سلام بچه ها ممنونم از تبریکاتون ببخشید تک تک جواب ندادم بچه ها هفته اول بعد زلبمان خیلی سخت بود روهم شاید ۱۰ ساعت تو یه هفته نخوابیدم
قشنگ زیر چشمام گود افتاده بود هفته دوم بهتر شد خداروهزار مرتبه شکر شیر خوردن دخترمم درست شد شیر خودم به نظرم کم بود گفتن دمنوش رازیانه و ماالشعیر بخور خوردم یکم بهتر شد
روشنک جانم بخدا من همش به یادت بودم و هستم مطمئنم دوباره بارداری میشی و خدا بهت یه بچه سالم میده
این قول خود خداونده که بعد هر سختی راحتی هست اینو همیشه یادت باشه که خدا هیچوقت تو سختیا بنده هاشو تنها نمیزاره
لیلا جان من شمارو یادمه ان شاءالله که به سلامتی این پروسه رو طی کنی و نتیجه بگیری
راستی بچه ها از راهنماییهاتون بابت شیر دادن ممنونم واقعا کمکم کرد ولی فرصت جواب دادن نداشتم
ستی جان تولد دختر گلت رو تبریک میگم امیدوارم قدمش پرخیر و برکت باشه
بچه ها تو این هیرو ویر گوشیم یهو هنگ کرد خراب شد مجبور شدن ریست فاکتوریش کنن همه عکساییکه با گوشیم تو بارداری گرفته بودم ماه به ماه پاک شد اینقدر دلم سوخت! گفتم بگم اگه عکسی تو گوشیتون دارین خالیش کنین مثل مال من نشه
(۱۴۰۰/۱۰/۱۵، ۰۲:۰۸ صبح)Heven نوشته است: سلام دوستان من دو ماه اقدام کردم اونم روز در میون نبود رابطمون الان دکتر نامه داده برم ازمایشاتو لازمو بدم برای ای وی اف گفت چون ۳۷ سالته منتظر بودن جایز نیست حالا موندم تا عید صبر کنم یا اینکه برم برای ای وی اف، ازمایشات همسرم خوب و ذخیره تخمدان من رو زده ۱
هیون جان من ۳۹ سالمه پارسال که اقدامو شروع کردم ۳۸ سالم بود بعد از ۵ ماه اقدام که نشد دکار برام عکس رنگی و برای همسرم آزمایش نوشت! ذخیره تخمدانم خیلی بالا بود که خودش نشونه تنبلی تخمدان بود اما به نظرم ۲ ماه خیلی کمه اونم تازه میگی اقدام مستمر نبوده! یه ۵ ماه اقدام کن اگه نشد بعد برو دنبال کارای دیگه
تازه هیون اگه تمام آزمایشاتو انجام دادی و مشکلی بود اول آی یو آی میکنن چندبار بعد میفرستن آی وی اف! به همین زودی سراغ این چیزا نرو