امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۴/۱۶، ۰۶:۲۶ عصر)shiningdiamond نوشته است: بچه ها سلام. کسی برندهای ترک رو واسه سیسمونی می شناسه؟
تخت و پارک، کالسکه، لباس و حوله. یکی از دوستام داره از اونجا می یاد می خوام اگر بشه ایناشو از اونجا بگیرم. ممنون می شم راهنماییم کنین Heart Heart

من چنتاشو میشناسم اونایی هم که پیجشو بدونم میزارم واست

من یه سرهمی مارک bibaby ترک رو خریدم خیلی جنسش عالیه 
caramell  هم ستهای بیمارستانی خوشگلی داره
nipperland هم پتو و دورپیچ و سرهمی بافت و گرم داره من خودم پتوشو گرفتم خیلی نرمه
https://instagram.com/nipperlandstore?ut...=copy_link

mami land هم همینطور پتو و بافت داره

mini ropa هم لباس و ست و ساک لوازم داره
https://instagram.com/miniropa?utm_medium=copy_link

bebbek هم لباس داره ستهای بیمارستانی

azizbebe هم لباسه

andywawa هم لباسه ست بیمارستانی هاش خوشگله

gaye هم که حوله نوزادیاشو من دیدم تو ایران

یه برند هم هست baby jem که لوازم سیسمونی داره مثل پستونک و شیشه و...  که واقعا کیفیتشو نمیدونم چون تو ترکیه ارزونه 

مارکهای دیگه هم که اصلیتشون ترک نیس هم که فراوونه اونجا دیگه

من خودم جنسهایی که مشابه ایرانیش کیفیتش خوبه رو ایرانی خریدم مثلا لباس تو خونه ایاشو دانالو و ارین خریدم نیلی هم خوبه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۶، ۰۱:۴۱ عصر)Elham67 نوشته است: عزیزم چه رنگهایی
مثلا طوسی زیاد میبینم اما طرحاشو نمیتونم تشخیص بدم به درد پسر میخوره یا دختر Big Grin

الهام جان فقط رنگ نیست بعضی مدلها هستند هم برای دختر میتونه استفاده بشه هم برای پسر مثلا همین طوسی یا سفید یا قرمز اگه طرحش خاص دختر و پسر نباشه برای هر دوشون میتونه استفاده بشه منم قبلا کلی لباس خریدم حتی بادی آبی خریدم که روش طرحهای رنگی داره به نظرم اگه برای دختر هم بپوشم بد نمیشه
  • atefehjjjjjjj، Elham67، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها بهاره جان روشنک جان واقعا ممنونم توضیحاتتون خیلی خوب بود
دوستان من برای 0 تا 3 سه تا بادی برای زیر لباس گرفتم برای 3 تا 6 هم دوتا فعلا برای 6 تا 9 هم دوتا کلی هم بادی دارم که فکر کنم برای از اون سن بزرگتر اندازه میشه الان ازین بادی بسته بندیا میخوام سفارش بدم بسته های 5 تایی هست به نظرتون برای 6 تا 9 بگیرم یا 3 تا 6؟ گیج شدم خودم نمیدونم همینایی که گرفتم کافیه یا بازم بگیرم آخه میگن خیلی استفاده داره البته هنوز لباس های تیکه ای رو نگرفتم اینا فقط به عنوان زیر پوش مد نظرمه
  • atefehjjjjjjj، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، ♡بهاره♡
پاسخ
لیلی جان راستش من تصمیم دارم زیاد لباس نخرم اگه لازم شد به وقتش بخرم واقعا چون تجربه ندارم میترسم بمونه رو دستم زیاد بخرم سایز صفر من یه ست دهتایی گرفتم که توش یه سرهمی داره و یه ست بلیز و شلوار که میشه دوست سایز یک هم یه دست گرفتم یه دست دیگه هم میگیرم با یه سرهمی سایز دو هم فعلا نگرفتم
من واسه گرفتن کاپشن یا یه چیز گرم دودلم اخه زود کوچیک. میشه از طرفی بچه تو اون سن بیرون نمیره زیاد شما چیکار میکنید
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مثلا رنگ زرد و نارنجی و سفید برای هر دو جنس قابل استفادس؟ و اینکه از فروشنده بپرسم بهم میگه ک طرحش دخترونس یا نه؟
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان اره این رنگا و سبز اینا میشه ولی من پیشنهاد میکنم فعلا لباس نخر چون بعدا که جنسیت معلوم میشه مثلا یه لباس میبینی که کاملا دخترونس یا کاملا پسرونس و دلت براش میره
چیزای دیگه بخر مثل کالسکه یا از این لوازم بهداشتیاش من خودم سفید برداشتم که رنگ نداره چیزایی که کلا جنسیت زیاد مهم نیس توش

اره فروشنده میگه من خودم یه سرهمی برداشتم اصرار داشتم یونیه خواهرم میگفت نه دخترونس اخر از فروشنده پرسیدم گفت دخترونس دور یقش تور داشت با اینکه رنگش ابی بود
  • atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر جان منم کاپشن و کلا لباس گرم نخریدم گذاشتم دنیا بیاد بعدا میخرم. 

عاطفه جان به نظر من تا ان تی صبر کن .بعد ان تی تکه های بزرگ رو بخر که خیلی رنگش مهم نیست.بعد انومالی شروع کن به خرید لباس ‌این بهترین حالته.
  • atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام دوستان

اونهایی که می خوان بدون دونستن جنسیت خرید کنن، به نظر منم به صورت طلا یا هر سرمایه ی دیگه ای نگهدارن و وقتی کامل جنسیت مشخص شد خرید کنن... توی اسباب کشی سخته، بعدا توی ست کردن ها سخته، ممکنه از مد خارج شه...

عاطفه جون شما به نظر من دختر داریSmile ولی کلا می تونی با یه سری تستها خودت تشخیص بدی مثلا برای من و اکثر دوستام، تست آب کلم درست دراومدهSmile تست جوش شیرین درست دراومده... ولی به نظرم خیلی چیزا رو بدون جنسیت مشخص بگیری تا حالا جنسیت مشخص بشه... من خودم اکثر خیلی از وسائل رو سفید خریدم... الان تخت، کالسکه و خیلی چیزای دیگه با رنگ های خنثی هست، مثل همون سفید، طوسی، کرمی و طلایی یا مدلهایی که طرح های مثلا قرمز یا زرد با مشکی یا خاکستری داره و... که با تکه های کوچیک میشه بهشون تم هم داد... اگه خیلی برات مهمه و واقعا قیمتا داره زیاد میشه، می تونی خریدهای این مدلی بکنی...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • atefehjjjjjjj، Elham67، lili_61، mona70، Sahraa71، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
کار خوبی کردی عزیزم
کلا مامانای جدید یادتون باشه که اگه تغذیه ی بچه مناسب باشه و محیط تمیز باشه (آدم مریض نباشه، کسی بوس و بغلش نکنه جز شما و همسرتون، خودتون هم حتما هر روز دوش بگیرید و قبل دست زدن به بچه دستاتون رو تمیز بشورید)، بچه از سزما آسیبی نمی بینه و فقط ممکنه شوکه بشه یا یکم سینه پهلو کنه... ولی گرما به شددددت آسیب زاست...
بچه ها عرق نمیریزن و از طریق پوستشون آب از دست میدن... شما هیچوقت نمی بینید لباس بچه از عرق خیس شده باشه... ولی می بینید یهو چند ساعت جیش نمی کنن و پوشک تمیزه... یا رنگ ادرار پررنگه... اینها یعنی بچه در معرض کمبود آبه و به شدددت خطرناکه یعنی به اندام های داخلی مثل کلیه می تونه آسیب بزنه (دوتا از هم گروهی هام بچه هاشون خرده سنگ توی کلیه شون ساخته شده بود...)، به مغز آسیب بزنه، بچه از حال بره وووووو... ولی هوای سرد اگه ویروس باشه توی محیط، نهایتا باعث آنفولانزا میشه... که کاملا قابل درمانه...

یا توی بحث ایمنی، وقتی می خواید بچه رو بشورید، حموم کنید، آب بازی کنه ووو... حتما حتما اول آب سرد رو باز کنید بعد آب گرم... آب سرد نهایتا باعث شوکه و جیغ زدنش میشه دیگه... ولی آب گرم چون پوستاشون نازکه میتونه براحتی سوختگی درجه 3 ایجاد کنه و حتی بچه بره توی کما... خیلیییییییی به این نکات کوچولو توجه داشته باشید... از سرما کسی آسیب حاد نمی بینه ولی از گرما چرا...

بعد میگن بچه یه لا بیشتر از مادر لباس می خواد... ولی پسر من اگه من یه پیرهن و یه دامن تنمه، اون بیشتر دوست داره لخت باشه... واقعا هوا گرمه... ما توی اکثر روزای زمستون دوتا شوفاژا خاموش بودن، ما با پیرهن و شلوار، پسرم با یه زیردکمه میگشت!!! بچه ها خیلی متفاوتن... حواستون به طبعشون و محیطشون باشه [تصویر:  heart.png]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Nedaa28، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
عاطفه جان اگه برا تغییر قیمت میخوای بخری چیزای بزرگ رو بخر ک با گرون شدن اختلاف قیمتشون زیاد میشه
مثل صندلی ماشین صندلی غذا کالسکه کریر تخت کمد این چیزا
لباس کلا خیلی زیاد نمیشه ب نسبت قیمت چیزای بزرگ و اکثر لباس جنسیت دارن و وقتی جنسیت مشخص شه بیشتر ذوق داری برا دخمل یا پسریت خرید کنی
در کل بارداری اینقد طولانی ک بعد از مشخص شدن جنسیت هم کلی وقت خرید هست Smile
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان