امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
عاطفه جون من قبل از ان تی فقط صبحانه خوردم رفتم نون و خامه وعسل چیز خیلی شیرین و در حد زیاد نخوردم کافی هم بود یعنی مشکل نداشتم البته شنیدم که خیلیا به مشکل خوردن ولی کمپوتو اینچیزام خوبه

مولتی ویتامینم جواب ان تی رو ببری فکر کنم بهت بده به دکترت هم بگو که لبنیات نمیخوری بهت کلسیمم بده
مولتی ویتامین که بخوری کم کم اشتهات باز میشه میتونی چیزای مقوی هم بخوری نگران نباش اینجوری نمیمونی تا اخر بارداری
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۴، ۰۷:۲۰ عصر)Rose نوشته است: سلام بچه ها
عاطفه جان دوستان درست میگن حتما اینها رو یادداشت کن و سر فرصت از دکترت بپرس...

بچه ها یه توصیه ی تجربی بکنم...
دنبال دکتری باشید که براتون وقت بذاره و ارتباط خوبی باهاتون بگیره مثلا شماره ش رو راحت بهتون بده و بتونید باهاش صحبت کنید و استرس نگیرید... این خیلی مهمه که دکترتون در آن واحد وقت کافی برای شما و بچه بذاره... چون الان شما دو نفرید باید پارامترهای مختلفی رو مدنظرش قرار بده...
در وهله ی بعد هم تجربه بیشتر دکتر یعنی عوارض کمتر شما... دکاری که دستش تنده و سریع بخیه رو میزنه از چسبندگی ها جلوگیری می کنه‌... یا دکاری که دستش ظریفه، توی معاینات ممکنه درد کمتری داشته باشید اما موقع گرفتن بچه شاید خوب نباشه... اینها رو مطالعه کنید و در جریان باشید چون دکتر فول تایم پیش شما نیستش خودتون باید اطلاعات کسب کنید...

مثلا همین طاق باز خوابیدن خیلی بده... اینها رو حتما در جریانش باشید... یه سری منعیات و یه سری مسائل واجب توی بارداری باید رعایت بشه بهرحال... بی اطلاع نمونید...

نکته ی بعد هم اینکه توی کلاس های آمادگی زایمان بیمارستان مدنظرتون حتما شرکت کنید، چون چند مادر مشابه خودتون پیدا می کنید و به همدیگه کمک می کنید و دلداری میدید‌... اینجوری خیلی خوبه

رز جان همین دیگه
اینا دو تا موضوع جداست. دکترای باسابقه و ماهر همونایی هستن که سرشون خیلی شلوغه و مشغله دارن و شماره به بیمار نمیدن و خیلی وقت نمیزارن...
حقیقتا من تا حالا ندیدم دکترایی تو این لول به بیمار خیلی زمان بدن
مثلا همین دکتر معروف خودم گفت اگر مشکلی پیش اومد سریع برو بیمارستان پارس. با هم همانگ میکنیم. شماره خودشو نداد
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بنسای تو رفتی برای ازمایش؟ من احساس میکنم دکترم تمام ازمایشا و سونوهای منو دیر مینویسه مثلا انومالیمو هفته ۱۹رفتم یا الان هم ازمایش قندمو هفته ۲۷نوشته
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۵، ۰۱:۲۰ صبح)Bonsay نوشته است: عاطفه جان همون بستنی هم کافیه بخوری، اگه لازم باشه خودشون باز میفرستنت بری چیز شیرین بخوری
طاق باز خوابیدن هم بعد هفته ۱۶ خوب نیست چون خونرسانی که جنین ضعیف میشه
بعد واسه قندتم بهترین کار اینه که یا خودت از این دستگاه تست قندخونها بگیری که خودت چک کنی یا به دکتر خودت بگی که قبلا قندت بالا بوده برات زودتر ازمایش بنویسه، اگرنه که هفته ۲۴ به بعد اصولا مینویسن
اجیل هم بچه ها به لحاظ یبوست گفتن که اگر نداری بخور خب چرا نخوری؟ اتفاقا مغزها خیلی خوبه، میوه خوبه... نون سبوسدار و اینا هم که خوبه
قرص مولتی ویتامین و D3 و مکمل ها هم هرچی لازم باشه هفته ۱۳ و معمولا بعد از همین ان تی دکتر تجویز میکنه و قرص اسید فولیک و قطع میکنه
اینکه از یه سری چیزا بدت میاد‌ هم کاملا عادیه خیلی ها اینجورین هرچی بری جلوتر بهتر میشه کاری هم جز صبر کردن و صبوری نمیشه‌ انجام داد
تپش قلب‌ و هم به دکترت بگو ولی اصولا دکترا همچین چیزایی مثل حال بد و‌ تپش قلب و اینا براشون عادیه و اصولا میگن عادیه نگران نباش
ولی تو هرچی که به ذهنت میرسه رو بنویس تو ویزیت از دکترت بپرس

کژال جان معاینه لگنی رو هفته های اخر انجام میدن واسه اونایی که زایمان طبیعی میخوان فکر نکنم برای سزارین انجام بدن
تا اون موقع هم که فقط صدای قلب و گوش میدن و فشار و وزن و چک میکنن
ولی اخر سر تو اتاق‌ عمل همه محتویاتمون دیده میشه دیگه نمیدونم در جریانی یا نه

بنسای جان باز اتاق عمل فرق داره. تو اتاق عمله دیگه همه دور همیم Big Grin دکتر بیهوشی و دکتر نوزادان و...
بعد این که دراز کشیده باشیم و محتویات معلوم باشه با معاینه فرق داره باز. 
من که به احتمال زیاد جراحی با بیهوشی هست و متوجه اون قسمتش نمیشم.

(۱۴۰۰/۵/۵، ۰۱:۳۶ صبح)سحر بانی نوشته است: بنسای تو رفتی برای ازمایش؟ من احساس میکنم دکترم تمام ازمایشا و سونوهای منو دیر مینویسه مثلا انومالیمو هفته ۱۹رفتم یا الان هم ازمایش قندمو هفته ۲۷نوشته

سحر جان منم آزمایش فندمو دکتر گفت هفته 27 برم. و یه سونو هفته28. هفته 29 هم با جواباش رفتم ویزیت
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عه پس بیستو هفت اکی هست
مرسی کژال جان فکر کردم خیلی دیره
سونو رو برام ننوشته هنوز احتمالا جواب ازمایشو ببرم بنویسه سونو واسه وزن و رشد جنینه دیگه درسته؟
پاسخ
سحر بانی منم آزمایش قندم برای هفته۲۷بود.سونوی وزن جنین هم هفته۳۱رفتم.
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، mona70، Sahraa71، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون بچه ها خیالم راحت شد فکر میکردم دکترم یکم پرته دیر میده اخه خیلیا میگفتن هفته ۲۵رفتن
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها سلام. یه سوال. قند ناشتا توی آزمایش بارداری رو با چی نشون می دن؟ واسه من فقط تحمل گلوکز رو زده که اونم 153 هست
  • lili_61، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان ما صبحانه خوردیم و راه افتادیم، بعد زمان ندادن توی نیلو و ما هی فکر می کردیم الان نوبتمون میشه الان نوبتمون میشه دیگه نوتلایی کا گرفته بودیم هی خوردم... وگرنه که اصلش نهار و میان وعده باید میخوردم... هنون موقع هم حالم بد شده بود از حجم شیرینی...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، Sahraa71، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان برای بارداری های کم خطر منظورم بود... مهارت همونه آنچنان تفاوتی نداره فقط باید دکتر فرز و دقیق باشه... توی پر خطرها اما شرایط متفاوته ولی به نظرم کم خطرها بیشتر لازم دارن که شماره و راه ارتباطی با دکتر داشته باشن... ولی انگار برعکسه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، lili_61، Sahraa71، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان