ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
ندایا جااانم مگه اپلود شد؟
اوا من فکر کردم نشده
اره ته چینش خوب شد خداروشکر
اخه همسرم خیلی ظاهر غذا مهمه براش از این قابلمه های تک نفره رفتهخریده
منم میخواستم باقالی پلو بذارم اما معدش درد میکرد دیگه شد زرشک پلو 
خیلی راحت تر از تصوراتم بود اول فر دمای ۱۹۰ گرم کردم یه ربع
بعد چربش کردم ظرفو و مواد ته چین رو کف ریختم بعد یه لایه بادمجون و مایه مرغ و پیاز و ادویه که جدا درست کرده بودم و قارچ رو ریختم بعد یه لایه مواد ته چین و یه لایه برنج سفید خوب فشار دادم و درشو گذاشتم و ۵۰ دقیقه تو فر موند و خیلی خوب شد.
جاتون خالی همگی
ارسالها: 3,962
موضوعها: 0
تشکر Received: 9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
11,818
یوتاب جان قالبش در داشت؟؟من قالب ته چین دیدم در نداشته..
فاطمه هستم
ارسالها: 3,061
موضوعها: 0
تشکر Received: 6,261 in 2,167 posts
تشکر Given: 5,726
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
7,049
نوش جان عزیزم بله َآپلود شد - مرسی برای توضیحی که دادی - من ولی خود تهچینم بلد نیستم درست کنم
مسیر جهان دوره گردیست
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
۱۴۰۰/۹/۲۲، ۱۲:۲۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۲۳، ۱۲:۵۱ صبح، توسط Almam.)
اره فاطمه جان اگه سعی میکنم عکسشو بذارم و میپرسم از کجا خریده
...
قربونت ندا جان منم بار سوم کلا در عمرم بود. بار اول مثل اجر شد. بار دوم تو پیرکس و الانم سوم که خداروشکر خوب شد. بذار یه تاپیک ته چین بزنیم میگم خیلی راحتتر از اون چیزی بود که سالها میترسیدم درست کنمش
ارسالها: 347
موضوعها: 0
تشکر Received: 1,747 in 329 posts
تشکر Given: 1,609
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,997
ندا جان منم اولین بار بود درست کردم.دستورشو تو برنامه به خانه برمیگردیم دیدم 
اول یه دونه پیاز تفت دادم بعد سیر و زدچوبه و فلفل،پودر تخم گشنیز و دارچین اضافه کردم.بعد سینه مرغ که ریز خورد کرده بودم اضافه کردم و کمی تفت دادم.بعدش یکم آب انار و یکم رب انار ریختم( چون ربم ترش بود یکم شکرم زدم )درشو گذاشتم مرغا یکم پخت و آبش کشیده شد بعد زعفرون زدم و لای برنج آبکش شده گذاشتم دم بکشه.
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
ارسالها: 3,061
موضوعها: 0
تشکر Received: 6,261 in 2,167 posts
تشکر Given: 5,726
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
7,049
ممنونم عزیزای کدبانو
مسیر جهان دوره گردیست
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received: 5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
وااای سوفی جان چکدرمه عااالیه
من همکار ترکمنی داشتم که تولدش خانومش برلمون میپخت و میاورد شرکت و بیییی نظیییر بود
نوووش جااانت عزیزم
ارسالها: 347
موضوعها: 0
تشکر Received: 1,747 in 329 posts
تشکر Given: 1,609
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,997
ارسالها: 967
موضوعها: 1
تشکر Received: 4,301 in 808 posts
تشکر Given: 454
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
4,439
نهار قورمه سبزی با سالاد شيرازي
شام ماکارونی از قبل
|