امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟
چه جالب بچه ها نمیدونستم ضرر داره الان گفتید نگاه کردم دیدم گویا پودری که برای تهیش استفاده میشه یه نوع حشره کشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Samin، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من اینقد دوس دارم اسلایم که حد نداره ،خیلی باحاله که بچه ها
ولی خودمم از بویی که میده شک کردم ک مضر باشه،دیگه الان شما میگید حشره کش داره
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
توش بوراکس داره...
حشره کش نشنیدم ولی مایع لنز بعنوان محلول بوراکس یا خود بوراکس رو مطمئنم... و چسب مایع...
بوراکس روی مغز به شدت تاثیر منفی داره
رنگ و اسانس و مواد نگهدارنده هاشم زیاده...

ولی برای اینکه بچه دچار مشکلات حسی نشه عالیه... شخصا خمیر بازی می کنم با پسرم... کثیف کاری میشه ولی بهتر از اسلایمه...

یه سری موادی هم هستن که این حالت رو میدن مثلا ماده ی اولیه ی مسقطی یکم شل باشه حالت چسبناکی داره... یا با چیا سید درست می کنن که اینها کاملا خوردنیه و اصلا مشکلی نداره و به نظرم خیلی بهتر از اسلایمه

شیرین دخت جان اول بچه باید آموزش ببینه که تنهایی سرگرم بشه... اگر آموزش ندیده و یک تایم با کیفیت آموزنده با پدر و مادرش نداره، باید این وقت رو ایجاد کنن و با بچه شون بازی کنن تا یاد بگیره، بعد به مرور پیش شما هم که هست خودش خودشو سرگرم میکنه...
طبیعیه که بیست دقیقه و نیم ساعت بیشتر سرش گرم نشه... الان پسر من فکر کنم کلا دو تا نیم ساعت در این دو سال و نیم، خودش با خودش مشغول بوده، غیر از اون امکان نداره مدت زیادی بدون سرگرمی که من بهش بدم یا بازی کنم بتونه دووم بیاره... ولی زمانهای کوتاه کوتاه چرا زیاد می مونه مثلا یه ربع یا ده دقیقه... مثلا یه ربع بازی می کنم یه ربع با خودشه... یه ربع غذا درست می کتیم بعدش با خودشه ده دقیقه... سفره رو می ندازیم و وسایل رو بهش مزدم، ولی نیم ساعتی که غذا رو داره میخوره کلا دور خونه می چرخه برای خودش...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر، شیرین دخت
پاسخ
رز جون بوراکس همون اسید بوریکه که پایه ساخت حشره کشه ( البته خودمم امروز فهمیدم)
  • Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم نونا جان.خیلی لطف کردی عزیزم
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چه جوری بچه رو آموزش بدیم خودش بازی کنه؟
من یه سوالی برام پیش اومد حالا حرف از مواد مضر برای بدن شد،رنگ های فسفری برا بدن ضرر داره?
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
باید بازی ها رو کنارش انجام بدیم... و حین بازی تعامل کامل با بچه ایجاد می کنیم و تمام حواسش رو درگیر می کنیم...
مثلا با بلوک ها چیزای با معنی درست کنیم و بذاریم او یکی دوتاش رو سر جاش بذاره، معرفی کنیم، کم کم بذاریم تعداد بیشتری بذاره، به مرور دور شیم... و نهایتا به نظارت برسه...
یا مثلا پوم پوم رو میخوایم با انبر کوچیک بندازه توی ظرف، بشینیم باهاش چند بار انجام بدیم تا یاد بگیره...
یا مثلا کتاب رو اول خودمون میخونیم... کم کم کلمات آخرش رو منتظر می مونیم که بگه، کم کم کلمات خالی رو زیاد می کنیم... به مرور خودش باید شعر رو بخونه... الان پسر من کامل شعر نمی خونه ولی میشینه برای خودش ورق میزنه و اشکال رو معرفی می کنه... یا مثلا صداهایی تولید می کنه که انگار داره برای خودش می خونه...
حتی جدا کردن نخود لوبیا وووو هر چیزی که بعنوان سرگرمی میشه به بچه نگاه کرد، اول باهاش انجام میدیم تا یاد بگیره چیکارا می تونه بکنه... کنارش دستشو هم باز میذاریم... به مرور قسمت هایی که می تونه درست کنه رو بیشتر یم کنیم و میذاریم کار کنه... و به مرور فاصله ایجاد می کنیم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، شیرین دخت
پاسخ
بچه ها مامان من یه خال داره نزدیک گوشش که یه هاله قهوه ای هم داره چند ساله که ایجاد شده، حالا رفته دکتر و دکتر گفتن نمونه برداری کنه، بنظرتون شهرستان نمونه برداری کنه یا اینکه دست نزنه اینجا من دکتر خوب پیدا کنم براش؟
پاسخ
سوفی جان نه سهرستان نکنن اینجا دکتر رباطی خیلی خوب نمونه برمیدارن ( البته میدونی که کل خالو معمولا مشکوک باشن برمیدارن که محکمکاری کنن)
  • Rose، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون نونا جون
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان