امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
عاطفه جان آب ولرم، آب برگه آلو یا زردآلو یا انجیر آب جوش بریز و درشو نعلبکی بذار و بذار تا صبح بمونه، ناشتا بخور
آب خاکشیر برای هفته های بالاتر نزدیک به زایمان استفاده بشه، صبح بیدار شدی آب جوش بریز روی خاکشیر نعلبکی بذار روش و طی یکی دو ساعت بخور.... الان چند هفته ای؟
میوه و سبزیجاتت رو بیشتر کن... بخصوص میوه های ملین...
مواد غذایی که ملینن برات حتما استفاده کن. توجه کن چی میخوری بهتره؟
آب هم که فراااااووووون بخور...
آره دلدرد پریودی خوب نیست... اسهال خوب نیست... لکه بینی یا بلادی شو حتما حتما باید حواست باشه و سریع پیگیرش باشی... اگر ترشحاتت بوی اسپرم بده (بوی آبی که توی کیسه ی آبه دقیقا این بو رو میده) یا حجم قابل توجه داشته باشه، رنگ و روش عوض شده باشه ووو... باید به بیمارستان مراجعه کنی عزیزم Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • atefehjjjjjjj، lili_61، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ستی جان من الان 38 هفته تمام هستم تو 39 ام
بچه ها چهار شنبه با اون دکتره رفتم ویزیت برای امروز بهم وقت عمل داد برای دکتر خودم که گفتن براش مشکل پیش اومده یه هفته نمیاد پیام گذاشتم فردا شبش جواب داد گفت من شنبه هستم بهش گفتم بیام برای عمل یا بزارم یکشنبه خودتون رو ببینم برام وقت بزارید گفتم یکشنبه بیا
دیگه فردا میرم توکل بخدا هر وقت دکتر گفت عمل میکنم
عاطفه جان وزن بچه ات خوبه مال من تو 32 هفته 1850 بود که 50 گرم زیر منحنی استاندارد بود الانم کمه آخرین بار هفته قبل 200 گرم کمتر از منحنی استاندارد بود
  • atefehjjjjjjj، nona، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جانم من هفته ۳۳ رو تموم کردم فردا وارد ۳۴ میشم انشالله
من سردیجات خیییلی میخوردم خب
مثل انار و پرتقال و آب سرد
خیلی آب سرد رو دوس دارم
بعد اخر شب هم اب سرد میخوردم همش
فک کنم بخاطر همین دلدرد میشدم
باشه دیگه سعی میکنم آب ولرم بخورم
الان یکی بهم گفت اگر سردیجات خوردی پشتش ی خرما بخور این درسته ؟ من واقعا نمیتونم از انار بگذرم !
دیشب سوپ خوردم خیلی بهتر شدم
فرنی چطوره؟

لی لی جون خیالم راحت شد
انشالله بچه شمام وزن گرفته باشه تا الان
واقعا چه استرسی باید بکشیما تا بچه سالم دنیا بیاد انشالله
شما دیگه الان اخراشی انشالله انشالله بسلامتی دردونتو بغل بگیری

راستی آب انار هم مشکل داره ؟ هسته هاشو نخورم !
امتحان کردم بازم دلدرد شدم
به هم خریدم چندبار خوردم برام سنگین بود
به رو چجوری میخورین شما؟
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره آب سرد خوب نیست کلا، توی فصل سرما هم که بیشتر ضرر میده...
طبق طب سنتی آره، وقتی چیز سرد میخوری بهتره چیز گرمی هم باهاش بخوری که متعادل بشه... برای همینه که همین انار رو با گلپر می خوریم اما چون توی بارداری گلپر ضرر داره، مثلا همین خرما رو به شما گفتن بخورید... بعضیا هم میگن الکیه... ولی من شخصا در حد سردی و گرمی به طب سنتی اعتقاد دارم که اساسش بر پیشگیریه... نه برای درمان...

سوپ برای شام برای من ریفلاکس میده...
فرنی فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه اگه به خودت ریفلاکس نمیده...
آب انار والا من 2-3 ماهم بود خیلیییییییی هوس انار کردم.. و یه باکس انار و آبش رو خوردم و هیچی هم نشد... ولییییییییییییی حتما با دکترت مشورت کن... به نظرم اگه زیاد بخوری خوب نیست...
آب انار و انار سردن دیگه... بخصوص توی فصل سرما باعث دلدرد میشن...
به رو من معمولا خشک می کنم با سیب و دارچین یا با لبو دم می کنم و استفاده می کنم
توی بارداری آبشم چند بار خوردم (همونی که میخواستم خشک کنم رو آبش رو اول با پارچه ی تنظیف می گرفتم و بعد اون رنده ها رو خشک می کردم...) ولی خب هم کمه هم آدم زیاد نمی پسنده...
مرباش هم هست...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • atefehjjjjjjj، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه ها نینی من دیروز دنیا اومد موقع دنیا اومدن برای همه چشم انتظارا با گریه دعا کردم برای روشنک
بچه ها از دیروز برام اندازه ۱۰۰ سال گذشته! شیر دارم بچه هم مک میزنه اما نمیتونم بهش شیر بدم نمیتونم درست شیر بدم حرص میخوره ول میکنه جیغ میزنه توروخدا اگه راهکاری دارید بهم بگیر واقعا مستاصل شدم فقط گریه میکنم
دیگه دیروز و امروز شیر خشک دادم امشبم بیمارستان بودم
در مورد سزارین باید بگم لحظه ای که گعتن از تخت بیا پایین فقط مرگو به چشمام دیدم خیلی سخت بود هیشکی مثل من نبود اما من فقط مردم تا راه رفتم
بچه ها من برای شیر دادن چیکار کنم؟! شیرم خوبه نمیخوام بچم شیرخشکی بشه تورو خدا اگه راهکاری دارید جایی رو میشناسید که کمکم کنن بهم بگین
تز دیروز ۳ تا پرستار اومدن آموزش دادن اما نتونستم بچه شیر بدم نمیتونه بگیره فقط گریه میکنه که نفسش میره
  • **ماهور**، Elham67، Hami99، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Roshanak7367، samin**، Seti69، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، لیدان، مینو، کتایون خانم
پاسخ
ای جونممممم لی لی جانم. مبارک باشه مامان خانم. الهی که خوشبختی و موفقیتش رو ببینی.
  • lili_61، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لی‌لی جون مبارکهههه عزیزم Heart
پرستارها که کمکت میکنن میتونه بگیره و بخوره؟ اگه اره اصلا نگران نباش فقط هی تمرین کن تا یاد بگیری. اونم یاد میگیره راحت‌تر باهات کنار بیاد Big Grin
  • **ماهور**، 2015، lili_61، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
سلام لی لی قشنگم  Heart
مبااااارکت باشه قدم نی نی عزیییییزت  Heart
نگران نباش اگه میگیره خوردنشم راه میوفته. هی بازم تلاش کن. خداروشکر که میگیره از الان فدات بشم. تو کوتاه نیا و خسته نشو درست میشه
  • **ماهور**، 2015، lili_61، mona70، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۱، ۰۲:۲۲ صبح)lili_61 نوشته است: سلام بچه ها نینی من دیروز دنیا اومد موقع دنیا اومدن برای همه چشم انتظارا با گریه دعا کردم برای روشنک
بچه ها از دیروز برام اندازه ۱۰۰ سال گذشته! شیر دارم بچه هم مک میزنه اما نمیتونم بهش شیر بدم نمیتونم درست شیر بدم حرص میخوره ول میکنه جیغ میزنه توروخدا اگه راهکاری دارید بهم بگیر واقعا مستاصل شدم فقط گریه میکنم
دیگه دیروز و امروز شیر خشک دادم امشبم بیمارستان بودم
در مورد سزارین باید بگم لحظه ای که گعتن از تخت بیا پایین فقط مرگو به چشمام دیدم خیلی سخت بود هیشکی مثل من نبود اما من فقط مردم تا راه رفتم
بچه ها من برای شیر دادن چیکار کنم؟! شیرم خوبه نمیخوام بچم شیرخشکی بشه تورو خدا اگه راهکاری دارید جایی رو میشناسید که کمکم کنن بهم بگین
تز دیروز ۳ تا پرستار اومدن آموزش دادن اما نتونستم بچه شیر بدم نمیتونه بگیره فقط گریه میکنه که نفسش میره

سلام لی لی جان
مبارک باشه ایشالاه قدمش پر از خیر و برکت باشه.
من هم همین مشکل رو داشتم یعنی پسرم نمی تونست راحت سینه بگیره و سخت شیر هم از سینه من میومد. چون شیر رو هم نمیتونست زیاد بخوره از روز سوم سینه من پر از شیر بود طوری که سفت و کبود شده بود و از درد داشتم میمردم. بیمارستان گفت بدوش تا سبک بشه سینه وگرنه تب میکنی مجبور میشی بیمارستان بستری بشی. در این حد وضعیت من بد بود  Undecided  و من سر س ی ن ه ام و خود س ی ن ه ام ی کم درشته متاسفانه و بیمارستان گفتن ی دلیلی که بچه نمیتونه بگیره همین موضوع .
چیزی که کمک کرد ی کم شیر رو دوشیدم تا سبک بشه بچه راحت تر بتونه بگیره و من خودم بچه رو بغل میکردم و از خواهرم کمک میگرفتم، خواهرم سر س ی ن ه رو فشار میداد کوچیک بشه ( حالت قیچی طور که کتابی و صاف بشه ، بچه بتونه راحت تر بگیره) و دهن بچه میذاشت و یکی دیگه هم بالای س ی ن ه رو فشار میداد تا شیر جریان پیدا کنه بچه بخوره. دو سه روز من این کار کردم و هم بچه قوی تر شد تو شیر خوردن و هم من بیشتر یاد گرفتم و دیگه خودم میتونستم انجام بدم.
بعد ده روز هم که دیگه همه چی اکی شد. یعنی بچه راحت شیر میخورد و مشکلی نبود.

نمیدونم تونستم درست توضیح بدم یا نه ولی امیدوارم منظورم متوجه شده باشی. اصلا هم نگران نباش. نگرانی و استرس دقیقا به بچه منتقل میشه و انگاری تاثیر میداره روش و نی نی هم ناآروم میشه.

در مورد شیشه هم نگران نباش. من پسرم الان ده روزی هست هم شیشه میخوره و هم شیر منو. بعضی بچه ها هر دو تا رو میگیرن ایشالاه نی نی شما هم همین طوریه
روزای خوب و قشنگی در انتظارت ایشالاه Heart Heart
  • **ماهور**، 2015، lili_61، mona70، Rose، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
سلام لی لی جون مبارک باشه عزیزم
فقط کافیه صبوری کنی بده بخوره عادت میکنه اگه میخوای در کنار شیر خودت شیر خشک بدی با کاپ یا قطره چکون بده
من وقتی سینم دهنش بود همزمان از بغل دهنش با قطره چکون شیر خشک. میدادم بعد فکر میکرد از سینم میاد میمکید سینمو
  • **ماهور**، 2015، lili_61، Rose، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان