امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
روشنک جان من فقط تو۳۱هفته رفتم سونوی رشد.دیگه نرفتم قبلش انومالی بودم بعدش هم گفت ۳۷هفته بیا سونو
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم هربار برم پیش دکترم خودش سونو میکنه با دستگاه خودش
نگران نباش چک کردن که خوبه خیالتو راحت میکنه
  • lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من دیشب یه دندون درد بدی گرفتم نیم ساعت درد گرفت خودش خوب شد حالا زنگ زدم دندونپزشکی بیمارستان شهرام که مخصوص بارداراس وقت گرفتم دکتر زنانمم گفت برو اشکال نداره نمیدونم برم یانه از طرفی از کرونا میترسم از طرفی میگم دردو تحمل میکنم اگه بازگرفت اما اگه عفونت کرده باشه چی
بنظر شما چیکار کنم؟
  • 2015، lili_61، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۶، ۰۱:۴۱ عصر)Roshanak7367 نوشته است:
(۱۴۰۰/۵/۶، ۱۲:۴۵ صبح)سحر بانی نوشته است: لیلی جان منم دکتر صدری رفتم و خیلی راضی بودم بانوبت قبلی رفتم زود رفتم تو و دکترم با حوصله بود و سیدی هم داد

روشنک جان احتمالا تو دورانی که ویارت شدید بوده کم کردی تو این یه ماه اضافه کردی جبران شده کم کردن وزنت واسه همین فکر میکنی تغییر نکردی

نه عزیزم من هرروز رو ترازو بودم اصلا وزن کم نکردم اما زیادم نکردم الانم رفتم رو ترازو باز همون بودم
ایشالا بخیر بگذره
من دکترم واسه بررسی سلامت جنین ۲۴ هفته هم سونو نوشته شماها هم رفته بودین؟؟یا واسه من خدایی نکرده مشکلی هست که نوشته!

عزیزم من هم بعد از آنومالی یه سونو هفته 28 رفتم. یکی هم برای 32 برام نوشتن
  • lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۶، ۱۲:۳۲ صبح)Roshanak7367 نوشته است: بچه ها من ماه ۶ هستم و تا ماه پیش ویار داشتم
اما هیچ وزنی کم نکردم
و الانم دقیقا وزن قبل بارداریمم بدون صد گرم اضافه!!
خیلی نگرانم مشکلی باشه چون تو آنومالی هم گفت نی نی ریزه
هرروز خودمو وزن میکنم اما وزن اضافه نمیکنم!!!
البته از قبل اضافه وزن داشتما...یعنی طبیعیه؟
کسی بوده تا ماه ۶ هیچی اضافه نکرده باشه؟

عزیزم بسته به وزن قبل از بارداریت داره... حتما دکترت در جریانه اگه نگرانی حتما ازش بپرس...

ولی کلی بخوام بگم، تا ماه 4 خیلیا وزن هم کم می کنن من خودم دو کیلو کم کردم...
بعدش هم یه روندی داره... من خودم تا دو هفته قبل زایمان حدود 8 کیلو اضافه کرده بودم... و اونجا بود که فهمیدم رشد دور شکم و دور استخوان رانش کم مونده (پسرم بریچ بود و یکم مقاومت بند ناف داشتیم) و من آسپرین می خوردم... خلاصه، دو هفته ی آخر خودمو بستم به پروتئین و پودر لیدی میل... و طی دو هفته دو کیلو باز زیاد شدم... و آخر هم 3 کیلو بود وقتی به دنیا اومد... و کل بارداری هم بوی گوشت و برنج حالم رو بد می کرد و واقعا نمی تونستم گوشت بخورم... همه چی رو هم تست کردم ولی اصلا بدنم نمی پذیرفت... مگه آماده می بود که خب کسی رو نداشتم برام بیاره... 
البته خب مثال خودم موردیه دیگه... نمی شه نتیجه گیری کرد حتما به دکترت بگو Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، nona، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من ۳ ماه اولم تموم شده
نیم کیلو اضافه کردم تو یک ماه
اینجوری پیش بره ک کلی اضافه میکنم تا ماه اخر نه؟
  • lili_61، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان از کجا باید بفهمم دلدرد و کمردردی که دارم طبیعیه یا نگران کنندس و باید با دکترم هماهنگ بم؟
من عصر کمرم درد میکنه . دراز میکشم خوبه. میشینم کمر و پهلوهام به شدت درد میگیره
  • lili_61، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من امروز صبح سزارین شدم.با اجازتون هم کیسه آبم پاره شد هم دردهام شروع شد.اونم ۴ صبح تو خواب.هیچ کار خاصی هم نکرده بودم.حالا سر فرصت میام کامل تعریف میکنم براتون که چجوری بود سزارین. فقط یه سوال فوری... برای من هر ۸ ساعت فقط یه شیاف میدن واسه درد .به نظرتون ژلوفن هم خودم بخورم ؟
  • *روناک*، Arezoo1984، Elhamgoli، Hami99، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، Sufii، زهره جون، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، مینو، کتایون خانم
پاسخ
مبارکه سروناز جان عزیزم قدم نورسیده مبارک
با شیاف هنوزم درد داری؟اگه هنوز بیمارستانی بپرس از پرستار بخش.
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۷، ۱۱:۴۰ عصر)سروناز نوشته است: بچه ها من امروز صبح سزارین شدم.با اجازتون هم کیسه آبم پاره شد هم دردهام شروع شد.اونم ۴ صبح تو خواب.هیچ کار خاصی هم نکرده بودم.حالا سر فرصت میام کامل تعریف میکنم براتون که چجوری بود سزارین. فقط یه سوال فوری... برای من هر ۸ ساعت فقط یه شیاف میدن واسه درد .به نظرتون ژلوفن هم خودم بخورم ؟

سلام عزیزم خیلی مبارک باشه عزیزم Heart خوش قدم و پر روزی باشه Heart

نه اصلا خودت چیزی بدون صلاحدید پزشکت نخور... اگه شماره ی دکترت رو داری ازش بپرس، یا به پرستارها بگو از دکترت بپرسن دوزش رو برات اصلاح می کنن که راحت تر باشی ولی سرخود هیچی نخور یا شیاف نکن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان