امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۴/۱۵، ۰۲:۱۱ صبح)2015 نوشته است: ۱.سروناز/هفته ۳۵/دختر
۲. زهره جون/هفته 33/دختر
۳. روناک/ هفته 33/پسر
۴. Nedaa/ هفته ی ۲۹/پسر
۵. 2015/هفته۳۰/ پسر
۶. الهام گلی /هفته 28/دختر
۷. کژال / هفته 27 / پسر
۸. Sahraa71 /هفته 2۵/ پسر
۹. بن سای/هفته ۲۳/پسر
١۰. سحر بانی /هفته ۲۳ / پسر
11.shiningdiamond/ هفته 21/ پسر
١2. roshanak7367/هفته 17/دختر
١3. لی لی /هفته 15 / دختر
١4. ستی ۶۹/ هفته ۱۶
١5. کتایون خانم/ هفته 16 /احتمالا دختر
١6. **مینو** / هفته ۱۲
١7.نوعروس قدیمی /هفته ۱۲
١8.atefejjj/ هفته ۹

سلام من سیزده هفته و 3روزمه بچمم احتمالا دختره

(۱۴۰۰/۴/۱۵، ۱۰:۲۵ صبح)atefehjjjjjjj نوشته است: سلام مهربونا
من بادام یا ماست یا کلا غذا نمیتونم بخورم ک کلسیم داشته باشه دندونم دیشب ی کوچولو درد میکرد
سویق خریدم بخورم خوبه؟
کسی میدونه چقد باید بخورم؟

از دکترت بپرس یا مکمل کلسیم بگیر من دوغ و بادام میخورم ولی دکتر بهم مکمل کلسیم و د3 داده که اونو هفته ای یکی دوبار بیشتر نمیخورم  ولی داروهای گیاهی رو حتما با اطلاع دکترت مصرف کن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به مامانهای خوشگل و خوش قلب و مهربون
آرزو جان مبارک باشه انشالله به سلامتی و شادی باشه انشالله نی نی خوشگلت رو سلامت بزرگ کنی
ترگل جان مبارکه به امید خدا اون یکی گل دخترت هم میاد پیشت
انشالله یوتاب هم بیاد بگه با پسر گلش مرخص شدن و رفتن خونه
رز عزیز واقعا ممنون از راهنمایی هات بخصوص در مورد مرخصی اما من همون دو ترم برام کافیه شاید حتی زودتر هم برم کارای آزمایشگاهیم رو انجام بدم
بچه ها واقعا ممنون که تجربیاتتون رو بعد از دنیا اومدن بچه میگید خیلی خوبه آدم قبلش ذهنیت داشته باشه
نوعروس جان به ترتیب هفته ات خودت اسمت رو توی لیست اضافه کن فکر کنم بعد از کتایون خانم باید اسمت رو اضافه کنی
شاینینگ جان تخت پارک خوبیش اینه که بعدش میتونی راحت جمعش کنی و جاگیر نیست اما چوبیا رو نمیدونم میشه راحت جمع کرد یا نه
الهام جان الان تخت پارکها هم مثل همون تخت کنار مادر ارتفاع قابل تنظیم دارند و از یه طرف باز میشه میچسبه به تخت مادر راحت میشه بچه رو توش گذاشت منم هنوز نمیدونم کدوم رو بگیرم اما اونی رو میگیرم که سن بیشتری رو جواب بده
  • atefehjjjjjjj، Elhamgoli، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۵، ۰۲:۱۱ صبح)2015 نوشته است: ۱.سروناز/هفته ۳۵/دختر
۲. زهره جون/هفته 33/دختر
۳. روناک/ هفته 33/پسر
۴. Nedaa/ هفته ی ۲۹/پسر
۵. 2015/هفته۳۰/ پسر
۶. الهام گلی /هفته 28/دختر
۷. کژال / هفته 27 / پسر
۸. Sahraa71 /هفته 2۵/ پسر
۹. بن سای/هفته ۲۳/پسر
١۰. سحر بانی /هفته ۲۳ / پسر
11.shiningdiamond/ هفته 21/ پسر
١2. roshanak7367/هفته 17/دختر
١3. لی لی /هفته 15 / دختر
١4. ستی ۶۹/ هفته ۱۶
١5. کتایون خانم/ هفته 16 /احتمالا دختر
16.نوعروس قدیمی /هفته 13
١7. **مینو** / هفته ۱۲
١8.atefejjj/ هفته ۹
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۵، ۰۹:۱۹ صبح)Elhamgoli نوشته است:
بچه ها کرم ضدترک چی میزنین؟ من موستلا میزدم
الان دیگه پیدا نمیشه
نمیدونم چ مارکی بگیرم برا دو ماه ونیم  باقیمونده
بایواویل خوبه؟

