۱۴۰۰/۱۰/۷، ۱۲:۰۷ عصر
فدات بشم نسیمه جون. ماشالله چه تر و فرزی

بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم
|
۱۴۰۰/۱۰/۷، ۱۲:۰۷ عصر
فدات بشم نسیمه جون. ماشالله چه تر و فرزی
![]() ![]() • **ماهور**، artatam، Elhamgoli، youtab،
۱۴۰۰/۱۰/۷، ۱۲:۱۷ عصر
ترگلی خیلی آفرین بهت عزیزه زرنگ
![]() خب من صبح صبحانه اماده کردم بعدش شیفتی با همسر خوردیم چون پسری نمیموند تو جای بازیش بعد ظرفاشو شستم و همسر رفت پسرو شیر دادم.و خوابوندم حالا میخوام چای بخورم و خدا بخواد برم حمام و لباسای شسته رو جابجا کنم بعدم کته بذارم و میزو برای ناهار بچینم تا شب باید جارو و تی بکشم و گردگیری کنم حوله هامونو بشورم
۱۴۰۰/۱۰/۷، ۱۲:۲۲ عصر
منم بگم
دخترو بیدار شد و عوضش کردم صبحونه آماده کردم و با همسر خوردیم و رفت سرکار ظرفاشو شستم برا پسری اوتمیل و آب پرتقال آماده کردم بیدار شه بخوره ب گلا آب دادم ماشین لباسشویی خالی کردم دخترو شیر دادم و در حال خوابیدن لباسارو اویزون کنم خشکارو جابجا کنم نهار آماده کنم برا چند روز میریم خونه مامانم وسیله خودم و بچه هارو جم کنم شامم مهمونیم خداروشکر ![]()
۱۴۰۰/۱۰/۷، ۱۲:۳۸ عصر
بچه ها سینک خونه مامانم استیل هست روز بعد از شب یلدا خواستم سینکو بشورم اشتباهی مایع جرمگیر زدم از همونا که زده برای استیل استفاده نشه بعد سریع اب ریختم و شستمش که بموقع سیاه نشه
حالا دیروز رفتم دیدم همون قسمت خیلی جلا پیدا کرده فقط و باقی سینک انگار کدر تره منم دلمو زدم به دریا تمام سینک رو خیس کردم همون مایع جرمگیر رو زدم ولی اصلا نذاشتم بمونه سریع با اسکاچ پخشش کردم و با پودر شستم. به طرز عحیبی سینک برق افتاد و درخشنده شد این فقط راهکار بود بچه ها لطفا مراقب باشید اگه خواستید انجام بدید اول یه گوشه ازش امتحان کنید مامان من که راضی بود
۱۴۰۰/۱۰/۷، ۱۲:۴۲ عصر
چه باحال لیدان از اونور سیاه میکنه لامصب از اینور برق میندازه عجب چیزیه این جرمگیر منکه تستش میکنم حتما
![]()
یوتاب خیلی مراقب باش قربونت برم نندازی گردن من اگه خراب شد
ایلیا استیل مارک سینک مامانم بود بعدم اصلا نذار بمونه اولا سینک رو خیس کن که قدرتش کم بشه جرمگیره بعدم سریع بشور مایع هم جرمگیره راگا معطر بود
۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۱:۰۲ عصر
عاشقتم نه نمیندازم دختر جان
![]() خبرشو میدم بهت ![]() ![]()
۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۱:۲۳ عصر
بچه ها برای براق کردن اجسام فلزی بهترین گزینه فکر می کنم جلاسنجه... اصلا ریسک و اینها هم نداره... در موردش تحقیق کنید و اگر مایل بودید استفاده کنید... اثرات بدی هم روی سلامتی نداره (چون یوتاب بچه کوچیک داره میگم
![]()
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۱:۲۸ عصر
دقیقا رز جانم من خودم از این براق کننده های شیر الات میزنم
الان میخواستم روز که نبود.خونه اینکارو کنم
۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۴:۲۷ عصر
وای لیدان جون من یه بار خونه قبلیم این بلا سر سینکم اومد و کارگر یه تیکهشو خراب کرد. یعنی انقد اون سیاهی رو مخم بود که خود خدا هم بگه هیچی نمیشه امتحان کن من امتحان نمیکنم
![]() یه سوتی دیگهمون هم شستن کاسه توالت با سیم بود و خطهای مشکی که اینم مغزمو نابود میکرد. خداروشکر خونه رو عوض کردیم. منتها اینجا هم از بس تو توالت فرنگی مایع من ریختم و شستمش یه خط دور تا دورش اونجا که آب وایمیسته افتاده و انگار جلای سرامیکش رفته. |