امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
وای بچه ها آفرین. شما به چه موضوعاتی فکر می‌کنید. من اصلا فکرم بهشون نرسیده بود
در مورد بغل کردن بچه حقیقتا من مشکلی ندارم. کلا اطرافم آدمای زیادی نیستن که بیان دیدن خودم و نی نی مخصوصا که اقوام شوهرم شهرستان هستن. فکر نمی‌کنم کسانی که واکسن نزدن و تهران هستن هم بیان دیدنم یا حتی بیان هم بچه رو نمیبوسن. اما خوب من خودمم مشکلی ندارم. شاید من مامان خونسردی هستم. ولی اگر خواهر و برادر یا خواهرشوهرم بغل و بوسش کنن ناراحت نمیشم و فکر نکنم ویروسی به نی نی منتقل بشه. ترجیح میدم همه از بودنش خوشحال باشیم و لذت ببریم(اعتراف میکنم بعد از خوندن پیامای شما عذاب وجدان گرفتم که دیدگاهم اینه ولی خوب قبلنا بدون این همه حساسیت هم نی نی ها مریض نمیشدن و بزرگ میشدن )
به هر حال موضوعی نیست که از الان بخوام بهش فکر کنم و قانون وضع کنم. همون موقع با توجه به شرایط تصمیم میگیرم. کلا به نظرم اینکه کسی از زمان بارداری بخواد برای دیگران خط و نشون بکشه که بچه من به دنیا اومد اینجوری رفتار کنید و اونجوری رفتار نکنید قشنگ نیست. حداقل همون موقع اعلام بشه بهتره.

در مورد کادو هم مامانم قراره برای جفت نی نی ها گردن و ان یکاد ست بخره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، shiningdiamond، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها شما از بالشت بارداری استفاده کردین؟ چیز به درد بخور و لازیمه؟؟
  • Sahraa71، Seti69، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من نگرفتم ، به پهلو بخوابیم کافیه

بچه‌ها من یه چیز پیش پا افتاده بگم، دکتر میرم برای ویزیت واقعا استرس میگیرم ،نمیدونم چرا به ذهنم نمیا چی بپرسم حتی این سری یادداشت هم بردم باز روم نشد درش بیارم سوال کنم
کلا راحت نیستم
چجوری باید عوض شم، دوست ندارم تا آخر بارداریم اینجوری باشم!
حالا این هفته هم آنومالی باید برم موندم چیا بگم ، اصن میتونم بگم یا نه Sad
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، shiningdiamond، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۲۶، ۰۴:۱۰ عصر)shiningdiamond نوشته است: بچه ها شما از بالشت بارداری استفاده کردین؟ چیز به درد بخور و لازیمه؟؟

من نگرفتم عزیزم. تا الان هم که لازم نشده. البته من کلا عادت دارم به پهلو بخوابم و نمیچرخم تو خواب. اگر کمردرد داری یا زیاد میچرخیم تو خواب به نظرم بد نیست بخری. من یه بار تو کامنتای یه فروشنده اینستا دیدم که خانم ها خیلی استفاده کرده بودن و راضی بودن.

(۱۴۰۰/۴/۲۶، ۰۴:۱۸ عصر)Seti69 نوشته است: من نگرفتم ، به پهلو بخوابیم کافیه

بچه‌ها من یه چیز پیش پا افتاده بگم، دکتر میرم برای ویزیت واقعا استرس میگیرم ،نمیدونم چرا به ذهنم نمیا چی بپرسم حتی این سری یادداشت هم بردم باز روم نشد درش بیارم سوال کنم 
کلا راحت نیستم
چجوری باید عوض شم، دوست ندارم تا آخر بارداریم اینجوری باشم!
حالا این هفته هم آنومالی باید برم موندم چیا بگم ، اصن میتونم بگم یا نه Sad
اگر یادت میره به همسرت بگو یادش باشه عزیزم. من همیشه سوالامو قبلش هماهنگ میکنم و به همسرم میگم مثلا یادت باشه این چهار تارو بپرسیم.
  • lili_61، mona70، Sahraa71، Seti69، shiningdiamond، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان قبلا بحث کرونا نبود ولی الان متاسفانه به خاطر کرونا خیلی باید مواظب باشیم ، من بچه دوستم متاسفانه ۲۰ روزگی کرونا گرفت و خیلی روزای سختی گذروندن
از الان که کسی نمیگه نیان ولی بعد به دنیا اومدن بچه خودشون باید متوجه باشن

ستی جان من هر سوالی تو ذهنم بیاد یا هر داروییم که تموم بشه یادداشت میکنم ، همون جا جلوی دکتر میپرسم تیک میزنم یا جواباشو مینویسم اصلا واسش خیلی عادیه خودش گاهی دفترچه امو میگیره مثلا اعداد نرمال قند اینارو مینویسه
حتما بنویس من بین هر ویزیت حداقل ۱۰ تا سوال دارم همیشه
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، Seti69، shiningdiamond، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم مثل تو هستم کژال جان.البته معمولا کسی نوزاد رو نمی بوسه.نهایتا دست یا پاشو می بوسن.کلا من یه چیزایی اینجا می خونم که اصلا به ذهنم نرسیده.خیلی از مشکلاتی که بچه ها اینجا میگن برای من پیش نیومده(من یه پسر ۲۲ ماهه دارم).همه ی بچه ها مثل هم نیستن.
شاینینگ جان
من بالش بارداری دارم ولی استفاده نمی کنم.
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، shiningdiamond، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۲۶، ۰۴:۱۰ عصر)shiningdiamond نوشته است: بچه ها شما از بالشت بارداری استفاده کردین؟ چیز به درد بخور و لازیمه؟؟

من از اول بارداری خریدم و استفاده کردم .خیلی راضیم .مدل یو شکل رو خریدم.اگه یه شب نباشه دیگه نمیتونم بخوابم.ولی اینکه بگم صد در صد لازمه و همه باید بخرن نه اینطوری نیست .شما میتونی دور و برت بالشت عادی هم بزاری.

منم یه دفترچه کوچیک دارم تا ویزیت بعدی هر سوالی که به ذهنم میاد و مشکلی اگه داشته باشم رو مینویسم و میپرسم.البته حس میکنم نوع رفتار دکتر هم مهم باشه.دکتر من مهربونه و اصلا استرس نمیگیرم موقع ویزیت.
  • lili_61، mona70، Nedaa28، Sahraa71، Seti69، shiningdiamond، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم یادداشت میکنم همه سوالامو اونجا تو مطب میپرسم و اینکه ممکنه جوابا یادم بره صدا دکترمو ضبط میکنم البته قبلش ازش پرسیدم گفته اشکال نداره

بالشت بارداری هم من خریدم مدل سی دیروحه چیز خوبیه ولی نه اینکه کاملا الزامی باشه میتونید با یه پتو نازک یا بالشت کوچیک هم همون کارو کنید
  • lili_61، mona70، Nedaa28، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام دوستان
من بالش داشتم عاااالیه یعنی معتادش شدم اصلا... به شدت توی خوابم کمکم کرد... مدل سی

کادو اگه خانواده تون دوست دارن خب راحت باشید بذارید کادو بدن، اتفاقا این بیشتر از سیسمونی برای بچه می مونه....

