موضوعها: 0
تشکر Received:
2,709 in 516 posts
تشکر Given: 3,776
اعتبار:
2,787
سلام شاینینگ دایموند به منم میگنننن
چون اصلا حالت تهوع ندارم و خداروشکر میتونم کارای خودمو خونمو کم و بیش انجام بدم دوستامم میگن خودتو لوس کن و فلان
نمیدونم چه فازیه فکر میکنن بارداری مثه مریضیه
یا ادا زیاد دیدن باورشون شده اینجورین همه، حالا بگذریم از کسای که واقعا تهوع اذیتشون میکنه
تشکر Received:
1,963 in 335 posts
تشکر Given: 1,004
اعتبار:
1,963
۱۴۰۰/۴/۲۸، ۰۴:۲۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۴/۲۸، ۰۴:۲۴ عصر، توسط سحر بانی.)
۱.سروناز/هفته 37/دختر
۲. زهره جون/هفته 35/دختر
۳. روناک/ هفته 35/پسر
4. خانم فسقلى / هفته ٣١/ دختر
5. Nedaa/ هفته ی 31/پسر
6. 2015/هفته۳1/ پسر
7. الهام گلی /هفته 30/دختر
8. کژال / هفته 29 / پسر
9. Sahraa71 /هفته 2۷/ پسر
10. بن سای/هفته 25/پسر
11. سحر بانی /هفته ۲۵/ پسر
12.shiningdiamond/ هفته 23/ پسر
١3. roshanak7367/هفته ۲۰/دختر
١4. کتایون خانم/ هفته ۱۸ /احتمالا دختر
١5. ستی ۶۹/ هفته ۱۸
١6. لی لی /هفته 16/ دختر
17.نوعروس قدیمی /هفته 13
١8. **مینو** / هفته ۱۴
۱۹.♡بهاره♡ / هفته ۱۲
۲۰.atefejjj/ هفته ۱۰
منم همه کارامو خودم میکنم تقریبا خیلی هم چیزای خاصی هوس نمیکنم که مثلا تو خونه نباشه هوسم در حد میوه و بستنیو این چیزاس کلا لوس نکردم نمیدونمم درسته یانه
ولی الان چندروزه کمردرد شدید گرفتم دیگه خیلی نمیتونم کارامو کنم لوس کردن نیس واقعا سختمه دولا راست شدن
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
من دیروز واکسن کزاز زدم الان دستمو نمیتونم تکون بدم خیلی درد بدی داره ولی یه دستی کارامو میکنم
هیچی هم هوس نکردم اصلا تو این بارداری اصلا نفهمیدم هوس چیه ، جز چند بار دوغ و این چیزا که تو خونه بوده
تشکر Received:
274 in 29 posts
تشکر Given: 18
اعتبار:
274
۱۴۰۰/۴/۲۸، ۰۸:۲۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۴/۲۸، ۰۸:۲۹ عصر، توسط ♡بهاره♡.)
به نظر من اونایی که این حرف میزنن خیلی توجه و محبت نمیگیرن از طرف همسرشون ، این دوران یه فرصت میبینن برای اینکه این کمبود محبت جبران کنن.
مثلا یکی به من میگفت ساعت ۱۲ شب هوس نون بربری و ماست ترش کردم . همسرم فرستادم بره بگیره . وقتی برگشت بهش گفتم دیر اومدی دیگه هوسم خوابید :| و لب به اون نون و ماست نزده بود
من تو بارداری اولم اصلا هوس چیزی نکردم . فقط نمیتونستم برنج و نون بخورم .همش آش درست میکردم و میخوردم ولی اینجوری نبود که له له بزنم واسه آش.
همسرای ما آدمن دیگه ، مثلا تو شرایط عادی و غیر از بارداری چیزی هوس کنیم واسمون تهیه نمیکنن که حالا دنبال بهونه و لوس کردن خودمون باشیم . من کلا از این رفتارا خوشمنمیاد
در مورد هوس کردن مثلا جاریم هر روز میگفت هوس یه چیز کردم و میگفت انقد دلم میخواد که حتی خوابشو میبینم . البته منظورم این نیست که دروغ میگفته ، ولی من اصلا اینو تجربه نکردم
الانم که اصلا نمیتونم چیزی بخورم که هوس کنم . در حد ۳، ۴ قاشق غذا که فقط بتونم از جام بلند شم.
یه چیزی بپرسم ، دو سه روزه انقد سرگیجه دارم که از خواب بیدار میشم . ینی دیشب ساعت سه با سرگیجه و تهوع بیدار شدم . چیکار کنم؟
دمیترون و ویتامین ب هم میخورم
تشکر Received:
560 in 65 posts
تشکر Given: 1,051
اعتبار:
560
منم همه هوسام تو خوابه!!!به قدری چیزای خوشمزه تو خواب میبینم که نگوووو
ولی تو بیداری دلم نمیخوادش شاید بخاطر ویارمه
من اوایل گوجه سبز دلم میخواست فقط که اونم بدم اومد...کلا دیگه هیچی هوس نکردم
اما خب اگه چیزی بیفته یا بخوام بردارم خود همسرم نمیزاره!
یا مامانم اینا
ظرفارم همسرم میزاره تو ماشین میگه دولا راست شدن زیاد داره
من بقیه کارارو میکنم
دیگه نمیدونم لوسم یا نه
تشکر Received:
5,714 in 1,177 posts
تشکر Given: 1,195
اعتبار:
6,046
در مورد لوس کردن بگم ک
من از همونام ک شاید بقیه بگن خودمو لوس میکنم
واقعا اینطور نیست و دلم نمیخواد اینجوری باشم
هر چند روز یبار هم ی چیزی هوس میکنم و ب همسرم میگم و اونم دست خودم نیست چون چیزی نمیتونم بخورم بنابراین از هرچیزی ک حس کنم میتونم بخورم میگم بخر برام
اونم میخورم ی دل سیر دیگه ازش بدم میاد کلا
یا مثلا خیلی خیلی خسته میشم کمر درد میشم احساس میکنم سینه هام شدن هرکدوم ۱۰ کیلو
یا خیلی تهوع میگیرم کلا بی حوصله شدم درازکشم همش تقریبا
اینم بگم در عین این حالتای بدی ک دارم از ۴ شنبه همسرم سنگ کلیه گرفته و مدام درگیر بردنش ب بیمارستانم و عمل کرد و دنبال کارای دفترش هستم
بقدری ک یبار گریم گرفت ک خودش میگفت رانندگی نکنی اصلا ولی من شاید روزی ۵ بار مجبور بودم ممسیر نیم ساعته رانندگی کنم و تو این گرما برم و بیام و تهوعی ک داشتمو ندید بگیرم
سوالی دارم من از شما
بااینکه ۳ ماه شدم تازه ایا طبیعیه این همه احساس سنگینی میکنم ؟ امروز کمر دردم اضافه شد و چندروزه انگار ی نفر گلومو فشار میده نفس کشیدنم سخت شده شبا دوتا بالش میزارم
حس میکنم انقد سنگین شدم نمیتونم نفس بکشم بااینکه فقط ۵۱ کیلو هستم
این همه گرمایی بودن و سنگین شدن و بی حوصله شدن و تنگی نفس طبیعیه ؟ کسی مثل من بوده؟ هفته بعد میرم پیش دکترم باید ازش بپرسم
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
کژال جان چه مشکلی داری که این حرف رو زد دکترت؟