امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
سحربانی جان قندم ۹۳ بود
قبل بارداری ۹۵ بود رژیم گرفتم تو بارداری شد ۹۳
خیلی میترسم ک بعدا قندم بالا نره
دکترم گفت هرچی تونستی بخور ولی من میترسم بخورم ک بعدا داستان نشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، mona70، Sahraa71، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان منم قندم ۹۳ بود
تا هفته ۲۳ خیلی رعایت کردم دکترم گفت دستگاه قند خون خریدم که یه بار بردم آزمایشگاه همزمان گرفتم ببینم چند تا فرقشه
از اون به بعد هفته ای چند بار خودم چک میکردم
دیگه تست گلوکز که دادم شده بود ۸۱ دکترم گفت خوبه دیگه هم نگفت خودم چک کنم ولی من همچنان هفته ای یکبار خونه چک میکنم ، الانم همچنان شیرینی اینا کم میخورم ولی موز و هندوانه مثل قبل حذف نیس
بستنی هم هفته ای یه دونه میخورم
ایشالا که نره بالا
هر چی رعایت کنی بهتره
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دستگاهم آکواچک اکتیو هست که ۶ تا بالاتر نشون میداد
ولی یه مدل دیگه آکوا چک ۵ تا کمتر بود
باید هر دستگاهی مجزا امتحان بشه
  • *آن‌شرلی*، lili_61، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۲۴، ۰۷:۳۳ عصر)Nedaa28 نوشته است: عاطفه جان منم قندم ۹۳ بود
تا هفته ۲۳ خیلی رعایت کردم دکترم گفت دستگاه قند خون خریدم که یه بار بردم آزمایشگاه همزمان گرفتم ببینم چند تا فرقشه
از اون به بعد هفته ای چند بار خودم چک میکردم
دیگه تست گلوکز که دادم شده بود ۸۱ دکترم گفت خوبه دیگه هم نگفت خودم چک کنم ولی من همچنان هفته ای یکبار خونه چک میکنم ، الانم همچنان شیرینی اینا کم میخورم ولی موز و هندوانه مثل قبل حذف نیس
بستنی هم هفته ای یه دونه میخورم
ایشالا که نره بالا
هر چی رعایت کنی بهتره
خدایی خیلی سخته 
من میلم الان ب چیزای شیرین میکشه البته ن خیلی
مثلا میگم بیسکوییت ویفر میام ی دونه میخورم پشیمون میشم تهوع میگیرم 
من درسم میخونم بااین وضعیت موندم چجوری اخه 
پارسال ک میخوندم کنارم همش ی چیزی بود بخورم الان نمیشه 
من چون بدغذا شدم میلم بکشه میخورم اما کم در حد ی دونه بیسکوییت یا ی دونه خرما یا ی قاچ کوچولو هندونه 
میگم میشه تو ازمایش غربالگری بگم برام دوباره قند رو اضافه کنن ببینم چنده؟
من سیب و خیار خیلی میخورم 
شاید روزی ۳ تا سیب 
میوه های دیگه رو دوس ندارم 
کشمشم دیروز خریدم ک فقط صبح دو دونه خوردم 
چیزای شیرین دوس دارم اما ی کوچولو میخورم بدم میاد
بستنی هم هفته ای دوتا اینا میخورم 
دارم سعی میکنم برنجمم کم کنم اما گشنه میمونم خب 
صبحانه من داغونم هیچی نمیتونم بخورم فقط نون خالی
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
عاطفه جان همونطوری که بچه ها میگن سعی کن شیرینی های طبیعی مثل کشمش و برگه و اینا بخوری! سیب خیلی خوبه الان تو تابستون اینهمه میوه های خوش خوراک و خوش طعم هست سعی کن میوه بخوری تا بستنی یا بیسکوییت
بچه ها من امروز رفتم بهار از اول عمرم اولین بار بود میرفتم بهار! ماه قبل یه بار رفتم عبدل آباد در حد نصف اون خیابون احد رو نگاه کردم فقط اما از چیزایی که قیمت داشتم بهار خیلی قیمتا بالاتره! ست حوله 6 تیکه بهار از عبدل آباد 100 تومن بالاتر بود ست بیمارستانی حدود 40 یا 50 تومن بالاتر بود تخت کنار مادر هم از هر نوعش یه تومن بالاتر بود اما از این جغجغه های آویزی و اینا مدلهای شیکی داشت تنوع لباس های تیکه ای هم بالاتر بود بجز اینا هیچ چیز تاپ یا خاصی نسبت به اونجا ندیدم بجز صندلی غذاها و ست های کریر که برند بودن و قیمتهاش هم چندین برابر بود طبعاً
خلاصه خودم ترجیح میدم برم عبدل آباد یا همون آقا بزرگ که بچه ها گفتن
راستی کل بهار رو گشتم البته خیلی سطحی فقط نگاه کردم در عرض 2 ساعت اما فقط دوتا مغازه بود که سرویس دم دستی تترون داشت که یکیشون هم طرح دخترونه نداشت حالا اگه رفتم عبدل آباد خرید تترون پیدا نکنم میرم اون رو همون بهار میگیرم گفتم تجربه ام رو بگم شاید به درد دوستان بخوره
  • 2015، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۲۵، ۰۵:۲۷ عصر)lili_61 نوشته است: عاطفه جان همونطوری که بچه ها میگن سعی کن شیرینی های طبیعی مثل کشمش و برگه و اینا بخوری! سیب خیلی خوبه الان تو تابستون اینهمه میوه های خوش خوراک و خوش طعم هست سعی کن میوه بخوری تا بستنی یا بیسکوییت
بچه ها من امروز رفتم بهار از اول عمرم اولین بار بود میرفتم بهار! ماه قبل یه بار رفتم عبدل آباد در حد نصف اون خیابون احد رو نگاه کردم فقط اما از چیزایی که قیمت داشتم بهار خیلی قیمتا بالاتره! ست حوله 6 تیکه بهار از عبدل آباد 100 تومن بالاتر بود ست بیمارستانی حدود 40 یا 50 تومن بالاتر بود تخت کنار مادر هم از هر نوعش یه تومن بالاتر بود اما از این جغجغه های آویزی و اینا مدلهای شیکی داشت تنوع لباس های تیکه ای هم بالاتر بود بجز اینا هیچ چیز تاپ یا خاصی نسبت به اونجا ندیدم بجز صندلی غذاها و ست های کریر که برند بودن و قیمتهاش هم چندین برابر بود طبعاً
راستی کل بهار رو گشتم البته خیلی سطحی فقط نگاه کردم در عرض 2 ساعت اما فقط دوتا مغازه بود که سرویس دم دستی تترون داشت که یکیشون هم طرح دخترونه نداشت حالا اگه رفتم عبدل آباد خرید تترون پیدا نکنم میرم اون رو همون بهار میگیرم گفتم تجربه ام رو بگم شاید به درد دوستان بخوره

لی لی جون من از آقا بزرگ سرویس خواب تترون خریدم یه سر بزن
بچه ها یه سوال شما بعد از زایمان چی کار میکنید میرید خونه مامانتون یا مامانتون میان پیشتون و اینکه بعد ۱۰ روز خودمون میتونیم از پس بچه بر بیایم؟؟؟با توجه به بخیه سزارین و تجربه اول میگم
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
روشنک جون من از هفته اول به بعد دست تنهای کامل شدم‌
بله شما از روز چهارم اگه سرارین باشید دیگه راه میفتین و میتونید از عهده بخشی از کارا بر بیایید اما بهتره برای غذا یه فکری بکنید من خب یه مدت از بیرون سفارش میدادم
از روز ده به بعد دیگه رو روال میفتین من کار شرکتمم خیلی کم تونستم شروع کنم اما خب روزایی هست که بچه اینقدر بدقلقی میکنه که نه تنها کار بیرون نمیتونم بکنم حتی غذا رو هم بزور میتونم بخورم اگه نی نی رو مود گریه باشه
ولی بشخصه من چون تنهایی رو دوست دارم و کلا اگه کسی بجز همسرم از نزدیکان کنارم باشه و بخواد تو امور بچه کمک کنه بیشتر از چند روز ( مثل هفته اول) دچار آشفتگی میشم ترجیحم همین حالته
اما بطور کل اگر کرونا نبود قطعا پرستار استخدام میکردم که همراهم باشه
  • 2015، lili_61، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها به نظر من برای بعد زایمان زمان حضور مادر و مادرشوهر را زمان بندی کنید و فقط یک نفر باشه چون اگر هر دو باشن حالت مهمونی هم پیدا می‌کنه و مامانتون مثلاً باید از مادرشوهر هم پذیرایی کنه، خلوت تر باشه برای آرامش و استراحت خودتون و شیر خوردن بچه بهتره.
و به هر دو مادر هم فشار نمیاد و میتونن کمک کنن
مثلاً ده روز اول مادر خودتون ده روز بعد مادر همسر بمونه.
من مادر شوهرم که می اومد تازه اونم می شد ی مهمون و فقط می نشست. کمکی نمی‌کرد
  • 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۲۵، ۰۵:۲۷ عصر)lili_61 نوشته است: عاطفه جان همونطوری که بچه ها میگن سعی کن شیرینی های طبیعی مثل کشمش و برگه و اینا بخوری! سیب خیلی خوبه الان تو تابستون اینهمه میوه های خوش خوراک و خوش طعم هست سعی کن میوه بخوری تا بستنی یا بیسکوییت

من دیروز یه سر رفتم عبدل اباد راستش چنتا چیزی که خریدم از بهار و قیمتشو داشتم ازاونجا قیمت کردم در حد ۱۰تومن تفاوتش بود
ولی خب بنظرم بهار توع لباسش بیشتر و شیکتر بود?بجز یه جفت جوراب از عبدل اباد چیزی نخریدم
نمیدونم شایدم من خوب نگشتم
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من میرم خونه مامانم اینا میمونم. تا چند روز نمیدونم. تا وقتی سرپا بشم. حداقل 10 روز
خونه خودم راحت ترم. اما خوب مامانم خیلی سخت میشه واسش اینجوری که بیاد خونه ما.
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان