۱۴۰۰/۴/۲۹، ۱۲:۴۶ عصر
نه ان تی آزمایش کروموزومیه ربطی به قند نداره
گپ خانم های باردار
|
۱۴۰۰/۴/۲۹، ۱۲:۴۶ عصر
نه ان تی آزمایش کروموزومیه ربطی به قند نداره
![]() • atefehjjjjjjj، mona70، Sahraa71، خانم فسقلی، سحر بانی، سروناز،
سلام سلام من اومدم با دخترررررممممم
![]() ![]() ![]() همه چیش خوب بود شکرخدا دنیای ماهم صورتی شد ![]() ![]() ![]() ![]() • 2015، Elhamgoli، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، خانم فسقلی، سحر بانی، سروناز،
۱۴۰۰/۴/۲۹، ۰۲:۰۱ عصر
مبارکه ستی جان خداروشکر ??
![]() • mona70، Sahraa71، Seti69، خانم فسقلی، سحر بانی، سروناز،
۱۴۰۰/۴/۲۹، ۰۲:۴۹ عصر
خیلی خیلی ممنون از تبریکاتون
![]() وزن نی نی تون ۱۸ هفتگی چقدر بود ؟ ![]() • 2015، mona70، Sahraa71، خانم فسقلی، سحر بانی، سروناز،
۱۴۰۰/۴/۲۹، ۰۲:۵۹ عصر
مبارک باشه ستی جان
![]() ![]() ![]() وزن دخمل من ۲۲۰ گرم بود . ![]() • mona70، Sahraa71، Seti69، خانم فسقلی، سحر بانی،
۱۴۰۰/۴/۲۹، ۰۳:۱۵ عصر
برای منم ۲۴۰ زده
شما زودتر زایمان میکنی ، ایشالا به سلامتی، فقط اینکه تجربتو بیا بگو لطفا
۱۴۰۰/۴/۲۹، ۰۵:۳۴ عصر
۱۴۰۰/۴/۲۹، ۱۰:۵۷ عصر
ستی جان مبارکه عزیزم دختر گلت به سلامتی بیاد بغلت
من خودم میخوام سزارین بشم که بچه زودتر دنیا بیاد...اخه از انومالی تا حالا تغییر نکرده بریچ هست اذیتم خیلی
فاطمه هستم
![]() ![]() • mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، خانم فسقلی، سروناز،
۱۴۰۰/۴/۳۰، ۰۸:۴۵ صبح
اخه پاهاش رو دقیقا زیر شکمم روی مثانه م حس میکنم و ضربه هایی که میزنه و سرش رو دقیقا زیر سینه م...طوری که میخوام نماز بخونم برم سجده نفسم میگیره نمیتونم خم بشم حتی نشسته بخونم..
یا مثلا موقعی که نشستم روی زمین و میخوام بلند شم وقتی صاف می ایستم یهوو زیر دلم درد میگیره فشار می یاد.سونوی ۳۱هفته هم رفتم گفت بریج ه. بچه ها من از یه چیزی میترسم شبا هرکاری میکنم بازم یه تایمی رو ناخودآگاه روی پشت میخوابم و همش نگرانم که میگن اکسیژن رسانی به جنین ضعیف میشه و بچه دچار مشکل میشه... الان دیشب روی پشت خوابیدم الان که بیدار شدم خیلی نگرانم اخه تکون نمیخوره مثل همیشه!!
فاطمه هستم
![]() ![]() • mona70، Roshanak7367، Sahraa71، خانم فسقلی، سروناز،
۱۴۰۰/۴/۳۰، ۱۲:۰۷ عصر
فاطمه یه بالشت سنگین و بزرگ بزار پشت کمرت یکی هم بین پاهات که اگر خواستی بچرخی هم نتونی .
اگه بریچ هست نی نی که حتما سزارین میشی ولی از نظر تاریخش بستگی به دکترت داره.منم همش میگفتم حداقل ۱۰ الی ۱۲ روز جلوتر از تاریخم فارغ میشم ولی الان شرایط جوری شده که تو ۴۰ هفته تاریخ سزارینم رو داده. ![]() • 2015، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، خانم فسقلی، |