موضوعها: 0
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
من دوبار رفتم عبدل آباد الان ۹۰ درصدشو خریدم
تخت کنار مادر هم گرفتم از این چوبیا ، بعدا هم جمع میشع میره تو کارتن
اگه اتاق جدا ندارین نیاز نیس خیلی چیزا بخرین
من خودم تشک گارددار و چیزایی که حس کردم بعدا جایی واسه نگهداریشون ندارم نخریدم
پاپوش دو تا گرفتم ، لباسم هر سایزی تقریبا ۳ دست ، حالا باز الان جایی میریم سرهمی خوشگل ببینم دارم میگیرم
اسباب بازی هم هنوز چیزی نگرفتم جز پلی جیم و یه دونه جغجغه
نمیخواستم بخرم کلا چیزی ولی همسرم میگه یه طرف کمد خالیه دو سه تا ماشین اینا بخریم چون بعدا گرون میشه فرقی نداره ما نگه میداریم
لوازم بهداشتی هم مارک رووکو و بیبی لند اینا گرفتم ، شامپو و صابونم فیروز ، یه دونه هم سودوکرم واسه سوختگی
سیسمونی فروشی آقا سید تو عبدل آباد قیمتاش خیلی بهتر از جاهای دیگه بود یعنی کلا این خرده ریزارو برین همون جا بردارین
مثلا وان تاشو همه جا بالای ۳۶۰ بود اونجا ۳۱۰ گرفتم
لباس ۱۹ تکه اینا هم من نگرفتم همون دو تکه و یه بادی زیرش
کاپشن هم نگرفتم میذارم همون زمستون به سایزش میگیرم
یه بافت گرفتم و قنداق فرنگی هم که گرمه واسه بیرون بردن
در مورد دستگاه بخور بعضیا میگن باکتری زاس نگیرید ولی بعضیا میگن خوبه چون بچه من تو پاییزه به نظرتون نیازه بخرم؟
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
وای بچه ها خوش به حالتون
چه قدر خوب دارید پیش میرید
چه سرحال و با انگیزه
من که تو افسرده ترین حالت خودمم. حوصله خودمم ندارم چه برسه به خرید وسایل نی نی
نمیدونم چرا اینجوری شدم ولی هر چی فکر میکنم توان قرتی بازی و اتلیه رفتن و چیدن وسایل نی نی و تزیین و عکس و فیلم ندارم
احساس میکنم همینا که خریدم بسه
هر چی بعدا لازم شد همون بعدا میخرم
خوابمم خیلی زیاد شده. صبح ها 12 به زور از جام بلند میشم. البه شب تا صبح تو مسیر دستشویی هستم
الان که فکر میکنم حتی مولتی ویتامینو آهنمو 3 روزه که نخوردم
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
الهی کژال جان منم بعضی روزها مثل توام .اگه دخترم صبح بیدارم نکنه تا خود۱۲میخوابم ولی دخترم ساعت۹همش میگه مامان پاشو صبح شده چقدر میخوابی!!
من برای دخترم چهارسال پیش تخت نوزاد نوجوان گرفتم که تاالان دخترم تو تخت نوزاد که حالت لالایی داشت میخوابید دیگه این ماه میخوام تخت نوجوانش زو جدا کنم بذارم تو اتاق خودش و تخت نوزاد رو آماده کنم برا نی نی بعدی.منم تشک گارد دار نگرفتم چون دیدم که جاری م داشت و زیاد ازش استفاده نکرد میگفت حملش سخته .من یه دست از این پتو بالشتهای اماده گرفته بودم برای دخترم خوب بود سبک بود همه جا میبردم.
کالسکه و صندلی ماشین هم دلیجان گرفته م که نو هستن و دارم .
صندلی غذا چون ما روی زمین غذا میخوریم نخریدم کلا!
تب سنج دیجیتال گرفتم برای دخترم که اصلا استفاده نشد چون خیلی زمان میبرد تا دما رو نشون بده رفتم از همین جیوه ای ها گرفتم.
شامپو و صابون هم فیروز گرفتم.
دستگاه بخور نگرفتم لازمم هم نشد من دخترم شهریور دنیا اومد.الان این نی نی م هم اخر شهریور دنیا می یاد ان شاالله ولی کیسه اب گرم نخریدم که بعد لازم شد خریدم برای موقع واکسن ها و کمپرس گذاشتن.
الان هم برای این نی نی م میخوام لباس تیکه ای برای تو خونه بگیرم چون هوا سرد میشه و بیرون نمیریم دیگه.دو تا هم سرهمی شیک میگیرم یکی برای اولش که اگه دایی عمه ش اومدن دیدنش تنش کنم یکی هم برای زمستونش.
پتو هم از این حبابی های دورپیچ میگیرم و ست حوله سه تیکه.
بچه ها لباس زیاد نگیرید حداقل سایز صفر و یک زیاد نگیرین چون بسته به جثه نی نی ها ممکنه زود کوچیک بشه از این تیکه ای ها بگیرین بهتره اون جعبه ای های تیکه ای خیلی تیکه هاش استفاده نمیشه و میمونه.خیلی حرف زدم ها!!
فاطمه هستم
تشکر Received:
400 in 73 posts
تشکر Given: 104
اعتبار:
488
وای یوتاب جان چقدر خوشحال شدم.انشالا همه نی نیا و مامانا سالم باشن همیشه.همچنین دخترای ناز ترگل جان
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
کژال جان هممون تقریبا همین وضعیت داریم
من همون دو باری که رفتم واسه خرید تا دو روز انقققدر کشاله رونم درد میکرد که با گریه از جام بلند میشدم شوهرم ترسیده بود میگفت هر چی خریدیم بسه
منم اصلا دنبال تزئینات اینا نیستم حتی میخواستیم اتاقشو کاغذ دیواری کنیم دیدم اصلا اعصابشو ندارم بیخیال شدم
واقعا اعصابم ضعیف شده هم جایی نمیریم هم آدم نمیبینم هم استرس بارداری هست هم یه سری درد که معلوم نیس دلیلش چیه
راستش هر روز تصمیم میگیرم واسه بچه لالایی بخونم یا قصه و اینا ولی حسش نمیاد ، امیدوارم بعدا موقع بزرگ کردنش حال داشته باشم واسه بازی باهاش
فقط از خدا میخوام کمکمون کنه بگذره به سلامتی
تشکر Received:
1,583 in 285 posts
تشکر Given: 2,919
اعتبار:
1,599
بچه ها ممنون از راهنماییهاتون خیلی خوب بود
بن سای جان این آقا بزرگ که گفتی همون پارکینگ آقابزرگی هست که سمت انبار نفته؟