برای خرید لوازم که یکی از دوستان پرسیده بود میارزه یا نه، به نظر من هرجا به این فکر کردیم میارزه یا نه، یعنی برامون یکم گرونه... یعنی اولویتمون نیست... مثلا من سال ۹۸ حدود ۶ تومن زایمانم هزینه داشت، ولی ده تومن برای صندلیش گذاشته بودم کنار، وقتی استانداردهای لازم رو در یه مدل پایین تر با ۵.۵ پیدا کردم بدون هیچ معطلی خریدم چون برام مهم بود و تا ده تومن حاضر بودم هزینه کنم... که این هزینه معادل کل لوازم و اسباب بازی و کالسکه و تخت کنار مادری بود که براش خریده بودم... یعنی اگه حدود ۱۰ تومن سیسمونی خریدیم، ۵.۵ مال صندلی ماشینش بود‌...
درباره ی غذا و ظرف غذا هم، من برای سال اول دوتا تفلون نو داشتم همونا رو استفاده کردم... دو سه ماه اول هم توی شیشه میپختم براش... بعد از یک سالگی هم که کلا از غذای خودمون ولی بدون نمک بهش میدیم... قاشق هم دو سه دست بعدتر بازم خریدم چون مدل های مختلف غذا، اینکه خودش میتونه بخوره یا نه و راحتی بچه و... روی نوع قاشق تاثیر داره و نیازی به اینهمه هزینه نیست واقعا... حتی من شیشه شیر و لیوان نی دار و‌... هم استفاده ی خاصی نشد... از اون اوایل بیشتر بصورت نوشیدن بهش میدادم و از یک سالگی لب به شیشه و پستونک هم نزد اصلا...

کلا هرجا خواستید ببینید میصرفه یا نه، به این فکر کنید که برای این مقدار پول، چقدر از همسرتون دور بودید حالا یا شما یا همسر سر کار بودید، اونوقت می بینید میارزه یا نه.... چون این موضوع واقعا نسبیه...

درباره ی بوسیدن و... بچه ها تنها جاهای مجاز کف پا و فرق سره که دستشون نرسه که داخل دهانشون کنن... بچه ها خیلی راحت مریض میشن... سرماخوردگی، اسهال، اگزما، حساسیت های مختلف، عفونت ها از چشم تا ادراری ووو... همه از آلودگی میاد و خیلی وقتها بزرگترا هستن که ناقل آلودگی هستن... تا ویروس و میکروب نباشه ابداااا سرما بچه ی شما رو مریض نمی کنه، دندونش رو خراب نمیکنه... میدونید خیلی از عفونت های دندان و از بین رفتن دندون بچه ها بخاطر بوسیدنشون یا خیلی نزدیک شدن به صورت و دهانشونه؟ بخاطر توی یک ظرف غذا خوردن با بقیه اس؟ پس موضوع رو جدی بگیرید... از همین حالا زمینه سازی کنید و خودتونم رعایت کنید تا بقیه هم حواسشون رو جمع کنن... مثلا از حالا قشنگ دستاتون رو بشورید، بهداشت رو رعایت کنید، بچه به دنیا اومد پارچه مخصوص بذارید کنار که بندازن روشون و بچه رو بغل کنن و روی جهت پارچه حساس باشید... دستمال کاغذی زیاد استفاده کنید و دائم بچه رو تمیز کنید که بفهمن حساسید و نزدیک نشن... یه وقتا فیلم بازی کنید که باباش بدون شستن دست میخواد دست به بچه بزنه و شما تذکر مهربونانه و با زبان بچگانه بدید... با یکی که حرف شنوی دارن مثل مادرشوهر یا خواهرشوهر بزرگتر برید پیش دکترش، قبل ویزیت به دکتر بگید تذکر بده درباره ی بهداشت... مثلا وقتی دکتر دستش رو ضدعفونی میکنه بپرسید ما هم باید توی خونه این کارو بکنیم یا نه وووو از این دست کارها... مستقیم نگید معمولا بهشون برمی خوره...
اگه بهداشت رو رعایت کنیدا، هم تنشون سالم میمونه هم دندوناشون هم جسم و روح خودتون... اگه رعایت کنید تا دو سالگی شاید یه بارم سرما نخوره یا اسهال نشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • *روناک*، 2015، Arezoo1984، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Sahraa71، Seti69، shiningdiamond، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام
بچه ها من دیروز رفتم سونو هفته۳۱
چنتا سوال پیش اومد برام:
اول اینکه سن بارداری رو دوهفته بیشتر گفت.یعنی به حساب خودم هفته۳۱بودم ولی دکتر گفت هفته ۳۳
وزن نی نی م زو هم گفت ۲۰۴۹گرم .تو نت دوتا جدول وزن نی نی هست حالا من با کدوم مقایسه کنم؟؟!!
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، mona70، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان