موضوعها: 3
تشکر Received:
5,100 in 2,141 posts
تشکر Given: 0
اعتبار:
5,480
۱۴۰۰/۱۱/۹، ۰۵:۳۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۹، ۰۵:۳۵ عصر، توسط Sadaf_khanom.)
پس توقع نداشته باشیم اسمی از جانب بچه هامون مورد تمسخر قرار نگیره وقتی تفکر ما اینه..
انتقال بده عزیزم کسی مانع نیست
هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...!
_pichak_021
موضوعها: 1
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
اعتبار:
13,743
۱۴۰۰/۱۱/۹، ۰۹:۲۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۹، ۰۹:۲۹ عصر، توسط صنوبر۷۱.)
سلام بچه ها
به نظر منم هرکی آزاده نظرشو بگه ولی کاش بگیم فلان اسم رومیپسندم یا فلان اسم تو سلیقه من نیست.اینکه یاد چی میندازه ما رو خیلی مهم نیست.
من یه اسم پسر رو خیلی میپسندیدم تا به شوهرم گفتم کلمهای که با اون اسم به ذهنش رسید رو گفت و کلا منم یه کم یه جوری شدم نسبت به اون اسم.حالا چه اشکالی داره آدم فقط بگه نه به نظرم قشنگ نیست یا هست؟
موضوعها: 0
تشکر Received:
409 in 82 posts
تشکر Given: 111
اعتبار:
409
صنوبر جان درست میگی ولی من خواستم دلیل عدم انتخابمو بگم. و اینکه ۴ ۵ اسم دادند گفتند بین این تعداد انتخاب کنید منم نظرمو گفتم! کسی نیومد بگه اسم بچمو میخوام بذاریم تابان بعد من بیام بگم آره فلان! خلاصه که انقد بزرگ کردن نداشت واقعا
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
من میخوام اسم بچههام رو بذارم نگران و تفلون. اصلاَ هم نگران نیستم که بعداَ مسخره بشن. اگر مردم انقدر بیشعورن که این اسما رو مسخره میکنن مشکل از منه که انقدر به نظراتشون بها میدم.
موضوعها: 1
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
اعتبار:
13,743
خب ستی شاید ما برامون مهم نباشه ولی بچمون ناراحت بشه و توی اعتماد به نفسش تاثیر بذاره
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
آخه جنسیتشون فرق میکنه. دختره رو میذارم نگران، پسره رو میذارم تفلون. چون پسرا از یه سنی به بعد خیلی نچسب میشن، گفتم یه اسمی باشه که بهش بیاد.
صنوبر جان فکر نکنم رو اعتماد به نفسشون تأثیر منفی بذاره. حتماَ میتونن تو جامعه سرشون رو بالا بگیرن بگن مامان بابای ما انقدر مستقل بودن و نظرات دیگران براشون بیارزش بود که اسم ما رو این گذاشتن و ما هم از مامان بابامون یاد گرفتیم به نظرات دیگران بها ندیم و فقط برای دل خودمون زندگی کنیم.