امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امروز غذا چی داری (۱) ++بدون عکس++
نهار عدس پلو با ته دیگ کدو حلوايي
شام شیر و کیک
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، artatam، Samin، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
شام چای و کیک تولد برادر جان
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • 2015، Almam، artatam، Samin، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
خوراک لوبیا
  • 2015، Almam، Donya، Samin، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نیوشا123
پاسخ
قیمه بادمجون
  • 2015، Almam، artatam، Donya، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نیوشا123
پاسخ
صبحانه عدسی
ناهار سوپ
مسیر جهان دوره گردیست
  • 2015، Almam، artatam، Donya، Elham67، Samin، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، نیوشا123
پاسخ
صبحانه قهوه غلیظ و تلخ 
ناهار دمپختک تو فر با ترشی
  • 2015، Almam، artatam، Donya، Elham67، Samin، sims s، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نیوشا123
پاسخ
صبحانه حلوا ارده
ناهار کوکو سبزی
  • 2015، Almam، artatam، Donya، Elham67، Samin، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا
پاسخ
صبحانه نیمرو و ریحون
نهار زرشک پلو
  • 2015، Almam، artatam، Donya، Elham67، Samin، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نیوشا123
پاسخ
نهار جوجه شرکتی

شام هم از دیشب لوبیاپلو مونده ولی من دلم میخواد امشب یا سیرابی بخورم یا دو تا پاچه. Big Grin

توضیح اینکه من همیشه پاچه میخورم چون برای مشکلات زانو و مفاصلم خوبه، شاید یکی از دلایلش این باشه که امیر بدون باباش کله پاچه از گلوش پایین نمیره. البته اونها بدون ما میخورن، ولی خب همسر من سوگند خورده همه چیز اولش باید بکنه به زور به حلق باباش که چهارتا رگ قلبشم گرفته، بعد اگر موند خودمون یه توکی بزنیم Big Grin
  • 2015، Almam، artatam، Elham67، Maryam8842، Samin، sims s، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نیوشا123
پاسخ
ناهار ماکارونی
فاطمه هستم
Heart
  • Almam، artatam، Elham67، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نیوشا123
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان