امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
مبارک باشه عاطفه جان
سوزش تا یه مدت طبیعیه، حتی خونم میاد...
ولی وگر توی بیمارستان آموزش ندادن زودتر برو آموزش بگیر... اون سینه ای هم که نمیگیره شیردوش بیمارستان رو براش استفاده کن تا نوکش درست شه...
سرچ هم کنی نحوه ی درست شیردهی رو میاره برات... خیلی مهمه درست شیر دادن که هم خوب بخوره هم هوا نخوره که دلش درد بگیره و...
برای یه سینه ی نرمال تقریبا کل هاله میره داخل دهن بچه و با ماساژ هاله هست که شیر جاری میشه نه نیشگون گرفتن نوک سینه توسط دهان بچه...
حرص و جوش نخور
گرمی خوبه ولی سعی کن کلا متعادل بخدری... ولی چون الان واقعا همینجوری هوا سرده گرمی بالاخره خیلی بهتره...
زردی هم از عدم تکامل بچه، کم شیرخوردن و کم بودن دفع جیش و پی پی میاد نه از سرمای محیط! هر چی گرما بیشتر احتمال زردی بیشتر... برای نوزاد دمای ۱۸ تا ۲۲ خوبه... به حالت خودت هم نگاه کن... اگر سردته، با هر چند لایه که خودت دمات اکی شد، به بچه یه لایه بیشتر بپوشون... دمای خونه هم ۱۸ تا نهایت ۲۲... اینجوری کلافه نمیشه و بدنش کم آب نمیشه... خطرات خاصی هم تهدیدش نمی کنه به حول قوه ی الهی، بعدشم بچه ای که خیلی توی گرما باشه، دائم عرق میکنه و چون عرقشون دیده نمیشه (از پوستشون می پره)، بچه تا یه باد بهش بخوره مریض میشه...

سرش هم وقتی می خوابونیش توی جاش،هر بار به یه سمت بخوابون درست میشه

کاهش وزن ده تا ۱۵ درصد طبیعیه یعنی ممکنه تا ۳۰۰ گرم هم کم کنه، ولی مهم اینه بعدش درست وزن بگیره....
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Elham67، nona، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
عاطفه نوک نداره رو ول من ناامید نشو قشنگ تلاش کن حتما میگیره بمکه توکشم درمیاد دخترت هنوز کوچولوئه تلاش کنی میگیره
یا بقول رز جان برو شیردوش بیمارستان رو استفاده کن ، ولی خودتم میتونی من والا دو تا سینم هیچکدوم نوک نداشت بچه نمیدونست چیو بگیره اینقدر سماجت کردم و دخترمم همراهی کرد هردو هم نوک درآورد.

دمای خونرم کم کن
  • 2015، atefehjjjjjjj، Elham67، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جون سلام به سلامتی عزیزم 
بچه ها همه رو گفتن دقیقا 
فقط هسته نشو. و تسلیم هم نشو. نهااااایت یک هفته بذاری پشتش و تلاش کنی می ارزه و بعدش خودت راحت میشی و دیگه شیرتو میخوره. تاااا میتونی تلاش کن. تو مادر قوی ای هستی عزیز دلم. میتونی. شک نکن. به پرنسس خوشگلت فکر کن که اگه بتونی شیرتو دایم بهش بدی چقدر خوبه براش. نه که یر خشک بد باشه ها. نه اصل. اما تو واسه شیر خودت سعیتو بکن عزیزم  Heart Heart  Heart
  • 2015، atefehjjjjjjj، Nedaa28، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه ها،چون تو تاپیکای دیگه اسپم میشه اومدم اینجا بنویسم ان شالله بقیه بیان و جوابمو بدن...من دیروز دکتر رفتم و چون هفته پنج بودم اصلا سونو نکرد و گفت خیلی زوده بهم سونوگرافی دکتر ملکی غرب تهران رو معرفی کردن که تماس گرفتم ولی وقت نگرفتم به چند دلیل: یکی اینکه گفت فقط صبح ها هستند و من ترجیحم اینه عصر برم دکتر بخاطر مرخصی و اینها، دوم اینکه گفتن با هیچ بیمه ای کار نمیکنن! و از همه بدتر اینکه گفتن کارتخوان ندارن! احساس کردم دکتر پولکیه بخاطر فرار از مالیات اینکارو کرده که وقت نگرفتم دیگه! اگه ممکنه دکتر سونوگرافی خوب برای بارداری ترجیحا غرب تهران معرفی کنید..
  • **ماهور**، 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سوفی خوب کردی چراغ اینجا روروشن کردی Smile بتا نداده بودی؟ با بتای خوب تو همین هفته هم ساک و جنین رومیدید
من نمیشناسم ولی بچه ها حتما میان میگن
  • **ماهور**، 2015، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۲:۵۲ عصر)nona نوشته است: سوفی خوب کردی چراغ اینجا روروشن کردی Smile بتا نداده بودی؟ با بتای خوب تو همین هفته هم ساک و جنین رومیدید
من نمیشناسم ولی بچه ها حتما میان میگن

قربونت نونا جون، نه تنبلی کردم بتا ندادم، گفت دیگه نمیخواد بدی، کاش سونو میکرد استرسم میخوابید...خیلی حرصی شدم از این دکتر پولکی...نمیخوام برم اونجا Undecided
  • **ماهور**، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بن سای جان دقیقا منم از خط و نشون های منشیه خوشم نیومد، مرسی که گفتی، دکتر شاکری خوبه؟ برم همونجا؟

نونا جون شما کجا سونو انجام میدادی؟
  • **ماهور**، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
Sufii نوشته است:سلام بچه ها،چون تو تاپیکای دیگه اسپم میشه اومدم اینجا بنویسم ان شالله بقیه بیان و جوابمو بدن...من دیروز دکتر رفتم و چون هفته پنج بودم اصلا سونو نکرد و گفت خیلی زوده بهم سونوگرافی دکتر ملکی غرب تهران رو معرفی کردن که تماس گرفتم ولی وقت نگرفتم به چند دلیل: یکی اینکه گفت فقط صبح ها هستند و من ترجیحم اینه عصر برم دکتر بخاطر مرخصی و اینها، دوم اینکه گفتن با هیچ بیمه ای کار نمیکنن! و از همه بدتر اینکه گفتن کارتخوان ندارن! احساس کردم دکتر پولکیه بخاطر فرار از مالیات اینکارو کرده که وقت نگرفتم دیگه! اگه ممکنه دکتر سونوگرافی خوب برای بارداری ترجیحا غرب تهران معرفی کنید..
سوفی جانم برو ارین, پشت بیمارستان ابن سیناست, خیلی دقیق و خوبه,شبانه روزیم هست, اما شلوغه معمولا, اگه اول هفته ها بری بهتره, با بیمه ها هم اکثرا قرارداد داره و انلاینحساب میکنه, اما باز بیمتو بپرس تلفنی ازشون

عزیزم منو نونا جون همون مرکز امید که دکترمون بود انجام میدادیم, سمت دروازه شمرونه, دوره
  • 2015، nona، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره سوفی خوبی دکتر منو یوتاب این بود همه جی داشتن همونجا آزمایشگاه خوب و سل فری و و سونو همه یجا بود .

وای چقدر دوست دارم برگزدم این تاپیک
  • Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ای جوووونم نونا الهی به وقتش میای بازم من خودم قول میدم راهنماییت کنم  Big Grin Tongue
...
اتفاقا خ ش وسطیم که بارداره برای غربالگری دنبال جا میگشت و هربار هی داره بنده خدا میکردهو مبره یه حا, همسرم میگفت چه خوب بودا همه جی یه جا بود, گفتماره دیگه, این دکترشم بهش معرفی نمیکنه اخه طفلی
  • 2015، nona، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان