امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
یوتاب جون خیلی مبارکه عزیزم بریکلا ارشا کوچولوی مبارز
چه خبر خوبی دادی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، mona70، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان خداروشکر که گل پسرت مرخص شده ان شاالله همیشه خوشی باشه از این به بعد.ترگل جانم تو هم امید به خدا بیای و خبر مرخص شدن دختر گلت رو بدی و ما هم خیالمون راحت بشه .

منم حوله از این مدل سه تیکه ها میخرم ساده ن.حوله لباسی برای دوسال به بعد خوبه به نظرم.
لباس هم دو سه دست تیکه ای میخرم یا یکی دوست سرهمی همین.زیاد نمیگیرم.یه پتو دورپیچ هم میخرم و تمام!!
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، Sufii، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جون 2015 جون ممنون از راهنماییتون
مرسی بن سای جان انشالله به سلامتی و شادی استفاده کنی راستش من چیزی تو ذهنم نبود! چندتا ازین لیستای سیسمونی هم داشتم واقعا طولانی بودن نمیدونستم چی واقعا لازمه دستت درد نکنه راهنماییم کردی
منم کمد و تخت کنار مادر میگیرم خوب شد گفتی دیگه یافت آباد نرم! برای رخت خواب هم اگه نخی خوب پیدا نکردم خودم پارچه میگیرم میدوزم من از قدیم کلی بادی استین دار و بدون آستین گرفتم با چند تا سرهمی اما رفتم نگاه کردم اونروز هیچکدوم برای 0 تا 6 نیستن! باید برم برای این دوران لباس بگیرم
یه سوال دیگه به نظرتون این تشکهای آنتی رفلکس که شیب داره لازمه؟
  • mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
تشک ضد رفلاکس بجه سر میخوره شما خودت با بالش و پتو درست کنی بهتره...برای حموم اسفنج حموم واسه اوایل خوبه راحته..حوله چند تیکه ها بهترن مثلا حوله رو کثیف کرد سریع یکی باید جایگزین کنیدیگه.زیرانداز تعویض دوتا.وان حموم واسع وقتی که بچه میشینه خوبه.پوار بینی لازمه.چند مدل پتو و لحاف در ضخامت و سایز مختلف باید داشته باشی.روکش اضافه واسه تشک..چون اکه کثیف شد سریع باید عوض کنید.

(۱۴۰۰/۴/۱۵، ۰۳:۵۷ عصر)Bonsay نوشته است: من بعد تولدش اگر رفلاکس داشت میگیرم دیجیکالا داره
اگه میخوای بگیری هم حتما از اینایی بگیر که بچه رو نگه میداره، نمیدونم اسمش چیه که پای بچه میره توش و چسب دور کمر داره
اون ساده هاش که محافظ ندارن بچه روش سر میخوره میاد پایین

این مدلو که گفتی تا بچه زو بزاری بخوای ببندی بیدار میشه
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم حوله ۵ تکه برداشتم .یه سبد برای کنار تخت مادر.یه ساک حمل.تخت و کمد تو اتاق خودش.لباس تا ۶ ماه هر سایز ۳ الی ۴ دست.و شلوار بیشتر برداشتم.
به نظرم اون لیست سیسمونی ها چیز خوبیه یه دید کلی بهت میده  در واقع یه جوریه که ۶۰ الی ۷۰ درصدش رو هم میشه استفاده کنی هم استفاده نکنی که دیگه برمیگرده به سلیقه ،فرهنگ خانواده و بودجه.مثلا یه خانواده ای رو زمین غذا میخوره پس صندلی غذا نمیخواد.یا خونش یه خوابه هست پس عملا تخت اضافه حذف میشه.
من خودم تقریبا بیشتر لیست رو نسبت به بودجم خریدم .مثلا کالسکه،صندلی غذا ،صندلی ماشین،ساک حمل.تخت و کمد .یه سبد واسه کنار تخت خودمون.ست روتختی .اینا خریدهای بزرگ بود (پرده و فرش هم گرفتم)
از لوازم بهداشتی هم دماسنج.تب سنج.پوار.سرلاک خوری.ست ناخن گیر.برس و شانه.مسواک انگشتی.شیر دوش دستی.رابط سینه.ظروف غذا خوری.لیوان آبمیوه خوری.کیسه اب گرم.شیشه شیر.فنجان شیر دهی.و یه سری چیزای ریزه دیگه
آغوشی پارچه ای .۸ تا خشک کن(خوندم زیاد استفاده میشه ).دورپیچ. پتو دوتا (یکیش رو مامانم بافته)دوتازیر انداز تعویض.یه قنداق سوئیسی.یه تشک از این اماده ها.یه تشک هم برای سبدش که دادم دوختن.و تشک بازیش.
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خداروشکر که بچه های گل ترگل و یوتاب مرخص شدن...الهی زودتر قل دوم ترگل جونم مرخص شه
آرزو جونم به شما هم تبریک میگم
منم وان برای بچم نمیخرم سر جهازم یکی خریدم اصلا استفاده نکردم همون چشه مگه...دیگه جا ندارم از همون استفاده میکنم
تخت و کمد یافت آباد و دلاوران منم نمیدونم چرا انقدر گرونه!!!
خودم احتمالا برم عبدل آباد با ۷ تومن میشه سرویس شیک خرید
من تخت کنار مادرم میگیرم اخه پس بچه رو کجا بخوابونم!
بچه ها شما قنداق میخرید؟
  • lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Sahraa71، Seti69، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام سلام نمیدونم منو یادتونه یا نه؟
هنوز بعد 8-9 ماه در حال اقدامم Undecided
لیانه جون و یوتاب جون وبقیه بچه هایی که زایمان کردید مبارکتون باشه
یک روزی من هم مادر دختر آرزوهام می شم Angel Heart
  • lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
خریداتون مبارک باشهههه
بازم هرکی خرید کرده لطف کنه بگه
یا کسای که بچه دارن چند وقت گذشته از تولدشون بگن چیا به کار اومده چیا اضافه بوده، لطف کنن مارو راهنمایی کنن

بچه ها از چند ماهگی شروع کردین وسایل و لباس خریدن؟

من خونم یه خوابس میخوام فقط چیزای ضروری بگیرم ،یعنی عملا جا ندارم برای چیزای اضافه و تجملی
  • lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
۱.سروناز/هفته ۳۵/دختر
۲. زهره جون/هفته ۳۴/دختر
۳. روناک/ هفته 33/پسر
۴. Nedaa/ هفته ی ۲۹/پسر
۵. 2015/هفته۳۰/ پسر
۶. الهام گلی /هفته 28/دختر
۷. کژال / هفته 27 / پسر
۸. Sahraa71 /هفته 2۵/ پسر
۹. بن سای/هفته ۲۳/پسر
١۰. سحر بانی /هفته ۲۳ / پسر
11.shiningdiamond/ هفته 21/ پسر
١2. roshanak7367/هفته 17/دختر
١3. لی لی /هفته 15 / دختر
١4. ستی ۶۹/ هفته ۱۶
١5. کتایون خانم/ هفته 16 /احتمالا دختر
16.نوعروس قدیمی /هفته 13
١7. **مینو** / هفته ۱۲
١8.atefejjj/ هفته ۹

سلام
خدا رو شکر پسر یوتاب جان و دختر ترگل جان راهی خونه شدن
ایشالا دختر دوم ترگل جونم به زودی مرخص میشه
آرزومون تبریک میگم فارغ شدنت رو
من بسی درگیر کارم
امیدوارم این هفته های آخر بتونم کمی استراحت کنم
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، پروانه ابریشم
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۴، ۰۳:۴۸ عصر)Seti نوشته است: من که این هفته از لحاظ روحی خوب نیستم  همش به شوهرم میگم بهم توجه نمیکنی، نمیدونم چم شده، انگار تمام عالم باید منو ببینن ولی نمیبینن Sad

سلام 
منم دقیقا همینطورم از لحاظ روحی داغون و همش در حال غر غر
مخصوصا که دوباره خونریزی کردم و اعصابم بهم ریخت Sad
  • 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان