موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۹/۲۴، ۰۸:۲۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۲۴، ۰۸:۲۵ عصر، توسط nona.)
ترانه جون همه چی ممکنه. اما بجای گمانه زنی بهتره پزشک و روانشناس نظر بدند وگرنه هیچکدوممون که تخصصی در این زمینه نداریم اما چند روز پیش بود تو پیج نمیدونم کی دیدم که میگفت علائم آشکار اوتیسم از دو سالگی به بعد طاهر میشه. برای همین دوستتون بهتره سریعتر عمل کنند.بهتره سریعا اول مغز و اعصاب ببیندشون بعد روانشناس حاذق
میگفت حتما قبل دوسالگی به علائم جزیی توجه بشه مثل تاخیر تکلم
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,747 in 329 posts
تشکر Given: 1,609
اعتبار:
1,997
مرسی نونا جون.حتما.من دکتر اسداللهی رو بهش معرفی کردم.ایشالله که به خیر بگذره.روانشناس رو هم ممنون میشم هر وقت فرصت کردی برام بپرسی
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۹/۲۴، ۰۸:۱۸ عصر)ترانه خانوم نوشته است: ممنون بچه ها
راستی نونا جان این وحشتی که از همه چی داره بعداز تشنجش اتفاق افتاده.قبلش اینطوری نبوده
بچه ها من به دوستم گفتم شاید تازگیا چیز ترسناکی دیده یا اتفاق ترسناکی بداش افتاده که اینطوری شده که دوستم گفت برادر بزرگترش همیشه باهاش بازیای ترسناک میکرده و اینکه دوستم گفت چند وقت پیشم که دوستم فیلم بازی مرکب رو میدیده پسرم اونجا نشسته و درحال بازی بوده و صحنه های فیلم رو میدیده.من فیلم رو ندیدم ولی از شنیده ها فکر میکنم ترسناک باشه بویژه برای بچه ای تون سن.حالا نمیدونم اینا میتونه دلیلی برای این حالتش باشه یا نه
آره اصلا هر چیزی که برای بچه سرعتش بالا باشه حتی انیمیشنی که ریتمش تند یا نامفهوم باشه، به بچه آسیب میزنه... سریالهای بزرگسال هم بدتر دیگه...
والا بازی مرکب نفس ما رو می گرفت... این که بچه اس طفلک....
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
اعتبار:
35,283
من ندیدم این سریالو واحب شد سال بعد که بلاخره تونستیم تلویزیون خونرو روشن کنیم به بار ببینمش
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
والا من نپسندیدمش نونا جون...
فعلا توی کف دوتا سریالم
The Wheel of Time
Mare of Easttown
که احتمالا وقت کنم معرفیشون میکنم...
و شدیدا هم منتظر ویچرم
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
اعتبار:
35,283
رز باورم نمیشه کنترلای تلویزیون ماهواره شش ماهه از حاش تکون نخورده، اصلا سریالا و فیلمای خوب رو از دست نمیدادم ( البته منظورم بازی مرکب نیستا چون فکر نکنم با سلیقه من هم جور باشه)
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
آره نونا جون چرا باور نکنم...
ما ۱۰ ساله ازدواج کردیم و اصلا تی وی نداریم...
من ۴ سال خوابگاه بودم که تی وی توی سالن بود فقط و یه یانگوم میدیدیم... قبلشم تایم تی وی توی خونه خیلی محدود بود...
اون اوایل ازدواج همسرم خیلی اذیت میشد!!!!!!!!!! با اینکه خانما معمولا وابسته ترن ولی خونه ی همسر جان ما تی وی شون همیشه روشن بود...
ولیییی بعد از چند سال چقدرررر ازم تشکر می کنه که چقدر موفقتر از قبله و یکی از دلایلش رو همین نبودن تی وی میدونه...
ولی ما کلا فیلم و سریال با لپ تاپ زیاد می بینیم... خیلیییی زیاد و اکثرا هم بعد از خوابیدن پسر جان... تا یه سنی تا اولین باری که بیدار میشد بیدار می موندیم و سریال میدیدیم... ولی خب خیلی کم... برگشت قدرتمندانه م به عرصه ی سریال هم بعد از جراحی صفرام شد که وایکینگ ها رو توی ۱ هفته دیدم??? چون هیچ کارردیگه ای هم از دستم برنمیومد، همسر هم پسر جان رو می برد بیرون، روحیه م هم ضعیف شده بود دیگه اینقدر هم جذاب بود که ۱ هفته ای تموم شد... الانم به دید تقویت زبان و سرگرمی می بینمشون... دیگه ما ایرانیا تنها تفریح نسبتا مفیدمون شده اینترنت و فیلم و سریال دیگه... بخصوص با این کرونا کل دنیا برگشتن به حالت قبل، ما موندیم توی قرنطینه...