الهی بگردم فاطمه جون.
والا من خودمم دلم خواست 
اره منم یه وقتا کنجد هم به عنوان تزئین روش میریزم. توش قاطی نمیکنم چون یکم رو طعمش اثر میزاره

اره منم یه وقتا کنجد هم به عنوان تزئین روش میریزم. توش قاطی نمیکنم چون یکم رو طعمش اثر میزاره
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
|
الهی بگردم فاطمه جون.
![]() ![]() اره منم یه وقتا کنجد هم به عنوان تزئین روش میریزم. توش قاطی نمیکنم چون یکم رو طعمش اثر میزاره
۱۴۰۰/۱۰/۲۹، ۱۲:۴۴ عصر
ماهور مرسی عزیزم
منم اغلب همینطوری درست میکنم، مخصوصا تابستون میذاشتم موز یخ میبست و وااای که چه چیزی میشه با خرما و چهار مغز! ![]() فاطمه جان آره حتما میرم خرید، از الان دارم لیست تهیه میکنم ! ![]()
| امید رهایی نیست
وقتی همه دیواریم |
۱۴۰۰/۱۰/۲۹، ۱۲:۵۲ عصر
مال منم تقریبا شبیه هميناست که بچهها گفتن
1ليوات شیر، بستنی شکلاتی یا وانيلي یک تا دو قاشق پر ، دارچین یک چهارم قاشق چای خوری، شکلات تلخ یک تکه، پودرذقهوه نصف قاشق چایخوری، پودر نارگیل ، کنجد، پسته ، بادام، گردو، موز حلقه شده یک عدد، عسل یک تا دو قاشق همه رو بریز تو ميکسر کاملا مخلوط کن. حدود یک لیوان و نیم بهت معجون میده، بیشتر خواستی چند برابرش کن. پودر نارگیل و کنجد و .... رو هم چشمی بریز مثلا نصف قاشق غذاخوری یا نخواستی نریز من پودر نارگیل و کنجد نداشتم نریختن. شکلات تلخ رو با دستت کنی خرد کن بریز تو ميکسر یه وقت تیغه هاش آسیب نبينه.
۱۴۰۰/۱۰/۲۹، ۰۳:۰۶ عصر
اوووف اینقد همه چیزایی ک پیشنهاد دادین خوشمزه بود منم دلم خواست برم مهمونی خونه بانوی قصه
![]() بانو حان منم شمالی ام دوستت میاد بگو بیاد دنبال من اون گوشه میشینم غذامو میخورم کاری ندارم ![]()
۱۴۰۰/۱۰/۲۹، ۰۴:۳۶ عصر
وای جوجه جان چه چیزی شد اینی که گفتی !!!
![]() حتما درستش میکنم، ممنون عزیزم. ![]() الهام جان عزیز ![]() قدمت سر چشم عزیزم ![]() ![]() دوست شمالی نعمته واقعا ! ![]() ( ای کاش انجمن ایموجی چشم قلبی داشت ! ![]()
| امید رهایی نیست
وقتی همه دیواریم | ![]() • Elhamgoli، Rose، youtab، بانوی قصه،
۱۴۰۰/۱۰/۲۹، ۰۵:۳۴ عصر
و جا بذارین کشتمتون...
![]()
۱۴۰۰/۱۰/۲۹، ۰۷:۳۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۲۹، ۰۷:۳۳ عصر، توسط جوجه خوشگله.)
youtab نوشته است:و جا بذارین کشتمتون... این یعنی چی? بانوی قصه نوشته است:وای جوجه جان چه چیزی شد اینی که گفتی !!!آره خیلی خوشمزه ست به خاطر وجود اون شکلات و قهوه ش . من یه بار خوردم عاشقش شدم
۱۴۰۰/۱۰/۲۹، ۰۷:۵۰ عصر
منش جا مون جوجه جون
منو جا بذارین کشتمتون ![]() |