو دارن دیگه توکل به خدا
۱۴۰۰/۹/۱۷، ۰۴:۲۵ عصر
آره لیلی سوت و کور شده
من و تو هم که دیگه بریم درش تخته میشه ![]() ببین درمورد بیمارستان و کادرش فکرنکن یه چیزی میشه دیگه، به نظرم اینقدر هم جلاد نیستن که ما از بقیه میشنویم، مثبت فکر کن ایشالا همه چی طبق خواسته هات پیش بره، مهم عملته که به امید خدا به خوبی انجام میشه و نینی خوشگلتو بغل میکنی
۱۴۰۰/۹/۱۸، ۱۱:۵۱ صبح
منم دیگه دارم ۳۲ هفته رو تموم میکنم
وویی باورم نمیشه انشالله برای هممون ب خوبی بگذره شما اتلیه چند هفته بودین رفتین؟ هزینه هاش چجوریه اگه خودشون لباس بدن؟ |