امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
مرسى يوتاب جون
قربونت برم
اميدوارم 
البته ديشب با همسرم تصميم گرفتيم تا اول بهمن عقبش بندازيم
يه سفر بريم بيايم بعد
یک روزی من هم مادر دختر آرزوهام می شم Angel Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام
هون جان برای آی وی اف خیلی خیلی زوده. حتی واسه سن بالای ۳۵ هم میگن ۶ ماه اقدام کنین اگه نشد بیاین دنبال درمان. خود آی وی اف میدونی چطوریه فرایندش؟ تو هر بار آی وی اف تعداد زیادی تخمک ازت میکشن که تو ازمایشگاه لقاح مصنوعی انجام بدن، خب خود این ذخیرت رو باز پایین تر میاره که. ای وی اف مال کسایه که ذخیرشون حدود ۰.۵ و پایینتر هستش و امید زیادی به بارداری طبیعیشون نیست. دیگه میان بهشون میگن با همین مقدار کم تخمکی که دارین بیاین ای وی اف، حالا یا میشه یا نمیشه. چون هر دفعه ای وی اف نهایت ۶۰ درصد ممکنه جواب بده. ای وی اف یائسگی زودرس میاره. ببین ولی دکترت اصلا سواد نداره. عوضش کن.
لیلیا جون شمام که ذخیرت خیلی پایینه من برات یه پیشنهاد دارم. اگه دوست داشتی اول اینو انجام بده بعدش هرچی که دکترت صلاح دونست انجام بده. یه پیج تو اینستا هست به نام bardari_flora . اسمش فلورا تاجیک هستش. کارش اصلا درمان پلی کیستیک و ذخیره تخمدان پایینه. یه سری توصیه های عمومی داره که توی هایلایت هاش هستش و میتونی ببینی، واسه بعضی موردای خاص هم پرونده تشکیل میده و شخصا روشون کار میکنه. خیلیا با ذخیره ی حتی ۰.۱ باهاش باردار شدن. یه سر بهش بزن.
هون جان این صفحه به درد شما هم میخوره.
  • Heven، Liliaa، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۱۵، ۰۲:۰۸ صبح)Heven نوشته است: سلام دوستان من دو ماه اقدام کردم اونم روز در میون نبود رابطمون الان دکتر نامه داده برم ازمایشاتو لازمو بدم برای ای وی اف گفت چون ۳۷ سالته منتظر بودن جایز نیست حالا موندم تا عید صبر کنم یا اینکه برم برای ای وی اف، ازمایشات همسرم  خوب و ذخیره تخمدان من رو زده ۱

عزيزم دو ماه واقعا زوده واسه آى وى اف
٦ ماه كلا طبيعيه
ما ١ سال و نيمه در تلاشيم
تازه من ذخيره تخمكم زير ١ عههه

مرسى ماهور جان الان چك ميكنم❤️
یک روزی من هم مادر دختر آرزوهام می شم Angel Heart
  • **ماهور**، Heven، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ماهور عزیییز و قشنگو دوست داشتنی منHeart
اولا که هزار تا بووووس به لپت که غصه هاتو بریزی بره...
دوما کاملا درکت میکنم عزیزم, همسر منم چربی خون و فشار خون داره, اما خداروشکر تحت درمانه و کنترله, حدود ۳ماه پیش که رفته بود واکسن بزنه (من منتظر تایید دکترم بودم نرفتم باهاش) تو ایران مال یهو میوفته زمین و بیهوش میشه بعد مردم بلندش میکنن براش اب طالبی میگیرن اب میزنن صورتش تا هوش میاد. خدا رحم کرده سرش جایی نخورده و ادم دورش زیاد بود خلاصه چندبار دیگه ام ش یهو گیج فت ما بیهوش نشد, رفتیم گوش و حلق و بینی و مغز و اعصاب رفتیم بعد فهمیدیم برای یه قرصشه که برای تپش قلبه, الان دل جفتمون برای غذای نمک دار وچرب و چیلی پر میزنه اما چاره نیست فعلا

بابت بچه هم نگران نباش خدا بخواد ادم تو هر سنی و با هر مدلی که بدنش دلره میاره نخواد هم در سالم ترین و جوون ترین شکل ممکن نخواهد داد...

الان به نظرم اولویت سلامت جسم و روح جفتتونه. ببین از همین الانت لذت ببر که داره میگذره. به خود خدا راست میگم. الان بشین ببین چیا داری. همسرت که عشقته. خونه و زندگیت که ارامش بخشته. دوستی گل و عسل و قشنگی مثل من که انقدر دوسش داری  Tongue
والا. پاشو دوتا کوسن جابجا کن. وسایل رو کابینتو جاهاشو عوض کن. دوتا قابو باهم عوض کن. گلدونتو بذار اونور. توهم مثل من قهوه خوری. پاشو یه دونه برای خودت درست کن با یه شکلات بزن به بدن. آهان این معجزه بخشه اهنگ until the last moment یانی رو پلی کن برای خودت حین قهوه ببین اگه ارامش نیومد سراغت...
این آهنگ همه زندگی منه.
  • **ماهور**، Elham67، Elhamgoli، Heven، Liliaa، Rose، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
ماهور جان .. یک عالم برات نوشتم اما همه رو پاک کردم  .... میدونم که خودت همه جملاتی که نفرستادم رو فهمیدی فقط خواستم بگم قشنگ میفهممت اما افسوس.. ....
و چقدر گاهی از خوندن بعضی مطالب اینجا غصه میگیرتم
امیدوارم همسرت و همسر یوتاب جون در سلامتی کامل باشن چون میدونم واسه کسی که از همه آدمها همسرش فقط براش مونده چقدر سخته دیدن حتی یه سردرد ساده
از خدا برای همه بیمارا شفا ارزو میکنم شمام واسه ما دعا کنید چون قلبهاتون خیلی مهربونه Heart
  • **ماهور**، Elham67، Elhamgoli، Heven، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
ماهور جان،عزیزم بنظرم برو و کیستت رو عمل کن ،نه بخاطر بچه،به خاطر سلامتی خودت ،میدونی اگه خدایی نکرده بترکه چه درد بدی داره و ممکنه عمل خطرناکی باشه؟
بعدا دختر خوب با این شرایط زندگی امروزی و عادات بد غذایی ک ما داریم ،خیلی ها در سنین پایین چربی و فشار خون دارن ،تنها نیستی دوستم
اگه بتونید کنترل کنید و سالم غذا بخورید انشالله هزارساله سلامت میمونن
بعدشم عزیزم شما هر دو بچه دوس دارید،بنظرم برو دنبالش ،شما مادر و پدر خوبی خواهید شد ،با آرزوی بهترین ها♡
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • **ماهور**، Elham67، Heven، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
بچه ها شما نسبت به من همه 100 هیچ جلوئید
من اگر بخوام بگم که باید برام خون گریه کرد ولی عادت به حرف زدن از مسائلم ندارم و امیدی هم دیگه به زندگی و آینده نیست ولی فکرشم دیگه زیاد نمی کنم وقتی به اراده من کاری انجام نمیشه فقط دارم با روزمرگی عمرمو سر میکنم
من آرزومه شرایط شما را میداشتم
  • **ماهور**، Elham67، Hami99، Nedaa28، poon3h، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، نسیمه جااان
پاسخ
اره عزیزم معمولا میتونه باعث بشه ،میدونید چه نوع کمخونی داره؟
فقر اهن؟داسی شکل؟تالاسمی ؟کمبود ویتامین؟
  • **ماهور**، Hami99، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ماهور عزیزم، دوست خوبم، چقدر دلم گرفت که میبینم حال روحیت خوب نیست، کاش میشد برات کاری کنم، امیدوارم معجزه و دست خدا زودی برات کارساز بشه، اولویت با سلامتی خودت و همسرته
Heven خیلی دکتره عجله کرده، این نشون میده تبحر لازم رو نداره، ۲ ماه که دست گرمیه Smile ،پیجی که ماهور گفت، حتما ببین
  • **ماهور**، 2015، Elham67، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
ماهور جون قطعا تالاسمی و داسی شکل نیس
چون علایم بالینی شدیدی دارن و پزشک حتما بیشتر براشون پیگیری میکردن
احتمالا فقر اهنه
عزیزای دلم انشالله خودتون و عزیزانتون سالم و سلامت باشید
  • **ماهور**، 2015، Elham67، Hami99، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن: