امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
سلام شاینینگ دایموند به منم میگنننن
چون اصلا حالت تهوع ندارم و خداروشکر میتونم کارای خودمو خونمو کم و بیش انجام بدم دوستامم میگن خودتو لوس کن و فلان
نمیدونم چه فازیه فکر میکنن بارداری مثه مریضیه
یا ادا زیاد دیدن باورشون شده اینجورین همه، حالا بگذریم از کسای که واقعا تهوع اذیتشون می‌کنه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، mona70، Sahraa71، shiningdiamond، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۲۸، ۱۲:۱۹ عصر)Nedaa28 نوشته است: سن بارداری رو دکتر من گفت با ان تی حساب کن
ولی ۲۸ هفته هم که رفتم دو روز جلوتر بود از ان تی
حالا باز از دکتر اصلیت بپرس
دیابت که نداشتی؟

ندا جان نه دیابت ندارم.قندم تو تست گلوکز حتی پایین هم بود
دکترم اگه فردا وقت بده میرم وگرنه شنبه میرم ببینم چی میگه..
.....
در مورد بحث خنده داری که راه انداختی بگم عزیزم منم مامانم همش میگه خودتو لوس کن و...خواهرشوهرم هم همینطور بود تا حامله شد دیگه انگار شق القمر کرده شوهرش همه کارای خونه رو میکرذ هر دفعه هم یه بهونه الان احتمال سقط هست الان جفت پایینه الان بچه اذیتم میکنه و...تا الان که دوماهه زایمان کرده خودشو خم نمیکنه لیوان از زمین برداره!!
من سر دخترم هم اینکارا رو نکردم الانم نه!البته من شوهرم هم ادم همکاری و کمک نیست
فاطمه هستم
Heart
  • mona70، Nedaa28، Sahraa71، Seti69، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
۱.سروناز/هفته 37/دختر
۲. زهره جون/هفته 35/دختر
۳. روناک/ هفته 35/پسر
4. خانم فسقلى / هفته ٣١/ دختر
5. Nedaa/ هفته ی 31/پسر
6. 2015/هفته۳1/ پسر
7. الهام گلی /هفته 30/دختر
8. کژال / هفته 29 / پسر
9. Sahraa71 /هفته 2۷/ پسر
10. بن سای/هفته 25/پسر
11. سحر بانی /هفته ۲۵/ پسر
12.shiningdiamond/ هفته 23/ پسر
١3. roshanak7367/هفته ۲۰/دختر
١4. کتایون خانم/ هفته ۱۸ /احتمالا دختر
١5. ستی ۶۹/ هفته ۱۸
١6. لی لی /هفته 16/ دختر
17.نوعروس قدیمی /هفته 13
١8. **مینو** / هفته ۱۴
۱۹.♡بهاره♡ / هفته ۱۲
۲۰.atefejjj/ هفته ۱۰

منم همه کارامو خودم میکنم تقریبا خیلی هم چیزای خاصی هوس نمیکنم که مثلا تو خونه نباشه هوسم در حد میوه و بستنیو این چیزاس کلا لوس نکردم نمیدونمم درسته یانه
ولی الان چندروزه کمردرد شدید گرفتم دیگه خیلی نمیتونم کارامو کنم لوس کردن نیس واقعا سختمه دولا راست شدن
  • 2015، mona70، Sahraa71، Seti69، shiningdiamond، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من دیروز واکسن کزاز زدم الان دستمو نمیتونم تکون بدم خیلی درد بدی داره ولی یه دستی کارامو میکنم
هیچی هم هوس نکردم اصلا تو این بارداری اصلا نفهمیدم هوس چیه ، جز چند بار دوغ و این چیزا که تو خونه بوده
  • 2015، mona70، Sahraa71، Seti69، خانم فسقلی، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
به نظر من اونایی که این حرف میزنن خیلی توجه و محبت نمیگیرن از طرف همسرشون ، این دوران یه فرصت میبینن برای اینکه این کمبود محبت جبران کنن.
مثلا یکی به من می‌گفت ساعت ۱۲ شب هوس نون بربری و ماست ترش کردم . همسرم فرستادم بره بگیره . وقتی برگشت بهش گفتم دیر اومدی دیگه هوسم خوابید :| و لب به اون نون و ماست نزده بود
من تو بارداری اولم اصلا هوس چیزی نکردم . فقط نمیتونستم برنج و نون بخورم .همش آش درست میکردم و میخوردم ولی اینجوری نبود که له له بزنم واسه آش.
همسرای ما آدمن دیگه ، مثلا تو شرایط عادی و غیر از بارداری چیزی هوس کنیم واسمون تهیه نمیکنن که حالا دنبال بهونه و لوس کردن خودمون باشیم . من کلا از این رفتارا خوشم‌نمیاد
در مورد هوس کردن مثلا جاریم هر روز می‌گفت هوس یه چیز کردم و می‌گفت انقد دلم میخواد که حتی خوابشو میبینم . البته منظورم این نیست که دروغ میگفته ، ولی من اصلا اینو تجربه نکردم
الانم که اصلا نمیتونم چیزی بخورم که هوس کنم . در حد ۳، ۴ قاشق غذا که فقط بتونم از جام بلند شم.
یه چیزی بپرسم ، دو سه روزه انقد سرگیجه دارم که از خواب بیدار میشم . ینی دیشب ساعت سه با سرگیجه و تهوع بیدار شدم . چیکار کنم؟
دمیترون و ویتامین ب هم میخورم
  • 2015، mona70، Sahraa71، Seti69، shiningdiamond، خانم فسقلی، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم همه هوسام تو خوابه!!!به قدری چیزای خوشمزه تو خواب میبینم که نگوووو
ولی تو بیداری دلم نمیخوادش شاید بخاطر ویارمه
من اوایل گوجه سبز دلم میخواست فقط که اونم بدم اومد...کلا دیگه هیچی هوس نکردم
اما خب اگه چیزی بیفته یا بخوام بردارم خود همسرم نمیزاره!
یا مامانم اینا
ظرفارم همسرم میزاره تو ماشین میگه دولا راست شدن زیاد داره
من بقیه کارارو میکنم
دیگه نمیدونم لوسم یا نه
  • mona70، Sahraa71، Seti69، shiningdiamond، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۲۸، ۰۸:۳۸ صبح)2015 نوشته است: سلام
بچه ها من دیروز رفتم سونو هفته۳۱
چنتا سوال پیش اومد برام:
اول اینکه سن بارداری رو دوهفته بیشتر گفت.یعنی به حساب خودم هفته۳۱بودم ولی دکتر گفت هفته ۳۳
وزن نی نی م زو هم گفت ۲۰۴۹گرم .تو نت دوتا جدول وزن نی نی هست حالا من با کدوم مقایسه کنم؟؟!!

عزیزم برای من سه هفته اختلاف داره سونوی هفته 28 با ان تی. دکترم گفت مهم نیست و امروز تاریخ زایمان و با ان تی حساب کرد.

(۱۴۰۰/۴/۲۸، ۰۲:۱۳ عصر)shiningdiamond نوشته است: سلام سلام به همه مامانا.بچه ها می خوام یه بحث جنجالی و خنده دار راه بندازم. آقا اونروز عمه ام بهم می گه از من به تو نصیحت تو بارداری تا می تونی خودتو لوس کن. حالا من اصلا هوس چیز خاصی نمی کنم مخصوصا از ماه سوم به بعد. می گه الکی بگو هوس کردم. خودتو بنداز کارخونه نکن. شما نظرتون چیه ؟ مخصوصا اونایی که قبلا تجربه مامان شدن دارین

عزیزم به نظرم این برای کسانی هست که تو حالت عادی از کسی توجه و محبت نمیگیرن. 
من خودمو برای کسی لوس نکردم. حتی یه وقت کمردرد یا حالت تهوع هم دارم به کسی نمیگم که فکرشون مشغول نکنم. همسرم بیچاره همیشه حواسش بهم هست و تا جای ممکن هم کمک میکنه بهم. هرچی هم دلم خواسته همیشه تهیه کرده. تو بارداری هم چیز خاصی هوس نکردم تا حالا. . مامان بابام هم که قبل از بارداری هم همیشه هر کمکی تونستن بهم کردن. دیگه نمیخوام زحمت و هزینه اضافی به کسی تحمیل کنم

من امروز رفتم دکتر. استرس و اعصاب خوردی برای من همچنان ادامه داره. دکتر یه چیزی گفت که من تو مطبش فقط سعی کردم اشکام نریزه و چیزی نپرسیدم. گفت سزارین من ممکنه باخونریزی زیاد همراه باشه و اگر نتونن کنترل کنن مجبور بشن رحم رو درارن برای حفظ جون مادر.
واقعا گیجم
فقط زنگ زدم یه دکتر دیگه وقت گرفتم. معظمی که رئیس بیمارستان پارس و دکتر معروفیه.خیلی هم سخت وقت میده. تا زنگ زدم به منشیش گریم گرفت و پشت تلفن یه جوری گریه کردم که با اینکه منشیش خیلی بداخلاقه کلا مهربون شد و برای شنبه بهم وقت داد. فکر کنم دلش سوخت
  • 2015، mona70، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، خانم فسقلی، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
در مورد لوس کردن بگم ک
من از همونام ک شاید بقیه بگن خودمو لوس میکنم
واقعا اینطور نیست و دلم نمیخواد اینجوری باشم
هر چند روز یبار هم ی چیزی هوس میکنم و ب همسرم میگم و اونم دست خودم نیست چون چیزی نمیتونم بخورم بنابراین از هرچیزی ک حس کنم میتونم بخورم میگم بخر برام
اونم میخورم ی دل سیر دیگه ازش بدم میاد کلا
یا مثلا خیلی خیلی خسته میشم کمر درد میشم احساس میکنم سینه هام شدن هرکدوم ۱۰ کیلو
یا خیلی تهوع میگیرم کلا بی حوصله شدم درازکشم همش تقریبا

اینم بگم در عین این حالتای بدی ک دارم از ۴ شنبه همسرم سنگ کلیه گرفته و مدام درگیر بردنش ب بیمارستانم و عمل کرد و دنبال کارای دفترش هستم
بقدری ک یبار گریم گرفت ک خودش میگفت رانندگی نکنی اصلا ولی من شاید روزی ۵ بار مجبور بودم ممسیر نیم ساعته رانندگی کنم و تو این گرما برم و بیام و تهوعی ک داشتمو ندید بگیرم

سوالی دارم من از شما
بااینکه ۳ ماه شدم تازه ایا طبیعیه این همه احساس سنگینی میکنم ؟ امروز کمر دردم اضافه شد و چندروزه انگار ی نفر گلومو فشار میده نفس کشیدنم سخت شده شبا دوتا بالش میزارم
حس میکنم انقد سنگین شدم نمیتونم نفس بکشم بااینکه فقط ۵۱ کیلو هستم
این همه گرمایی بودن و سنگین شدن و بی حوصله شدن و تنگی نفس طبیعیه ؟ کسی مثل من بوده؟ هفته بعد میرم پیش دکترم باید ازش بپرسم
  • 2015، mona70، Sahraa71، Seti69، shiningdiamond، خانم فسقلی، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان چه مشکلی داری که این حرف رو زد دکترت؟
  • mona70، Sahraa71، Seti69، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من امروز رفتم سونو و مطب دکترم
خداروشکر همه چی خوب بود
دیگه برا کارمم استعلاجی گرفتم چون مجبور بودم رانندگی طولانی مدت داشته باشم 120 کیلومتر تقریبا  و واقعا دیگه اذیت میشدم و اینکه کرونا لعنتی تو بیمارستان خیلی زیاد شده  Sad نمیدونم کی قراره تموم شه  Dodgy
حالا امیدوارم کمیسیونی ک استعلاجی ها میره قبول کنن و اذیت نکنن
کژال جان با چندتا دکتر حتما مشورت کن مخصوصا اونایی ک جراحی خوبشون معروفه
  • (کژال)، 2015، mona70، Nedaa28، Sahraa71، Seti69، خانم فسقلی، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 47 مهمان