من فعلا نمیزنم ولی موستلارو دیدم تو خیابون بهار داشت ۶۰۰و خورده ای بود
  • lili_61، mona70، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من از روز اول که فهمیدم باردارم هر شب روغن زیتون میزنم به شکمم .تا الان که رفتم تو ماه ۹ که فعلا ترک نخوردم دچار خارش و خشکی پوست هم نشدم .تا ببینم این هفته های اخر چجوری میشه.ولی خیلیا میگن ترک بیشتر به ژنتیک و پوست خودت ربط داره اما واسه خارش و خشکی خوبه پوست شکم رو چرب نگه داریم.

برای کلسیم عاطفه جان دکتر بهت قرص میده.سویق رو دکترها خیلی قبول ندارن در واقع میگن امکان وجود قارچ توشون زیاده و یه مدت هم که مد شده واسه بچه ها استفاده میکنن میگن هیچ ماده طبیعی نمیتونی اینجوری اشتها رو زیاد کنه و به احتما زیاد توش یه سری چیز شیمیایی میریزن.
اگرم میخوای بخوری طرز تهیش رو یاد بگیر خودت تو خونه درست کن و زودم مصرف کن نزار خیلی بمونه .
  • atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلاااااااااااااااااااام به خواهرای خوشگل و مهربوووووونم
پسر قهرمان من دیروز عصر اومد خونه
خدارو شکر زردیش ۵ بود
از همتون به خاطر تمام لحظه هایی که کنارم بودین و فقط شماها بودی ممنونم
بخش زیادی از سلامتی پسرم به خاطر دعاها و انرژیهای خوب شماست...
خدا میدونه که چقدر از داشتنتون خوشحالم

الان بدو بدو اومدم که بخیه هامو بکشم
آرزو جون و لیانه جون قدم نی نی جوناتون مبارک
ترگل جانم به سلامتی. الهی همین روزا زنگ میرنن که بری اونیکی پرسننتم ببری خونه
ایریس جان خوش اومدی عزیزم
منم اگر سوالی بود در خدمتم
  • *IRIS*، *روناک*، 2015، atefehjjjjjjj، Elham67، Elhamgoli، Hami99، lili_61، liyane، Mari90، mona70، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، Sufii، Targol، tinaaa91، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، ندایا، نوعروس قدیمی، کتایون خانم
پاسخ
یوتاب جون چه خبر خوبی .به سلامتی و دل خوش .دیگه روزهای شیرینت شروع شد.خدا رو شکر
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون و ترگل جون خیییییییلی خوشحال شدم از اینکه بچه هاتون مرخص شدن.ترگل جون؛امیدوارم اون یکی دختر نازتم به زودی مرخص بشه و دیگه خیال خودت و ما راحت شه...
ایشالا از این به بعد فقط سلامتی و شادی بچه هاتونو ببینید و فقط روزای خوش در پیش داشته باشین
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Seti69، Sufii، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مبارکه یوتاب جان خداروشکر که مرخص شدین انشالله روزهای پیش رو به سلامتی و دل خوش براتون باشه

بن سای جان یکم راجع به خریدات میگی؟ من نمیدونم ازین ست حوله هایی که 4 تیکه هست پالتویی هم داره مارک مادرکر ازونا بگیرم یا از همین 3 تیکه معمولیا! مارک لباس هم چیزاییکه تو بازار همون یه بار رفتم دیدم دانالو و آدمک و آشور بود! هیچی نخریدم فقط نگاه کردم یکم دستم بیاد حالا اوضاع خوب بشه یه بارم میرم بهار ببینم اونجا چطوره
  • 2015، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لی لی جان مارک نیلی هم خوبه
من حوله از همون ۵ تیکه ها خریدم مارک pappo
ولی همون دورپیچ معمولیا تا یکسال اول لازمه
  • lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 64 مهمان