امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
روشنک جان من احتمالا برم خونه مامانم چون مامانم دست تنها نمیتونه خواهرم و همسر برادرمم کمکم بیان اونجا باز زیاد میان اما خونه من نه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لی لی جان میوه های تابستون غیر سیب و هندوانه و طالبی از همشون بدم میاد
لی لی جان نفهمیدم چند هفته ای شما؟
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
درمورد بعد زایمان من اولش دلم بود برم خونه مامانم ولی شوهرم گفت من خونت خودمون راحتم و بگو بیان اینجا، دیگه قرار شد مامانم اینا بیان ، م ش هم چیزی نگفته که‌ میاد کمکم یا نه، فکر نکنم ازش آبی گرم بشه
  • 2015، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۲۶، ۰۲:۰۸ صبح)Seti69 نوشته است: درمورد بعد زایمان من اولش دلم بود برم خونه مامانم ولی شوهرم گفت من خونت خودمون راحتم و بگو بیان اینجا، دیگه قرار شد مامانم اینا بیان ، م ش هم چیزی نگفته که‌ میاد کمکم یا نه، فکر نکنم ازش آبی گرم بشه

مادرشوهر منم احتمالا اگه بیاد مثل مهمون میاد
  • lili_61، mona70، nona، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۲۶، ۱۲:۱۳ صبح)Bonsay نوشته است: نونا جون و بقیه مامانا
با اینکه بقیه همه بخوان بچه رو بغل کنن یا بوس کنن و دست به دست بشه و اینا چکار باید کرد؟
ویروسی چیزی بگیره یه وقت

بن سای جون همه خساسیت منو میدونستن خب من از بهمن 98 تا الان حتی مادر خودمو بغل نکردم بخاطر کرونا با هیچکس دست نمیدم حتی نزدیکترین عضو خانواده، خانواده خودم که خب خیلی مقیدن چون اکثرن تو محیط درمانن یعنی برای مثال خواهر وسطیم که بیمارستان دولتی کار میکنه برای دیدن ما که اومد فقط لابی بیمارستان اومد حتی از کارتش استفاده نکرد که بیاد بالا من یا بچه رو ببینه، برادرام و همه همینطور
خانواده همسرم رعایت میکنن اما نه در سطح ما ولی پیش فرض میدونستن سطح رعایت رو باید ببرن بالا
خدارو شکر چه قبل کرونا چه الان ما بوسیدن نوزاد رو کلا نداریم برای بغل هم مادرهمسرم ازین پارچه های بزرگ چند تا گرفته بود که اعضای درجه یک اگر لازم بود بچه رو بغل کنن جهت جلوگیری از انتقال الودگی این پارچه ها رو اول کامل بندازن روشون

مادر و پدرشوهرمم که اینجا بودن واکسن زده بودن

ولی خب همه چی که کرونا نیست کلا سعی کتید این موضوع بغل و دید و بازدید رو از طریق همسرتون از خالا جا بندازید و مدام بگید نوزاد مقاومت نداره

اینم بگم بجز مادر پدرا حتی خواهر برادرا هم بچه رو بغل نکردن صرفا تو جاش همسرم بغل میکرد میبرد نزدیکشون یه عکس بگیرن
  • lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من دیروز یه سر رفتم عبدل اباد راستش چنتا چیزی که خریدم از بهار و قیمتشو داشتم ازاونجا قیمت کردم در حد ۱۰تومن تفاوتش بود
ولی خب بنظرم بهار توع لباسش بیشتر و شیکتر بود?بجز یه جفت جوراب از عبدل اباد چیزی نخریدم
نمیدونم شایدم من خوب نگشتم

سحر جان منم چیزای زیادی قیمت نداشتم ست حوله 6 تیکه تو عبدل آباد تو چند تا مغازه ای که دیدم از 360 قیمت بهم دادن تا 450 توی بهار پونصد و خورده ای بود ست بیمارستانی تو عبدل آباد مادر کر رو 180 بود تو بهار 230 اینطورا تخت کیکابو کنار مادر تو عبدل آباد 4 بود اینجا 5 و خورده ای و تخت های چوبی کنار مادر اونجا رو یک و خورده ای بود اینجا از دو و خورده ای شروع میشد ملاک مقایسه ام همینا بود آهان پیشبند اونجا من پیشبندهای خوشگلی رو 50 دیدم اما اینجا هرچی نگاه کردم صد و خورد ه ای بود جورابم ازین استک دارا من تو عبدل اباد گرفتم جفتی 15 اینجا 30 بود البته یکم طرح استک های زیرشون فرق داشت اما جنسشون همون حدود بود باقی چیزارو قیمت نداشتم 

روشنک جان رو تختی ها همه تترون هستن من رخت خواب دم دستی سه تیکه رو میگم هرچی بود ازین مخملا بود فقط دوجا تترون دیدم تو بهار

(۱۴۰۰/۴/۲۶، ۰۱:۰۴ صبح)atefehjjjjjjj نوشته است: لی لی جان میوه های تابستون غیر سیب و هندوانه و طالبی از همشون بدم میاد
لی لی جان نفهمیدم چند هفته ای شما؟

والا من اشتباه حساب کرده بودم بخاطر همین اسامی رو تصحیح کردم 25 ام که سونوی ان تی رفتم گفت 12 هفته الان فکر کنم 16 رو تمام کردم تو 17 هستم

نونای عزیزم واقعا ازت ممنون که الان هم میای و تجربه های خوبت رو در اختیارمون میزاری
بن سای جان انشالله بچه خوب میشه اصلا نگران نباش اگه بیماریش کرونا هست بچه ها زود تر از بزرگترها خوب میشن
بچه ها من الان اصلا فکر نکردم میخوام چیکار کنم دیفالتم اینه که بعد بیمارستان بیام خونه خودم نه کسی بیاد نه خونه کسی برم!
پدر شوهر و مادر شوهرم شهرستان هستن سنشون هم بالاست فکر نکنم اصلا بیان مادر خودمم سنش بالاست تازه خونه ما راحت نیست خودمم خونه اونا راحت نیستم حتی راجع بهش اصلا نه با مامانم نه خواهرا صحبت نکردم خوشم میاد اونا هم اصلا راجع به این موضوع صحبت نمیکنن! فکر کنم اونا هم دیفالتشون همینه Smile)
  • mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
1.سروناز/هفته ۳۶/دختر
۲. زهره جون/هفته 35/دختر
۳. روناک/ هفته 34/پسر
4. خانم فسقلى / هفته ٣١/ دختر
5. Nedaa/ هفته ی 31/پسر
6. 2015/هفته۳1/ پسر
7. الهام گلی /هفته 30/دختر
8. کژال / هفته 27 / پسر
9. Sahraa71 /هفته 2۶/ پسر
10. بن سای/هفته ۲۴/پسر
11. سحر بانی /هفته ۲۴ / پسر
12.shiningdiamond/ هفته 21/ پسر
١3. roshanak7367/هفته ۲۰/دختر
١4. کتایون خانم/ هفته ۱۸ /احتمالا دختر
١5. ستی ۶۹/ هفته ۱۷
١6. لی لی /هفته 16/ دختر
17.نوعروس قدیمی /هفته 13
١8. **مینو** / هفته ۱۴
۱۹.♡بهاره♡ / هفته ۱۲
۲۰.atefejjj/ هفته ۱۰

........
سلام مامانا
من بعد زایمان اولم حدودا 8رور خونه مامانم بودم ی هفته هم خونه مادرشوهرم
بعد برگشتم خونه خودم
اماااا خیلی سخت بود
پسرم کولیک شدید داشت ک بعد 3 هفته شروع شد همش گریه میکرد دیگه منم باهاش گریه میکردم خلاصه سخت گذشت بهم
الان اگه کرونا نبود ی ماه میموندم خونه مامانم  Big Grin
ولی با شرایط الان واقعا نمیدونم من خودم خیلی حساسم اما میدونم اگه خونه مامانم بمونم اطرافیان میان دیدنم
مامانم چند ماه پیش ی جراحی سخت داشت و تا مدتها برادر خواهراش میومدن دیدنش  Huh
وقتی باردار شدم فک میکردم تا شهریور همه واکسینه شدن و چقدر اوضاع گل و بلبله زهی خیال باطل  Undecided
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من یه سری چیزا تو سیسمونی های مردم میبینم هر چی میگردم تو بازار نیست دیروزم رفتم بهار به امید اینکه اونجا پیدا میکنم اما نبود! سرویس لعابی نوزادی از تفلون سالم تره اما هر چی گشتم نبود من ازین تایلندی های دسته چوبی میخواستم اما اصلا نیست! فقط یه مدل لعابی تو نت دیدم اونم یه جا! قیمتش 670 هست اما دیروز عین همون رو تو بهار یه طرح زشتش رو دیدم خیلی کوچیک بود قابلمش اندازه یه کاسه بود!
نمیدونم ارزشش روداره بگیرم؟ کاش عقلم میرسید اینارو سالهای قبل که هم ارزون بود هم فراوون میگرفتم نگه میداشتم
سرویس قاشق چنگال استیل ازینایی که طرح کارتونی رنگی داره الان فقط زرین داره سه تکه اش 270 هست به نظرتون می ارزه بگیرم؟ خیلی خوشگله! این سیسمونی هم شده سرگرمی من هرچی خودم خوشم بیاد چشمم دنبالشه!
  • 2015، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
برای بعد زایمان من خونه خودم هستم .مامانم میاد پیشم.خواهرمم گفته میاد یه سری کارای بچه رو میکنه.ولی خودم امیدوارم زودتر سرپا بشم کارای نی نی رو خودم انجام بدم.
نمیدونم مادرشوهرم میخواد بیاد یا نه ولی فکر نکنم .کلا خودمم راحت نیستم بیاد .ادمای خوبی هستنا ولی من معذب میشم و به قول شما حالت مهمون دارن .
در مورد بغل کردن هم تا اون‌موقع دوز دوم واکسن رو هم زدن .ولی نمیدونم باید بزارم بغل کنن یا نه.کاش یه بار دیگه بحثش رو پیش بکشم بگم کاری به واکسن ندارم حداقل تا یک ماهگیش بغل ممنوعه. چون پیش فرضشون این بود که خدا کنه زودتر واکسن بزنن تا بتونن راحت نی نی رو بغل کنن.

لی لی من ظروف پخت و پز نخریدم .لز قبل یه سری قابلمه و ماهیتابه کوچیک دارم که باهاشون اشپزی میکنم دیگه از همونا استفاده میکنم.
سرویس غذا خوری هم بامبو خریدم.با یه قاشق غذاخوری حرارتی و یه لیوان که در داره .
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جون خونه ما و همسرم همهواکسن زدن مامان باباهامون بخاطر سن خواهر برادرای منم بخاطر سغلشون اما واکسن زدن باعث نمیشه اونا ناقل نباشن خدای نکرده
فقط جلوی مریضی شدید و بستری خودشونو میگیره
کلا بوس و بغل نوزاد معنی نداره صرفا مادرمو و مادزشوعرم موقع هایی بغلش میکردن که من میخواستم بکاری بکنم همین. الان همسرمم که کلا خیلی رعایت میکنه بچه رو بغل میکنه بجز اباس تو خونه همون پارچه رو میندازه روش بهیچ عنوانم بجز پاش نمیبوسه
فقط خودمم که بچه کلا تو بغلمه منم کلشو ماچ میکنم Smile
  • 2015، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان