امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟
ترانه جون همه چی ممکنه. اما بجای گمانه زنی بهتره پزشک و روانشناس نظر بدند وگرنه هیچکدوممون که تخصصی در این زمینه نداریم اما چند روز پیش بود تو پیج نمیدونم کی دیدم که میگفت علائم آشکار اوتیسم از دو سالگی به بعد طاهر میشه. برای همین دوستتون بهتره سریعتر عمل کنند.بهتره سریعا اول مغز و اعصاب ببیندشون بعد روانشناس حاذق

میگفت حتما قبل دوسالگی به علائم جزیی توجه بشه مثل تاخیر تکلم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، آیسان ۹۶، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی نونا جون.حتما.من دکتر اسداللهی رو بهش معرفی کردم.ایشالله که به خیر بگذره.روانشناس رو هم ممنون میشم هر وقت فرصت کردی برام بپرسی
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
باشه ترانه جان شب میپرسم
  • Rose، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۲۴، ۰۸:۱۸ عصر)ترانه خانوم نوشته است: ممنون بچه ها
راستی نونا جان این وحشتی که از همه چی داره بعداز تشنجش اتفاق افتاده.قبلش اینطوری نبوده
بچه ها من به دوستم گفتم شاید تازگیا چیز ترسناکی دیده یا اتفاق ترسناکی بداش افتاده که اینطوری شده که دوستم گفت  برادر بزرگترش همیشه باهاش بازیای ترسناک میکرده و اینکه دوستم گفت چند وقت پیشم که دوستم فیلم بازی مرکب رو میدیده پسرم اونجا نشسته و درحال بازی بوده و صحنه های فیلم رو میدیده.من فیلم رو ندیدم ولی از شنیده ها فکر میکنم ترسناک باشه بویژه برای بچه ای تون سن.حالا نمیدونم اینا میتونه دلیلی برای این حالتش باشه یا نه

آره اصلا هر چیزی که برای بچه سرعتش بالا باشه حتی انیمیشنی که ریتمش تند یا نامفهوم باشه، به بچه آسیب میزنه... سریالهای بزرگسال هم بدتر دیگه...
والا بازی مرکب نفس ما رو می گرفت... این که بچه اس طفلک....
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من ندیدم این سریالو واحب شد سال بعد که بلاخره تونستیم تلویزیون خونرو روشن کنیم به بار ببینمش
پاسخ
والا من نپسندیدمش نونا جون...

فعلا توی کف دوتا سریالم
The Wheel of Time
Mare of Easttown
که احتمالا وقت کنم معرفیشون میکنم...

و شدیدا هم منتظر ویچرم Smile
  • nona، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز باورم نمیشه کنترلای تلویزیون ماهواره شش ماهه از حاش تکون نخورده، اصلا سریالا و فیلمای خوب رو از دست نمیدادم ( البته منظورم بازی مرکب نیستا چون فکر نکنم با سلیقه من هم جور باشه)
پاسخ
من که دوسال و نیمه ازدواج کردم فقط گاهی برنامه به خانه برمیگردیم میبینم.در طول روز تلویزیون کلا خاموشه.گاهی اوقات شبا فیلم یا سریال میبینیم.الان داریم سریال نیسان آبی رو میبینیم Big Grin
منم فک نمیکنم بازی مرکب با سلیقه م جور باشه

بچه ها اینجا بحث ترس بچه ها از برنامه های تلویزیونی شد،من دیشب سریال نیسان آبی رو دیدم که تو یه صحنه دزد از رو دیوار پرید تو خونه یکی،دقیقا همین صحنه تو خواب واسه خودم اتفاق افتاد دزده پرید پشت سرم،از خواب پریدم تمام بدنم تا نیم ساعت از ترس میلرزید  Big Grin  دیگه وای به حال بچه ها
  • nona، Rose، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره نونا جون چرا باور نکنم...
ما ۱۰ ساله ازدواج کردیم و اصلا تی وی نداریم...
من ۴ سال خوابگاه بودم که تی وی توی سالن بود فقط و یه یانگوم میدیدیم... قبلشم تایم تی وی توی خونه خیلی محدود بود...
اون اوایل ازدواج همسرم خیلی اذیت میشد!!!!!!!!!! با اینکه خانما معمولا وابسته ترن ولی خونه ی همسر جان ما تی وی شون همیشه روشن بود...
ولیییی بعد از چند سال چقدرررر ازم تشکر می کنه که چقدر موفقتر از قبله و یکی از دلایلش رو همین نبودن تی وی میدونه...
ولی ما کلا فیلم و سریال با لپ تاپ زیاد می بینیم... خیلیییی زیاد و اکثرا هم بعد از خوابیدن پسر جان... تا یه سنی تا اولین باری که بیدار میشد بیدار می موندیم و سریال میدیدیم... ولی خب خیلی کم... برگشت قدرتمندانه م به عرصه ی سریال هم بعد از جراحی صفرام شد که وایکینگ ها رو توی ۱ هفته دیدم??? چون هیچ کارردیگه ای هم از دستم برنمیومد، همسر هم پسر جان رو می برد بیرون، روحیه م هم ضعیف شده بود دیگه اینقدر هم جذاب بود که ۱ هفته ای تموم شد... الانم به دید تقویت زبان و سرگرمی می بینمشون... دیگه ما ایرانیا تنها تفریح نسبتا مفیدمون شده اینترنت و فیلم و سریال دیگه... بخصوص با این کرونا کل دنیا برگشتن به حالت قبل، ما موندیم توی قرنطینه...
  • nona، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، نسیمه جااان
پاسخ
چه جالب منم سالها بود تلویزیون نمیدیدم وقتی ازدواج کردیم برای همسرم خیلی عجیب بود هر شب میدید حداقل اخبارو و خیلی تعجب میکرد وقتی فردا شب که میاد خونه و تلویزیونو روشن میکنه روی همون کانالیه که خودش شب قبل خاموش کرده Smile به مرور انقدر از اخبار اعصابمون خورد میشد (هرچند من معتقدم ادم باید باخبر باشه از اطرافش ولی از لحن و متن جانبدارانه اخبار ایران و بمب اخبار منفی اخبار اونور واقعا به ستوه اومدیم) اول اخبار ایران و بعد اخبار اونورو ترک کرد و تقریبا یه سالیه فکر کنم فقط اگرر یه برنامه خاص با حضور شخص خاصی که دوست داشته باشه رو میبینه.به جز اون تلویزیونو فقط وقتی روشن میکنیم که میخوایم فیلم ببینیم ما توی گوشی فیلم رو میاریم و میندازیم روی تلویزیون.

برای همه خیلی عجیبه و همسرم خیلی از این بابت که تلویزیون نمیبینه دیکه و عادت نداره خوشحاله.اون خوبیش اینه مصرف اینترنت و استفاده از گوشیش خیلی نرماله ولی خب من عوض اینکه اصلا تلویزیون نمیبینم مدام تو اینترنتم اطلاعاتم نسبتا بروزه ولی خیلی وقت زیادی رو تو اینترنت مصرف یا بهتر بگم هدر میدم.اگر اینم میتونستم درست کنم عالی بود
  • Nedaa28، nona، Rose، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: