امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
منم کاسنی اینا نمیخورم
بعید میدونم تاثیر داشته باشه
و برای شیر هم دم کرده رازیانه میگن خیلیییی خوبه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، mona70، Nedaa28، Sahraa71، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۳۱، ۰۳:۲۴ عصر)Bonsay نوشته است: نونا جون اسم کرم ترک سینه رو میگی؟
و اسم شیر خشک خوب هم بگو

بن سای جون هرچی پیدا کردی بگیر من اول دنبال لانولین بودم که مریم جان گفته بودن عالیه متاسفانه تازیخ دار نبود جایی که پیدا کردم
ایانه جان اینجا به‌کرم ایرانی معرفی کردن همونو گرفتم ژنو هست اسمش همونم خیلی خوب بود خیلی ترمیم کرد سینمو دیگه بعد یه هفته ده روز نیاز بهش نداشتم. کرمای دیگه ای هم هست پالمرز و اینا نی نی سالن مثلا داره ولی همین کرمه کار منو راه انداخت
من اون چهار روز اول آپتامیل میدادم ( سه با ر تو روز هر بار ۱۵ سی سی که بچه عادت نکنه و شیر خودمو تلاش کنه راه بندازه خدارو شکر خودشم علاقه نداشت بهش) آپتامیل نزدیکترین شیر به شیر مادره کلا بهتره یدونه بگیرید تو خونه باشه ( البته درش باز شه تا یه ماه قابل استفاده هست) من یکی گرفتم میذارم تو کوله بچه خدای نکرده بیرونیم اتفاقی واسه من افتاد بچه غذا داشته باشه
اگرم قراره کلا به بچه شیر خشک بدین که باز خیلیا از آپتامیل راضین ببلاک هست سینلاک هست و .... که مامانایی که استفاده میکنن بهتر میتونن راهنمایی کنن عزیزم Heart

(۱۴۰۰/۴/۳۱، ۰۲:۴۹ عصر)زهره جون نوشته است: منم کاسنی اینا نمیخورم
بعید میدونم تاثیر داشته باشه
و برای شیر هم دم کرده رازیانه میگن خیلیییی خوبه

رازیانه همینجا بچه ها میگفتن خیلی خوبه تو همین شیرافزا هم گویا رازیانه هست مطمئن نیستم باید روشو ببینم بگم
نه واقعا کاسنی اثر نداره زردی به فاکتور خونی پدر مادر و بچه و اینکه کی دنیا اومده باشه و در نهایت تکامل کبد خود بچه مربوطه نه چیز دیگه ( البته تا جایی که میدونم) شایدم طب سنتی قبولش داشته باشه
اولین سوالی که دکتر اطفال موقع چک زردی از من پرسید گروه خونی خودم و پدر بچه بود که یکی بود اونجا مطمئن شدم خیلی به این موضوع مربوطه
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، خانم فسقلی، زهره جون، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خوش به حالتون بچه ها که میگین دکتر هزینه اضافی نمیگیره . اینجا خیلی اذیت میکنن و از هرکی شنیدم دکتر پول میخواسته واسه سزارین
البته هنوز بادکتر خودم حرف نزدم ببینم اون چی میگه
در مورد کاسنی ، من کلا سرخود چیزی نخوردم حتی موارد گیاهی و طبیعی . ماه آخر دکتر بهم گفت روزی نصف استکان کاسنی بخور . پسرم به دنیا اومد زردی نداشت و بعد چند روز خیلی خفیف زردی داشت که تو خونه خوب شد .
البته نمیدونم به کاسنی ربطی داشته یا نه
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، nona، Sahraa71، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رازیانه میگن اگه نی نی پسره نخورین ، منم فقط شنیدم تحقیق نکردم
مرسی نونا جان از توضیحاتت ، گروه خونی من و همسرمم یکیه آ هستیم تو کلاس بارداری میگفتن تاثیر داره بچه زردی نمیگیره
ولی اطرافیان همش میگت ماه آخر کلا انبه و گردو اینارو حذف کن هندونه بخور و کاسنی
ولی من ترجیح میدم آجیل اینا بخورم کاسنی هم میترسم
هفته بعد از دکترم میپرسم با اینکه میدونم میخنده Smile
  • 2015، lili_61، mona70، nona، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها رازیانه چون هورمون های زنانه رو افزایش میده برا نوزاد پسر خوب نیس، و باعث بروز مشکل تو بزرگسالی میشه براش
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان شما برای نی نی ها جغجغه چجوری خریدین؟
من ازین پلاستیکیا دو تا خریدم ولی میترسم یه وقت بزنه تو سر و صورت خودش.
پلیشی هم بگیرم؟
  • 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال من پولیشی گرفتم
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه‌ها من دستام دردمیکنه از صبح، دکترمم امروز نیستش، چی کنم به نظرتون؟ نمیدونم چیز حادی هس یا نه
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا حون به منم دوستان بعضا میگفتن ولی تا اخرش گرمی خوردم آحیلم خوردم خدارو شکر دخترم زردی نداشت واقعا ربطی به تغذیه مادر نداره
خب بچه ها معایب رازیانه رو‌گفتن، کلا بچه ها چکاریه پودر شیرافزا بگیرید خیلیم خوبه بعد زایمان بخورید .
  • 2015، lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بیشترین تاثیر تو جاری شدن شیر میک زدن زیاد بچه داره پسر من متاسفانه برعکس دخمل نونا سریع شیر کمکی جایگزین کرد منم گالاکتومبد و آب هویج و خیلی چیزای دیگه خوردم ولی پسرم همکاری نمیکرد زردیش رفت بالا
انشاله بچه های 1400 سر ب راه ترن Big Grin
شیرخشک هم من ببلاک میدم 
ببلاک و اپتامیل دکتر پسرم میگفت ترکیباتشون یکیه و هردو خوبن 
درباره پول تو مطب هم دکتر من میگیره فک کنم از 4 تا 7 تومن بسته ب زایمان اول یا دوم  Dodgy
ولی خب من همکار بیمارستانم فک کنم 2تومن بگیره ازم  Undecided
جغجغه پولیشی هم خیلی خوبه برا اوایل ک میگیرن تو دستشون میزنن تو سر و کله شون
  • 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان