امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم
خدا قوت یوتاب جون.
الهام بیا یوتاب رو بندازیم بیرون و با خیال راحت به تنبلیمون ادامه بدیم.

اونایی که روزی یه کابینت تمیز میکنن پاسخگو باشن لطفا، تا به ته کابینت‌ها میرسیم اولی دوباره کثیف میشه. الان این کار چه فایده ای داره؟؟ روزی یه کابینت تمیزه فقط Big Grin خوب میخوام همونم نباشه. ایش
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، artatam، Elhamgoli، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
ترگل جان منم موافقم،هم با تنبلیمون هم قضیه کابینتها...
من هردفعه که مرتب میکنم وقتی برمیگردم به قبلی ه میبینم خیلی بدتر شلوغ و بهم ریز شده حالم گرفته میشه
فاطمه هستم
Heart
  • artatam، Elhamgoli، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها برای روی میز ناهارخوری که هرروز ازش استفاده میشه چی بندازم که نخوام هر وعده جمعش کنم؟ توی هال هم هست. توی آشپزخونه نیست که سفره معمولی بندازم.. رفتم یکاره سفره پارچه ای خریدم اما شستم چروک شد.. کلا هم از جنسش خوشم نیومد. یه چیزی که هم قشنگ باشه هم با دستمال پاک بشه اگه چیزی روش ریخت...

دوست نداشتم چیزی بندازم اما از این مدلهاست که وسطش شیشه هست و درزش آشغال میره و تمیز کردنش سخته.
الهی و ربی من لی غیرک...
  • 2015، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
من میام اینجا استرس میگیرم انقدر کار خونه میکنین Big Grin
خانمای شاغل بیان بگن چیکار میکنن خونه رو
من هرروز میگم فلان جارو تمیز کنم ولی بازم خسته میرسم خونه هیچی به هیچی Undecided

من امروز باید خونه رو مرتب کنم حتما شلوغ شده
آشپزخونه رو مرتب کردم فقط
گردگیری هم باید بکنم و جارو برقی
دیگه میزارم اخرهفته کابینتهارو مرتب کنم
  • 2015، artatam، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
ترگلی  Big Grin  Blush
ببین من یه روز کار میکنم یه هفته تنبلی  Tongue
خداییش با بچه‌ها ی ما تنبلی چیه میگی؟؟؟؟؟؟
امروز روز تنبلیمه چون تا خود صبح نخوابید پسر خان 
...
ببین کابینتا رو خب یه چی بر میداری بذار همون حای خودش اصلا به هم نمیربزه 
...
تینا جان اون موقع که من کارمند بود... هعییییی...
صبحا ۵بیدار میشدم صبحانه و ناهار میذاشتم و میرفتمی عصرم حدود ۶:۳۰ برمیگشتم نمینشستم که شام یا خالا هرچی میذاشتم برای شب و مرتب میکردم و جارویی چیزی...
من کابینتامو سالی دوبار تمیز میکنم فقط چون به هم نمیریزه فقط خاکاشو تمیز میکنم... کابینت حبوبات و ادویه اینارم سه ماه یه بار 
من ادم کم خوابیم کلا 
دیگه اخر شب که موقع خواب بود هم خونه رو به شکل اول مرتب میکردم و میخوابیدم (به قول بچه ها تو نو عروس یه گشت پلیسی میزدم ببینم چی سرجاش نیست)
  • 2015، artatam، Rose، tinaaa91، شماره مجازی تیندر، لیدان، نسیمه جااان
پاسخ
یوتاب جون مرتب هست اما گرد و خاک و روغن رو میگم.
کیانا ازین سفره‌های شفاف بدون طرح هستن خیلی‌ها رو دیدم ازونا میندازن. مال من رو چوب‌شیشه است کلا. دیگه هیچی نمیندازم.
  • *كيانا*، 2015، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، نسیمه جااان
پاسخ
بچه ها من با ظرف عسل مشکل دارم Smile)) از این کریستالیهای شکل خرس خریدم همون موقع که تازه اومده بود. حالا هربار درش میچسبه.. هرقدر هم تمیز میکنم باز میچسبه... بنظرتون سرامیکی بخرم هم همینطوریه؟ کلا چه ظرف عسل خوشگلی که استفاده ازش راحت هم باشه پیشنهاد میدید؟
الهی و ربی من لی غیرک...
  • artatam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کیانا جون از این پلاستیک شفاف های ضخیم توی پلاسگو ها هست ،متری
بگیر بکش رو میز،با یه دستمال نمدار راحت تمیز میشه ،وسطش هم اگه خواستی رومیزی کوچیک بنداز

بچه ها من مشکلم سرویس بهداشتیه،سینک روشویی مون از این کمد دار هاست،یه قطره آب بچکه روش ،لک میشه
منم کلا بدم میاد از سرویس شستن ،هفته ای ۲ بار میشستم ،ولی این هر روز لک میشه ،گاهی میگم کاش سینک ساده خریده بودیم ،این فقط قیافه داره و هزار دردسر
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • *كيانا*، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کیانا جون اینی که نسیمه گفت خیلی خوبه قشنگ با یه دستمال تمیز میشه. خواستی خیلی تمیزش کنی گاهی اسپری شیشه پاککن برق میندازه. او سفره یکبار مصرفم عالیه من اون کارم گاهی میکنم. چند تا میبرم میندازم روی میز بعد هر سری خوردن جمعش میکنم و زیریش تمیزه 
ظرف عسل خوب هرچی بگیری فرقی نداره باز میچسبه. بجای عوض مردن ظرفت از این قاشقای عسل که شکل قاشق معمولیه اما دستش پیچ و تاب داره بگیر برای برداشتن عسل بعد از دستش بذار لبه ظرفت خیلی خوبه اصلا دیگه اونجوری نمیشه 
...
نسیمه میفهممت خونه قبلی ما اینجوری بود روشوییش کاری نتونستم کنم یه دستمال مخصوصشتو کشوش گذاشته بودم هی خشکش میکردم
  • *كيانا*، artatam، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب اول من گفته بودما Sleepy
  • *كيانا*، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان