امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امروز غذا چی داری (۱) ++بدون عکس++
نهار جوجه شرکت. خوشمزه ولی سوخته پوخته است.

شام هم نمیدونم واقعا امروز خیلی کارم زیاده.. کی میرسم خونه..
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، artatam، Elham67، sims s، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیم64
پاسخ
دارم فکر می کنم دلم نیمرو نمی خواد از اسنپ فود چیزی سفارش بدم (تخفیف 80 تومنی برام فرستاده ! اگه واقی باشه البته}
یا اینکه مرخصی بگیرم برم پلو تن درست کنم؟

یوتاب جان
بیا بگو منظور از دستگاه تو ساندویچ مرغ گریل بود یا سرخ کن ؟ من هوای سرخ کن فیلیپس در سر دارم.
  • Almam، Elham67، sims s، Sufii، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا
پاسخ
دقیقا سرخ کن بدون روغن فیلیپس عزیزم 
یه تاپیک داریم براش 
من عاشقشم
  • Almam، artatam، Elham67، sims s، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا
پاسخ
مرغ و کنارش سبزی شکم پری
  • Almam، artatam، Elham67، sims s، Sufii، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیم64
پاسخ
زرشک پلو با مرغ اداره همراه با نوشابه Big Grin
  • Almam، artatam، Elham67، sims s، Sufii، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
فسنجون درست کردم اما نمیدونم چرا یکم مزش تلخ شد
من گردوم رو خیلی قبل اسیاب کردم و گذاشتم یخچال نمیدونم واسه اون بود.   کل سس غذا رو ریختم فقط مرغش رو خوردیم Blush
  • Almam، artatam، Elham67، Mari90، sims s، Sufii، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
هویج پلو با مرغ
  • Almam، artatam، Elham67، sims s، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیم64
پاسخ
ساندویچ با دستور یوتاب جان
ذرت و نخود فرنگی جالب بود تو ساندویچ تست نکرده بودم
  • Almam، artatam، Elham67، sims s، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
نوش جونت سلین عزیزم
  • Almam، artatam، Celin، Donya، Elham67، sims s، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ساندویچ با دستور یوتاب جون
  • Almam، artatam، Donya، Elham67، Mari90، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیم64
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان