امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
درباره ی سایت ها و کتابها

کتاب من زیاد خوندم، ولی مفیدترینشون مادرکافی و شادترین کودک محله بود که شادترین کودک محله کل مطالبش توی 10 صفحه آخر خلاصه شده بود و کار آدم راه میفته اگه وقت خوندن نداره... بینید جذبتون می کنه یا نه...

کتابای خوب دیگه درباره ی بارداری، کتاب های بارداری و راهنمای بارداری برای پدران انتشارات دامیز بود... 

برای خواب، کتاب روش های روش های درمان بی خوابی نوزادان و کودکان نوپا انتشارات هیرمند به شدت جزئیات و نکات مهم رو خوب نوشته و علیرغم حجم بالا سریع خونده میشه...

ولی کتاب هایی مثل اکثر کتب انتشارات بافرزندان، مثل تربیت بدون فریاد (طرف هیچ نکته ی خاصی رو آموزش نمی داد و فقط سیستم بچه رو یکم اشاره میکرد و دائم به زندگی خودش رفرنس میداد که توی اکثر کتاب های این انتشارات همین مدل آموزش هست...) یا کلیدهای تربیت فرزند شاد (انگار یه مامان بزرگ قدیمی نشسته بالاسرت هی میگه حالا اشکال نداره تا نوجوانی بچه ت پیشت بخوابه، اشکال نداره تا چند ماه بیشتر شیر بخوره، اشکال نداره به غذای بچه نمک و شکر بزنی وووو... یعنی روش های کاملا منسوخ توی کتاب دائم تکرار میشه... یعنی من فشارم میرفت بالا این کتابو دست میگرفتم...) یا کتاب آموزش دستشویی رفتن اصلا نکته ی آنچنانی نداشت، علائم رو اشاره ی خاصی نکرده بود... یعنی در مقابل بعضی پکیج های آموزش دستشویی مثل خانم هاجر سجاد اصلا حرفی برای گفتن نداره... (استثنا هم داشت مثل کتابایی که برای رده های سنی مختلفه مثلا روش های برخورد با کودک 1 ساله)...

یا یه سری کتاب ها اسم درکردن واقعا، ارزون هم نیستن، مثلا تربیت بدون فریاد برای یه والد حرف آنچنانی نداره و داره سیستم تکامل بچه و بچه داری رو توضیح میده... بیشتر به درد کسایی میخوره که میخوان دوره های فرزندپروری بذارن یا تسهیلگر کودک بشن... به درد والدین نمیخوره... یا مثلا سری همه ی کودکان/مادران سالمند اگر ووووو بقیه ی جلدهاش، کتاب من و کودک من الان فکر کنم 200 تومنه ولی در عمل آنچنان مفید نیست... بخش بادراریش هم بد نیست ولی خب خیلی دیگه قدیمی شده... خلاصه توی زمان باارزش بارداری و بعد از تولد، لازم نیست خیلی وقتتون رو با مطالب مختلف و کتب عجیب و غریب پر کنید...
Heart Heart Heart Heart Heart
پیج هم دکتر ظریفی برای مطالب علمی خوبه ولی خودتون هم باید کنارش مطالعه کنید...
زمان ما چند تا مامان ساکن خارج بودن، بچه هاشون هم یکم از بچه های ماها بزرگتر بودن... بعد اونها هی میگفتن نمک و شکر ممنوعه، ظریفی میگفت نه بچه ی ایرانی اگه فرنی نخوره چی بخوره؟ مگه میشه به بچه ی ایرانی حریره بادوم نداد؟ بچه ی ایرانی که سر سفره قراره قورمه سبزی بخوره چطور باید بهش پوره داد بعدا غذای سفره رو نمیخوره ووو...
خلاصه کار به بلاک کردن و افشاگری های مجازی کشید...
و حدود 1 سال یعد از بلاک کردن اونها، شروع کرد به گفتن این مطالب که تا 2 سالگی!!! شکر و نمک ممنوعه و....... یعنی از توصیه ی اونها که میگفتن طبق پروتکل های کشورهایی مثل آلمان و استرالیا تا 1 سال ممنوعه، این خانم گفت تا 2 سال ممنوعه... چون چند تا لایو با دندانپزشک های کودکان گذاشت و فهمید دنیا چه خبره... کلا یکم زیادی مغرور و کله شقه و خیلی به پزشک ها فقط اهمیت میده و ارزش قائله... بثیه رو یه جوری تحقیر میکنه انگار...
خلاصه...

از روانشناسان کودک، خانم هاجر سجاد رو من خیلی می پسندم، چون یکی از مسائل مهم برای من اینه که خود روانشناس، بچه داشته باشه... که خانم سجاد دارن و واقعا حرفهاشون روتین آدم میشه... اطلاعاتشونم نسبتا به روزه... من کلی از لایوهاشون رو دیدم، کانال هم دارن فکر کنم و علیرغم اینکه بچه ندارن خوب مطالب رو توضیح میدن اما خب اصلا جامع نیست مطالبشون... یعنی هی همه چیز تیکه تیکه و چند دقیقه چند دقیقه اس و باعث میشه آدم تمرکز نداشته باشه ولی خانم سجاد لایوهای موضوعی دارن یعنی مثلا حین کار خونه میذارم و گوش میدم و همه ی مطالب مربوط به اون بحث گفته میشه و جمع بندی میشه و تمام میشه... لازم باشه پکیج ها خودشونم بعدش میگن که اگه کسی علاقه داره بره و تهیه کنه...

برای صحبت کردن با بچه، اصول کلی بازی و زندگی با کودک، و کلا مباحث مرتبط با رشد ذهنی بچه، پیج دکتر لاله نایب (گفتاردرمان) logopedresurs رو می پسندم، ایشون هم لایوهای سنگین و جامع دارن یعنی مطلبی رو که میگن دیگه می تونی پرونده ش رو ببندی و هی لازم نیست پیج رو هزار بار بالا و پایین کنی...

مشاور خواب کودک به جز همون sleep_mama_sleep، littlezdream هم خیلی می پسندم، لایوها جامع و مفید و نسبت به خیلیا واقعا کوتاهه، مه سا می دونه هر لایو و هر پست چی بگه که بیشترین استفاده رو بشه ازش کرد، چون خودش هم بچه ی کوچیک داره...
پیج های مرتبط با بچه داری، its.mom.life, mom_with_kid, smallpersianlibrary
پیچ هایی که مامان ها دارن و درباره ی بچه صحبت می کنن اولیش niky.world هست که از امروز داره پیج رو غیرفعال می کنه Sad... دیگه mi.moo63 هست که خیلی خوبه...  motherese.ir, mi.and.ardi

یه سری پیجهای خارجی هم هستن برای بازی، غذا، مادرانه و... مثل montessori_activities, mothercould, activelittles, healthiest_baby, yummytoddlerfood, psychedmommy, recycleandplay, perfectpreschoolplans, newwaysnutriyion, 7daysofplay, recycleandplay, play_at_home_mummy, kids.eat.in.color

پیج بازی و غذای کودک فارسی هم زیاده... سرچ کنید خیلی مطلب میاد... چندتا خوبش که بهتره بچه همسن با شما داشته باشن هم خوبه... چند تا از پیج ها مثل mothercould بچه ی سومش رو حدود 6ماهه حامله اس... به زودی بچه اش میاد و خیلی میتونه کمکتون کنه برای ایده ی بازی و فعالیت و... بعضیا مثل play_at_home_mummy چندماهیه غیرفالن ولی بازیاش قشنگ به ترتیب سنه یعنی برید پایین بازیهای از بدو تولد دختر سومش رو می بینید و کم کم بزرگ میشه بازیا رو هم دنبال می کنید...

سایت هم از بهترین ها، https://www.rch.org.au/kidsinfo/fact_sheets/ هست، بیمارستان سلطنتی کودکان ملبورن... توی همین صفحه که گذاشتم روی حرف اول بیماری کلیک می کنید، اسم بیماری رو پیدا کرده و کلیک می کنید، صفحه ای که باز میشه، دیتاش به زبان انگلیسیه اما توی بالای صفحه، زیر اسم بیماری، زبان های مختلف هست که یکیش فارسیه... می تونید براحتی به آخرین اطلاعات روز درباره ی بیماری به زبان ساده و فارسی دسترسی پیدا کنید...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
سلام به همگي پسر گل من ٤٠٠/٤/١٤ ساعت ٧:٣٠ دقيقه صبح به دنيا اومد
من به چند نفر قول داده بودم راجع به بيمارستان توضيح بدم ، الوعده وفا
ساعت ٥/٤٥ دقيقه ي صبح بيمارستان بوديم و كاراي پذيرش رو انجام داديم ، ما اتاق خصوصي ميخواستيم كه گفتن فعلا خالي ندارن مگر اينكه صبر كنيم تا ساعت ٢ كه اگر خالي شد منتقل بشي كه ما قبول نكرديم و توفيق اجباري اتاق وي آي پي نصيبمون شد ( هزينه ٦٥٠٠)
وارد اتاق عمل شدم دكتر بيهوشي بيحسي نخاعي رو برام انجام داد دردي نداشت ولي نميدونم چرا وقتي مواجه شدم استرس گرفتم كه بهم گفت برات ارامبخش تزريق ميكنم كه متوجه نشي ( بي اندازه مهربون و مسوول بود)
خانوم دكترم اومد باهام سلام و احوالپرسيه خيلي گرمي كرد و يه خانوم ديگه اومد گفت ميخواي برات فيلم برداري كنم از عمل و تولد نوزادت كه گفتم انجام بده ( هزينه يك ميليون )
در حين عمل خيلي چيزي يادم نمياد چون ارامبخشه اثر كرده بود فقط وقتي بچه به دنيا اومد صداي گريه ش منو به خودم اوورد و گذاشتن روي صورتم و گرماشو حس كردم ( نميدونيد چقد شيرين بود اون لحظه )
بعد عمل وارد ريكاوري شدم يه خانوم ديگه كه قبل من بود هم اونجا بود داشت ناله ميكرد من دردم اندازه درد پريود بود و قابل تحمل با خودم گفتم خداروشكر شانس اووردم درد ندارم
بعد ريكاوري قبل اينكه وارد بخش بشم اومدن ماساژ رحمي ميتونم بگم رحممو ميچلوندن درد داشت آي و آي ميكردم ولي باز قابل تحمل بود ( نگو من هنوز بي حسم و درست متوجه نميشم )
منو بردن اتاقم ( اتاق شيك بود خوشم اومد ) منم شاد و شنگول بچه رو دوباره ديدم ( همسرم ميگفت توي دلم گفتم چه عمل ساده اي )
تا اينكه اومدن سرم وصل كردن يكي از سرم ها توش داروي جمع كننده رحم بود كه وقتي وصل شد من هي حس كردم دردام داره زياد ميشه
پرستار رو صدا كردم گفتم درد دارم برام دوتا امپول مسكن زد ولي مگه اثر ميكرد همچنان درد داشتم تا اينكه يه پرستار اومد دوباره شكممو فشار بده گفت تا ٥ بشمري تمومه
چشمتون روز بد نبينه من چه زجه اي زدم زير دستش بعد دردم بيشتر شد پرستارو صدا زدم اومد برام مورفين زد و شياف گذاشت ديگه كم كم دردم كم شد و كمك كردن راه برم
ميتونم بگم درداي بعد از عملم دو ساعت درد شديد بود و بعد دردا واقعا كم شد
راجع به اخلاق رفتار پرسنل ميتونم بگم عالي بود واقعا محترمانه برخورد ميكردن يه پرستار و كمك ماما اومدن خودشونو معرفي كردن و برام واقعا سنگ تموم گذاشتن حتي باهام توي سرويس بهداشتي اومدن و لباسامو عوض كردن و پوشك گذاشتن و وقتي من عذر خواهي كردم بهم ميگفتن اختيار داريد نفرماييد اصلا لازم به عذر خواهي نيست
يه چيزي هم توي پرانتز بگم همسرمم انعاماي خيلي زياد و بي رويه اي به همه ميداد متاسفانه ( من با افراط واقعا مخالفم ) حالا من نميدونم اينهمه عزت و احترام مربوط به قسمت وي آي پيه يا بخشيش هم مربوط به انعامايي بود كه از همسرم ميگرفتن!!
راستي توي اتاقمم هر تعداد همراهي كه ميخواستم ميشد بمونن محدوديت نداشت ولي ملاقات ممنوع بود
يه چيز ديگه هم من يادم رفت بگم من همراه با عمل سزارينم يه جراحي زيبايي هم داشتم كه دكترم اون تيكه از پوست و چربيه زيرش كه بعد از سزارين حالت چروكيده و افتاده به شكم ميده رو برام برداشت ، شايد يه بخشي از دردام به اون عمل هم بستگي داشت
در ضمن كيستمم چك كرد كه متاسفانه دوباره برگشته بود و اونا رو هم برام برداشت
بچه ها آندومتريوز واقعا مزخرفه و حس ميكنم كلا خوب شدني نيست مدام برميگرده خيلي مواظب باشيد و چكاب رو پشت گوش نندازيد
در مجموع من از بيمارستان خيلي راضي بودم حتي ميتونم بگم رضايتم از پارسال هم بيشتر بود خدماتشون خوب و اخلاقشون عالي بود
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، ندایا، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۷، ۰۳:۰۵ عصر)liyane نوشته است: سلام به همگي پسر گل من ٤٠٠/٤/١٤ ساعت ٧:٣٠ دقيقه صبح به دنيا اومد
من به چند نفر قول داده بودم راجع به بيمارستان توضيح بدم ، الوعده وفا
ساعت ٥/٤٥ دقيقه ي صبح بيمارستان بوديم و كاراي پذيرش رو انجام داديم ، ما اتاق خصوصي ميخواستيم كه گفتن فعلا خالي ندارن مگر اينكه صبر كنيم تا ساعت ٢ كه اگر خالي شد منتقل بشي كه ما قبول نكرديم و توفيق اجباري اتاق وي آي پي نصيبمون شد ( هزينه ٦٥٠٠)
وارد اتاق عمل شدم دكتر بيهوشي بيحسي نخاعي رو برام انجام داد دردي نداشت ولي نميدونم چرا وقتي مواجه شدم استرس گرفتم كه بهم گفت برات ارامبخش تزريق ميكنم كه متوجه نشي ( بي اندازه مهربون و مسوول بود)
خانوم دكترم اومد باهام سلام و احوالپرسيه خيلي گرمي كرد و يه خانوم ديگه اومد گفت ميخواي برات فيلم برداري كنم از عمل و تولد نوزادت كه گفتم انجام بده ( هزينه يك ميليون )
در حين عمل خيلي چيزي يادم نمياد چون ارامبخشه اثر كرده بود فقط وقتي بچه به دنيا اومد صداي گريه ش منو به خودم اوورد و گذاشتن روي صورتم و گرماشو حس كردم ( نميدونيد چقد شيرين بود اون لحظه )
بعد عمل وارد ريكاوري شدم يه خانوم ديگه كه قبل من بود هم اونجا بود داشت ناله ميكرد من دردم اندازه درد پريود بود و قابل تحمل با خودم گفتم خداروشكر شانس اووردم درد ندارم
بعد ريكاوري قبل اينكه وارد بخش بشم اومدن ماساژ رحمي ميتونم بگم رحممو ميچلوندن درد داشت آي و آي ميكردم ولي باز قابل تحمل بود ( نگو من هنوز بي حسم و درست متوجه نميشم )
منو بردن اتاقم ( اتاق شيك بود خوشم اومد ) منم شاد و شنگول بچه رو دوباره ديدم ( همسرم ميگفت توي دلم گفتم چه عمل ساده اي )
تا اينكه اومدن سرم وصل كردن يكي از سرم ها توش داروي جمع كننده رحم بود كه وقتي وصل شد من هي حس كردم دردام داره زياد ميشه
پرستار رو صدا كردم گفتم درد دارم برام دوتا امپول مسكن زد ولي مگه اثر ميكرد همچنان درد داشتم تا اينكه يه پرستار اومد دوباره شكممو فشار بده گفت تا ٥ بشمري تمومه
چشمتون روز بد نبينه من چه زجه اي زدم زير دستش بعد دردم بيشتر شد پرستارو صدا زدم اومد برام مورفين زد و شياف گذاشت ديگه كم كم دردم كم شد و كمك كردن راه برم
ميتونم بگم درداي بعد از عملم دو ساعت درد شديد بود و بعد دردا واقعا كم شد
راجع به اخلاق رفتار پرسنل ميتونم بگم عالي بود واقعا محترمانه برخورد ميكردن يه پرستار و كمك ماما اومدن خودشونو معرفي كردن و برام واقعا سنگ تموم گذاشتن حتي باهام توي سرويس بهداشتي اومدن و لباسامو عوض كردن و پوشك گذاشتن و وقتي من عذر خواهي كردم بهم ميگفتن اختيار داريد نفرماييد اصلا لازم به عذر خواهي نيست
يه چيزي هم توي پرانتز بگم همسرمم انعاماي خيلي زياد و بي رويه اي به همه ميداد متاسفانه ( من با افراط واقعا مخالفم ) حالا من نميدونم اينهمه عزت و احترام مربوط به قسمت وي آي پيه يا بخشيش هم مربوط به انعامايي بود كه از همسرم ميگرفتن!!
راستي توي اتاقمم هر تعداد همراهي كه ميخواستم ميشد بمونن محدوديت نداشت ولي ملاقات ممنوع بود
يه چيز ديگه هم من يادم رفت بگم من همراه با عمل سزارينم يه جراحي زيبايي هم داشتم كه دكترم اون تيكه از پوست و چربيه زيرش كه بعد از سزارين حالت چروكيده و افتاده به شكم ميده رو برام برداشت ، شايد يه بخشي از دردام به اون عمل هم بستگي داشت
در ضمن كيستمم چك كرد كه متاسفانه دوباره برگشته بود و اونا رو هم برام برداشت
بچه ها آندومتريوز واقعا مزخرفه و حس ميكنم كلا خوب شدني نيست مدام برميگرده خيلي مواظب باشيد و چكاب رو پشت گوش نندازيد
در مجموع من از بيمارستان خيلي راضي بودم حتي ميتونم بگم رضايتم از پارسال هم بيشتر بود خدماتشون خوب و اخلاقشون عالي بود

لیانه جون خیلی مبارک باشه عزیزم Heart
ان شاءالله گل پسرت خوش قدم و پر روزی باشه Heart
اگه دوست داشتی خاطره ی زایمانت رو توی این تاپیک هم بفرست Heart
http://www.khanumha.com/showthread.php?tid=192

اسم بیمارستان هم بگی خیلی بهتره Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • atefehjjjjjjj، lili_61، liyane، mona70، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خب خداروشکر لیانه جان گل پسرت بسلاتی دنیا اومد...
چه خوب که راضی بودی از عملت
ولی اون انعامها هم تاثیر بسزایی داشته..
فاطمه هستم
Heart
  • atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جون مبارکه قدم سامیار کوچولو پر از برکت باشه برات
ممنون از این که تجربیاتتو گفتی
بله متاسفانه انعام خیلی تو رفتار پرسنل تاثیر داره به چشم دیدم اینو
الان مرخص شدین جفتتون؟ پمپ درد نگرفتی؟ من همش نگران استرس عملم بودم چه خوب که بهت ارامبخش زدن منم نیگم که واسم بزنن
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چشمت روشن لیانه جان
مبارک باشه
  • atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جون قدم نو رسیده مبارک .مرسی که تجربیاتت رو گفتی .الان حالت چطوره ؟با انجام کارای گل پسرت و شیر دادن راحتی ؟

یه تشکر هم از رز عزیز که اینقدر وقت گذاشتی و بهمون اینهمه اطلاعات دادی.مخصوصا بخش کتابها .از همش اسکرین شات گرفتم. Heart
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز عزيز بيمارستانم گاندي بود
فاطمه جان ممنون از محبتت اره واسه همينم عنوان كردم قضيه ي انعام رو كه يه وقت مديون بچه هاي اينجا نشم ، سر عمل كيستمم واقعا خوش رفتار و مهربون بودن و هميشه گفتم كه راضي بودم اون موقع انعام نداديم ولي اين سري سر زايمان اصلا انگار واسه ي من اجير شده بودن بي نهايت رسيدگي ميكردن
سحر باني جان ممنونتم ، پمپ درد رو بهم گفتن بخواي برات مياريم ولي نيازي نيست بهت مورفين ميزنيم يه بار خوب ميشي منم ديگه نگرفتم
ستي جان ممنونم
سروناز جان لطف داري الان حالم خوبه ولي بلاخره عمل جراحي بوده ديگه موقع خوابيدن يا تغيير وضعيت بايد مراعات كنم ولي كاراي بچه رو ياد گرفتم ميتونم از پسش بربيام ولي فعلا فقط بچه هنوز خونه داري نميكنم
من ايه روز بعد عمل سرپا شدم و كارامو انجام دادم
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، خانم فسقلی، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
۱.سروناز/هفته ۳۵/دختر
۲. زهره جون/هفته ۳۴/دختر
۳. روناک/ هفته 33/پسر
۴. Nedaa/ هفته ی ۲۹/پسر
۵. 2015/هفته۳۰/ پسر
۶. الهام گلی /هفته 28/دختر
۷. کژال / هفته 27 / پسر
۸. Sahraa71 /هفته 2۵/ پسر
۹. بن سای/هفته ۲۳/پسر
١۰. سحر بانی /هفته ۲۳ / پسر
11.shiningdiamond/ هفته 21/ پسر
١2. roshanak7367/هفته ۲۰/دختر
١3. لی لی /هفته 15 / دختر
١4. ستی ۶۹/ هفته ۱۶
١5. کتایون خانم/ هفته 16 /احتمالا دختر
16.نوعروس قدیمی /هفته 13
١7. **مینو** / هفته ۱۲
١8.atefejjj/ هفته 9
لیانه جون به سلامتی عزیزم مبااارکه شیرت راه افتاده؟به پسرت شیر خودتو میدی؟
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۴، ۰۴:۳۶ عصر)Hami99 نوشته است: Iris جان خوش اومدی، ما دیگه سوال نپرسیم دیگه، خودت همه چیز رو بگو Wink   عزیزم از همون ۴۰ روز اول زایمان و زایمان طبیعی بگو ، مرسی ❤

سلام عزیزم بله حتما
سوال خاصی اگه داری بپرس، منم تا جایی که یادم باشه میگم

(۱۴۰۰/۴/۱۴، ۰۵:۱۵ عصر)shirin_nikvash نوشته است:
(۱۴۰۰/۴/۱۴، ۰۲:۵۳ عصر)*IRIS* نوشته است: سلام خانومها امیدوارم خوب باشین
من باردار نیستم ولی یک پسر دوسال و نیمه و یک دختر ۹ ماهه دارم.
توی نوعروس توی تاپیکهای بارداری و زایمان زیاد میرفتم شاید منو یادتون باشه
ایران زندگی نمیکنم و دوتا زایمانم‌ هم طبیعی بود
اینجا تک و تنها بدووووون هییییچ کمکی دوتا بچه‌ها رو دارم بزرگ میکنم و تجربه زیاد دارم
سوالی بود در خدمتم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم
سلام آیریس جان
من شمارو یادمه، منم مثل شما آلمان هستم. اینجا تو ایالت ما سزارین اختیاری اصلا و ابدا انجام نمیدن و پیش فرضشون طبیعی هست.
میشه یکم از روال زایمانت در آلمان بگی، اینکه اپیدورال بودی و روندش راحت بود؟ یا کلا نظرشون رو طبیعی بودن صد در صد و درد کشیدن بود.

ممنونم Heart

عزیزم اینجا هم سزارین اختیاری نیست و پیش‌فرض، زایمان طبیعی هست. حتی مثل ایران کارهایی مثل معاینه لگن و این چیزها هم وجود نداره، مستقیم میری برای طبیعی مگر اینکه بچه نچرخیده باشه یا دلیل پزشکی خاصی وجود داشته باشه برای سزارین. 
حتی وزن بالا هم اندیکاسیون سزارین نیست مثل ایران. مثلا یکی از دوستای من بچه اش چهار کیلو و ششصد بود، نزدیک دو روز توی اتاق زایمان بود و حتی دهانه رحمش هم کامل باز شد ولی بچه رد نمیشد و آخر گفتن باشه ببریم سزارین. 
سه تا دیگه از دوستام اینجا سزارین شدن، یکیشون بچه اش نچرخید هرکاری کردن، یکی دیگه زایمانش پیشرفت نکرد و بعد از حدود بیست و چهار ساعت همچنان روی شش سانت باقی مونده بود، یکی دیگه هم که دچار فشار خون و مسمومیت شد که درجا بردنش برای سزارین.
من خودم هم هردوتا زایمانم بدون اپیدورال یا هیچ روش کاهش درد دیگه‌ای بود

اگه سوال خاصی هست بنویسین بلد باشم جواب میدم
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، shirin_nikvash، youtab، خانم فسقلی، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان