۱۴۰۰/۱۰/۱۹، ۱۲:۱۵ صبح
درست میشه عاطفه جان
منم همین حدودا اضافه کردم
گپ خانم های باردار
|
۱۴۰۰/۱۰/۱۹، ۱۲:۱۵ صبح
درست میشه عاطفه جان
۱۴۰۰/۱۰/۱۹، ۰۹:۴۴ صبح
عاطفه منم مثل تو و ندا همینقدر اصافه کردم و درست گرد شده بودم من ورم هم داشتم شدید طوریکه بعد زایمانم ۱۰تا امپول دکترم برام نوشت برای ورمم...
ولی سر یک هفته ورم هام خوابید...نگران نباش وزنت میره بالا خب ان شاالله گل دخترت داره تپل میشه بهش فکر نکن
فاطمه هستم
![]()
۱۴۰۰/۱۰/۱۹، ۰۳:۱۵ عصر
من دیروز رفتم دکتر . برای ویزیت آخر . معاینه کرد و گفت بچه یکم اومده پایین و رحم دو سانت باز شده . این هفته دیگه زایمان میکنم . دکترم نامه داده که اگه تا آخر هفته زایمان نکردم جمعه صبح برم بیمارستان و بستری بشم . البته خودم فکر میکنم به آخر هفته نمیرسه دیگه .
پر از استرسم . همش نگران پسرمم که شب چجوری بدون من بخوابه و بهونه نگیره ![]() ![]() • 2015، atefehjjjjjjj، mona70، nona، Rose، Targol، youtab، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۱۰/۱۹، ۰۳:۲۵ عصر
عزییییزم بهاره جون به سلامتی
انشالا به راحتی فارق میشی نگران نباش انشالا گل پسرتم با باباش یا هرکس قراره نگهش داره همکاری میکنه ![]() ![]() • 2015، atefehjjjjjjj، mona70، nona، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۱۰/۱۹، ۰۳:۳۸ عصر
بسلامتی بهاره جان نگران هم نباش پیش باباش میمونه گل پسرت
۱۴۰۰/۱۰/۱۹، ۰۶:۵۰ عصر
بهاره جان نگران نباش
من دخترم برای خواب خیلی وابسته من و مامانم بود.موقع زایمان پسرم دخترم خونه بابام پیش بابام و شوهرم موند و خوابیده بود بعد کلی بازی.. یه شبه میگذره.ان شاالله به سلامتی فردا میری پیشش
فاطمه هستم
![]()
۱۴۰۰/۱۰/۲۱، ۰۴:۰۶ صبح
(۱۴۰۰/۱۰/۱۸، ۱۱:۵۴ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: وای من تا الان ک ۳۶ هفته رو پر کردم ۱۵ کیلو اضافه کردم من قدم همین حدوداس تا هفته اخر بارداریم از ۴۷کیلو شده بودم ۷۰کیلو یعنی ۲۳کیلو زیاد کردم فردای زایمانم کشییدم ۶۳بودم یعنی ۷کیلو بچه و جفت و... اینا بود در عرض یکماه هم ۶کیلو دیگه کم کردم الان شدم ۵۷ کیلو تازه الان همه بهم میگن خوب شدی قبلا لاغر بودی فقط شکمم روهم باید اب کنم نگران نباش کلی ورمو اب بدنو... از دست میدی پایین میای باز
۱۴۰۰/۱۰/۲۱، ۱۱:۵۱ عصر
وای بهاره جونم انشالله ک زایمان خوب و راحتی داشته باشی عزیزممممم
منم شنبه اخرین سونو رو اتجام میدم انشالله و میرم پیش دکترم ک نوبت بده واسه عمل البته ک تا حالا بریج بوده و دکتر گفت بعید میدونم بچرخه من تو نت خوندم بچه های بریچ چون زودتر دنیا میان ی هفته زودتر از بقیه دنیا میان درسته؟ مثلا ۳۸ هفته بقیه هستن اینا ۳۷ هفته ان؟ ینی ممکنه هفته بعد زایمان کنم ؟ وویی استرس سحربانی جانم ینی ۷ کیلو کم شد؟؟؟؟چ جالب خدا کنه منم ب وزن قبلیم برگردم
۱۴۰۰/۱۰/۲۲، ۰۲:۵۷ صبح
اره عزیزم هفت کیلو همون فردای زایمانم کم شد بچه و جفتو اب بدنو...
۱۴۰۰/۱۰/۲۴، ۰۱:۴۹ صبح
بهاره جونم کجااایی؟
امیدوارم زایمان خوب و راحتی داشته باشی گلم منم شنبه هم نوبت سونو گرفتم هم دکتر |