امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایده های شب یلدا

[img][تصویر:  screenshot_۲۰۲۱-۱۲-۱۷-۲۲-۲۹-۳۰_fnh8.png][/img]
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، Rose، saba، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من میخام یه مدل چیز کیک درست کنم که تا حالا درست نکردم ،امیدوارم خوب بشه ،تا الان فقط کیکش رو پختم ،تا شب بقیه لایه ها رو درست کنم
یه کیک شکلاتی ساده درست میکنیم ،از وسط ارتفاعش ۲ قسمتش میکنیم
خامه صبحونه و ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای رو با همزن میزنیم تا سبک بشه
۱ قاشق و نصفی ژلاتین رو در آب سرد میریزیم و بعد بنماری میکنیم وقتی از حرارت افتاد به مواد خامه ای اضافه میکنیم .بعد یه پودر کرم کارامل رو اضافه میکنیم ،اون سس توفی ک توی بسته هست رو هم برای شیرین شدنش اضافه میکنیم
توی قالب مورد نظرمون اول یه لایه کیک میذاریم بعد مواد خامه ای بعد لایه دوم کیک رو و ۸ ساعت میذاریم تو یخچال تا خودش رو بگیره ،بد از قالب خارج میکنیم و روش رو با خامه فرم گرفته یا کرمفیل و ترافل تزیین میکنیم .
پ.ن:توی قالب سلفون بکشید تا بعد کار راحت دربیادکیک از قالب
[تصویر:  ۲۰۲۱۱۲۲۰_۱۸۳۸۰۷_s0cx.jpg]
اینم عکس نتی
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • 2015، Mari90، nona، Rose، saba، Samin، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، پری سیما
پاسخ
میتونید برای بچه‌ها از این آدم برفی‌های پفیلایی درست کنید  Big Grin

[تصویر:  20211220_184555_cvyl.jpg]
  • 2015، Mari90، Nedaa28، nona، Rose، saba، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
[تصویر:  ۲۰۲۱۱۲۲۱_۱۲۰۲۱۱_93bb.jpg]

[تصویر:  ۲۰۲۱۱۲۲۱_۱۲۰۲۲۸_si2q.jpg]

دوستان اینم چیز کیک خودم ،خیلی شبیه عکسش نشد ولی من همه ی تلاشمو کردم ،تزیین هم با کرمفیل هست ،خامه نیس
  • 2015، Mari90، Maryam8842، Nedaa28، Rose، Samin، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، جوجه خوشگله، شماره مجازی تیندر، لیدان، مینو
پاسخ
بچه ها من برای چیدمان مغزیجات از رز ایده گرفتم خیلی خوب و جمع جور از هر کدوم ی مشت ریختم این جوری خیلی هم ظرف کثیف نمیشه مرسی رز جان از ایده خوبت
[تصویر:  img_۲۰۲۱۱۲۲۱_۱۵۰۳۰۸_kpo5.jpg]

این بشقابم مخصوص پسرمه پف پفی و پفک خونگی و چیپس خونگی چیپس با ی قاشق روغن تو ایر فرایر که سالم باشه
پفکم مخلوط ۲قاشق نشاسته و آب و نمکه که باید بزاری روی بخاری ی شب خشک بشه بعد سرخ کنی
[تصویر:  img_۲۰۲۱۱۲۲۱_۱۵۰۲۳۲_3p8o.jpg]

بچه ها پف پفی هم خیلی راحته الان دست بکار بشید ۳ساعت امادس ی بسته ژله یک چهارم شکر سه چهارم آب میزاری رو حرارت شکر که اب سد باهم زن برقی یک ربع میزنی تا مثل خامه هم،زده بشه بعد کف ظرف پودر نارگیل میریزی مواد رو میریزی میزاری یخچال بعد قابل قالب زدن و برش زدن شکلای قشنگی هست تو نت حتی شکل هندونه من ساده درست کردم دیگه
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • 2015، Mari90، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، نسیمه جااان
پاسخ
خواهش می کنم عزیزم
خودمم احتمالا امسال همین کارو بکنم باز... چون واقعا ساده است و زحمتش خیلی کمه و مقدار موادش هم کمه... رسما با هر چی توی خونه دارم می تونم راحت درست کنمSmile

مال شما هم عالی شده میس شین جان Smile
می تونی دستور و عکس خوشگلت رو بی زحمت توی تاپیکش هم بذاری؟

http://www.khanumha.com/showthread.php?tid=132
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، miss shin، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۳:۲۴ عصر)لیدان نوشته است: نسیمه جان.. .  ......  ... واقعا اعتماد به نفسم رو ترکوندی یاد کیک خودم افتادم Big Grin Wink Big Grin خسته نباشی بانو عالی شده اون چیز کیک وسطش  هم نیازه قبل از اینکه بین کیک بره بره تو یخچال دیگه؟؟ یااینقدر سفت هستش که همون موقع استفاده بشه؟

لیدان جون یه لایه کیک میذاری،بعد مخلوطت رو که آماده کردی میریزی روی اون لایه ،میذاری تو یخچال در حد ۱۰ دقیقه ،چون هم توش ژلاتین هست هم کارامل زود مینده ،حالا لایه دوم رو میذاری روش تا اونم جذب بشه بهش و جدا نشه
  • 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
ایده های مارشمالوی یلدایی

با ژله هندوانه و یه هندونه نصف شده که توش رو خالی کردیم می تونیم همچین خلاقیتی به خرج بدیم:
[تصویر:  jilyen_t9.jpg]

اگه قالب ناودونی دارید خیلی راحت میشه باهاش هندوانه درست کرد، چه ژله چه پف پفی یا مارشمالو...
[تصویر:  3da43ae5-2f93-435d-a714-308a78a78d15_w7x8.jpeg]

[تصویر:  86b97d53598c69f38f775a91d84be42bzssarltr...0_ns60.jpg]

[تصویر:  a3844bb368d989fdcc427c5cb6caa244nv0rpwgw...o_yjla.jpg]

[تصویر:  12432597_295_7q24.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Mari90، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، نسیمه جااان
پاسخ
سلام بچه ها من چیز خاصی به ذهنم نمیرسه ولی دوست داشتم شرکت کنم تو این تاپیک Smile خلاصه یاد یه چیزی افتادم که به نظرم زیادم کاربردی نیست اونم اینه که لبوها رو بپزین بعد با قالب شیرینی پزی به شکلای مختلف قلب و گل و ستاره و اینا درشون بیارن و بزنین تو سیخ چوبی
  • 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
خیلی خوشگل میشه که صنوبر جانم
مرسی که یادم انداختی Heart

بچه ها میشه حلقه تقریبا نازکم کرد و تو ظر مدل گل رز چید
برم بنویسم لبو یادم نره بخرم Big Grin
  • 2015، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان