امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
سروناز جان خودت از قبلش تو حرفات بگو تا وقتی کرونا هست بوس و بغل خوب نیست بدونن حساسی اینکار رو نکنن!
حالا شماها میگین خانواده بازم آدم خانواده درجه یکش یه توجیهی داره بیان
حالا من همکارام از حالا میگن ایششششالله تا وقتی بچه ات دنیا بیاد واکسینه کردن ما بیایم خونت!!!!! حالت بدون مریضی هم خوشم نمیاد بخوان بیان خونم! من برای بچه های همشون که دسته جمعی میرفتن رفتم کادو بردم الان میخوان جبران کنن! موندم تا اون وقت چی بگم نخوان بیان!
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیلی جان بگو خوشبحالتون شما واکسن زدین ولی چون من و بچه نزدیم مجبورا باید صبر کنیم کرونا تموم شه
تمام اصلا سر بچه هاتون با کسی تعارف نکنین
  • lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آفرین! مرسی نونا جان هر وقت خواستن بیان همینو میگم
  • mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای بچه ها منم یکی از دغدغه هام بعد از زایمانه. من مادر پدر خودم یه شهر دیگه هستن. مامانم ایشالا می یاد پیشم. مادر شوهرم که نمی یاد ترجیح هم می یاد نیاد چون آدم معذب می شه مخصوصا وقتی دو تا مامانا با همن.
حالا من موندم مثلا پیشنهاد بدم اون غذا درست کنه بفرسته؟ یا از بیرون بگیریم؟ چون حس می کنم مامان خودم هم به بچه برسه هم من هم بخواد آشپزی هم کنه نمی شه. البته درسته همسرم هست اما خب نهایتا اون به من و بچه کمک کنه.
فقط نمی دونم مثلا پدرم و خواهر برادرم کی بیان از شهرستان؟ بالاخره اون موقع آدم افتاده، عصبیه. حالا خدا رو شکر مامانم خیلی درکش بالاس تو این موضوع می گه مثلا بذاریم دو سه هفته بعد زایمان بابات اینا بیان یا مثلا شیفتی برن و بیان. شما پیشنهادی دارین؟
و اینکه بچه ها معمولا کادو هم می دن مامانا به جز سیسمونی؟ من مامانم هی می گه مثلا طلا چی دوست داری اما می گم آخه ما که می خواین سیسمونی هم بدین آخه نمی شه که. البته ما یه سری وسیله هم با همسرم گرفتیم خودمون چون من واقعا به سیسمونی خریدن از سمت مامانم اعتقاد ندارم ولی خودشون دوست دارن دیگه قبول نمی کنن نگیرن.
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا و لی لی جون کاملا درست میگین.حالا از طریق همسرم بحثش رو پیش میکشم دوباره.
حالا خدا رو شکر دور و زمونه عوض شده و مثل قدیم نیست  که دور و بر زن زائو ۲۰ نفر جمع میشدن  و هر کدوم هم یه نظری میدادن.

شاینینگ دایموند به نظرم نمیخواد بگی مادر شوهرت غذا بفرسته.اگر دور و برت شلوغ نمیشه و مهمون نداری خود مامانت از پس کارها برمیاد.همسرت هم که هست. حالا نمیدونم سزارینی هستی یا طبیعی ولی حتی اگه سزارین هم باشی نهایتا ۵ الی ۶ روز بعد از عمل خودت از پس کارهای نی نی هم بر میای.قدیما کار بچه ها بیشتر بود .همون پوشک شستن چقدر وقت میگرفت.ولی الان همون شیر دادن هست که کار خودته و اگر خدایی نکرده گریه زیاد بکنه گردوندنش هست که میگی همسرت هم هست.حالا اگر خودشون زحمت کشیدن و برات غذا اوردن که چه بهتر.اگر نه من خودم شخصا نمیگم.
در مورد کادو هم مامان من براش طلا گرفت .خودشون دوست داشتن و پیشنهاد دادن منم مخالفت نکردم .
به نظرم خانوادت هم همون سه یا دو هفته بعد بیان خوبه
  • 2015، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، shiningdiamond، شماره مجازی تیندر
پاسخ
همسر من از الان شروع کرده میگه هیچ کس حق نداره به بچه دست بزنه ، میگه تو گهواره اش میذاریم تو اتاق هر کی میاد هم ماسک بزنه هم از دور نگاش کنه
میدونم حق داره ها ولی خب زشته از طرفی ، ما زیاد مهمونم نداریم همین خانواده خودشن بالاخره عمه و عمو بچه یعنی بهش دست نزنه؟
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من بعد از زایمانم مامانم که ۱۰ روز خونمون موند ‌ البته نزدیکیم به هم ولی خب اومد موند که کمکم کنه . مادرشوهرمم ۱۰ روز پیشمون موند . بودن مادرشوهرم خیلی کمک بود واقعا . چون پسر من نوه ششم بود و مادرشوهرم کلی تجربه داشت و منم اعتماد داشتم به تجربش. پسرم زردی داشت که با همون داروهای گیاهی درمانش کرد. ولی خب مامانم بی تجربه بود چون از اینور نوه اول میشد و آخرین بچه ای که ما دیده بودیم برادرم بود که ۲۴ سال پیش بود . خداروشکر اصلا اختلاف نظری هم بینشون نبود که بخوایم اذیت بشیم تو اون مدت . مثلا مادرشوهرم هرکاری میخواست واسه بچه بکنه میگفت صلاح میدونید مثلا اینو بهش بدیم . ولی خب بین بعضیا واقعا بحث و دلخوری پیش میاد که خب با اون وضعیت که مادر داره واقعا اذیت کنندست. از لحاظ کرونا و دیدن نوزاد هم . فقط خانواده درجه یک اومدن دیدنش. اونم دسته جمعی نه . هردفعه ۲ یا ۳ نفر میومدن . و خب واقعا هم رعایت میکردن . هنوزم که پسرم ۱۵ ماهش شده خیلی بغلش نمیکنن یا بوسش نمیکنن . الانم خیالم راحته از این بابت.
ولی در کل ۱ ماه اول بچه داری خیییلی سخته . حال عمومی مادر بعد از ۴ یا ۵ روز خوب میشه . ولی اون ضعف و بی حالی واسه من تا ۱ ماه بود . و واقعا رسیدگی به بچه برام سخت بود . مخصوصا شب بیداری ها و دل دردهایی که پسرم داشت که خدارو شکر بعد از ۴۰ روز خوب شد
  • 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، shiningdiamond، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جون سزارین می شم به امید خدا. راست می گی چیزی نگم بهتره. آخه یه بار من داشتم می گفتم کارگر می خوام بگیرم که مثلا دو سه روز در هفته بیاد کارامونو بکنه گفت نه حالا مامانت که هست منم هستم. واسه این وامد تو ذهنم اما به قول شما آدم خودش چیزی نگه بهتره.
کادو واسه بچه یا خود مادر می گیرن؟؟

1.سروناز/هفته ۳۶/دختر
۲. زهره جون/هفته 35/دختر
۳. روناک/ هفته 34/پسر
4. خانم فسقلى / هفته ٣١/ دختر
5. Nedaa/ هفته ی 31/پسر
6. 2015/هفته۳1/ پسر
7. الهام گلی /هفته 30/دختر
8. کژال / هفته 27 / پسر
9. Sahraa71 /هفته 2۶/ پسر
10. بن سای/هفته ۲۴/پسر
11. سحر بانی /هفته ۲۴ / پسر
12.shiningdiamond/ هفته 23/ پسر
١3. roshanak7367/هفته ۲۰/دختر
١4. کتایون خانم/ هفته ۱۸ /احتمالا دختر
١5. ستی ۶۹/ هفته ۱۷
١6. لی لی /هفته 16/ دختر
17.نوعروس قدیمی /هفته 13
١8. **مینو** / هفته ۱۴
۱۹.♡بهاره♡ / هفته ۱۲
۲۰.atefejjj/ هفته ۱۰
  • 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شاینینگ جان معمولاً بجز سیسمونی کادو هم میدن من از قبل ازدواجم چند تا تیکه از طلاهای خودم که مال دوران مجردیم بود رو نیاوردم گذاشتم بمونه واسه این مواقع اون روز مامانم گفت یه جفت گوشوارمو میبره عوض میکنه بجاش برای بچه دستبند میخره البته پدرم اصلا راضی به اینکار نیست خودم دلم نمیاد بهش فشار بیاد
  • 2015، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، shiningdiamond، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۲۶، ۰۲:۲۲ عصر)lili_61 نوشته است: شاینینگ جان معمولاً بجز سیسمونی کادو هم میدن من از قبل ازدواجم چند تا تیکه از طلاهای خودم که مال دوران مجردیم بود رو نیاوردم گذاشتم بمونه واسه این مواقع اون روز مامانم گفت یه جفت گوشوارمو میبره عوض میکنه بجاش برای بچه دستبند میخره البته پدرم اصلا راضی به اینکار نیست خودم دلم نمیاد بهش فشار بیاد

لی لی جون منم روتختی رو نگفتم سرویس خواب سه تیکه رو گفتم
مم با خاله کوچیکم خیلی راحتم همه هم ازش حساب میبرن!میخوام به اون بگم به همه بگه ماسک بزنن و بچه رو بغل نکنن چون قطعا از خودم به دل میگیرن ولی آخه درجه یکا رو که نمیشه بگیم دست نزن به بچه...
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان