امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۵/۶، ۰۵:۰۰ عصر)سحر بانی نوشته است: بچه ها من دیشب یه دندون درد بدی گرفتم نیم ساعت درد گرفت خودش خوب شد حالا زنگ زدم دندونپزشکی بیمارستان شهرام که مخصوص بارداراس وقت گرفتم دکتر زنانمم گفت برو اشکال نداره نمیدونم برم یانه از طرفی از کرونا میترسم از طرفی میگم دردو تحمل میکنم اگه بازگرفت اما اگه عفونت کرده باشه چی
بنظر شما چیکار کنم؟
عزیزم سه ماهه ی دوم بهترین زمان برای این مساله اس که پیگیری کنی...
من نمی دونم چه عوارضی می تونه داشته باشه اما به تجربه دریافتم که هیچ درد جسمانی خود به خود خوب نمی شه... ممکنه آروم شه ولی بدتر بر میگرده... پس از نظر شخصیم بخوام بگم، توصیه می کنم یه جای معتبر و استاندارد با سطح بالای بهداشت پیدا کن و یه ویزیت بشو ببین چه خبره و اگه پیگیری نکنی چی میشه... فکر نمی کنم عفونت در بارداری خوب باشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • *روناک*، 2015، lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جون خیلی مبارکه
همون که رز جان گفت عزیزم سر خود هیچی نخور
سحر بانی حان احتمال ابتلای شما تو مطب دندانپزشکی تقریا صفر درصده مگه اینکه از مراجعه کننده ها بگیری خدای نکرده
که الان وقتا معمولا طوریه که مطبا شلوغ نیست
ولی احتمال اینکه دکتر از طریق مریض مبتلا بشه بسیار بسیار بالاست
تمام اون وسایل استریلن دکتر هم ماسک داره و عینک هیچ ترسحی وارد دهان و چسم شما نمیشه بجز ترشحات خودتون
اما حین کار ترشحات شما از راه دهان به سمت دکتر پرتاب میشه پس ایشون در معرض خطره نه شما
با خیال راحت برو عزیزم و دندونتو درست کن
  • lili_61، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۷، ۱۱:۴۰ عصر)سروناز نوشته است: بچه ها من امروز صبح سزارین شدم.با اجازتون هم کیسه آبم پاره شد هم دردهام شروع شد.اونم ۴ صبح تو خواب.هیچ کار خاصی هم نکرده بودم.حالا سر فرصت میام کامل تعریف میکنم براتون که چجوری بود سزارین. فقط یه سوال فوری... برای من هر ۸ ساعت فقط یه شیاف میدن واسه درد .به نظرتون ژلوفن هم خودم بخورم ؟

تبریک میگم عزیزم حتما بعدا بیا برامون تعریف کن الان فقط استراحت کن  Heart

رز عزیز تحقیق کردم این جا جاییه که مخصوص بارداراس و بی حسیاشون سیفه و اگه عکس لازم باشه با جلیقه سربی میندازن دکترمم گفت ایراد نداره فقط سعی کن عکس نندازی

(۱۴۰۰/۵/۸، ۰۱:۵۳ صبح)nona نوشته است: سروناز جون خیلی مبارکه
همون که رز جان گفت عزیزم سر خود هیچی نخور
سحر بانی حان احتمال ابتلای شما تو مطب دندانپزشکی تقریا صفر درصده مگه اینکه از مراجعه کننده ها بگیری خدای نکرده
که الان وقتا معمولا طوریه که مطبا شلوغ نیست
ولی احتمال اینکه دکتر از طریق مریض مبتلا بشه بسیار بسیار بالاست
تمام اون وسایل استریلن دکتر هم ماسک داره و عینک هیچ ترسحی وارد دهان و چسم شما نمیشه بجز ترشحات خودتون
اما حین کار ترشحات شما از راه دهان به سمت دکتر پرتاب میشه پس ایشون در معرض خطره نه شما
با خیال راحت برو عزیزم و دندونتو درست کن

ممنون عزیزم خیالمو راحت کردید 
شنبه میرم درستش میکنم
این همه سال دندون درد نگرفتم اولین باره تو زندگیم
اونم دکترم گفت به خاطر بالا اوردنای دوران اول بارداری هست
  • *روناک*، lili_61، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جون خیلی مبارکه...سر فرصت کامل برامون تعریف کن عزیزممم
  • lili_61، mona70، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
تبریک سروناز جان
ایشالا که قدمش خیر باشه
  • lili_61، mona70، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جان مبارک باشه عزیزم چشمت روشن ان شاء الله قدمش پر خیر و برکت باشه
سحر جان حتما برو دندونت رو درست کن سه ماهه دوم امن ترین زمان برای درست کردن دندان هست اگه خدایی نکرده تو ماههای آخر دوباره درد بگیره برات دردسر ساز میشه
بچه ها من فکر کنم چون تو مدت کوتاهی اضافه وزنم زیاد بود دکتر گفت باید مراقب باشی من تو دوماه 4 و نیم زیاد کردم واسه این بهم گفت مراقب باش. همیشه وزن میکردم تو این دو هفته آخر از دستم در رفت اصلا!
در کل با بی ام آی 23 یا نرمال افزایش وزن کل بارداری 12 کیلو اکی هست برای بی ام آی کمتر اضافه وزن کل بارداری میتونه از 12 کیلو هم بیشتر باشه و برای بی ام آی بالای 25 باید با رعایت بیشتری باشه
روشنک جان تغذیت رو تنظیم کنم حتما روزی 3 لیوان شیر بخور تو سه ماه دوم باید روزی 100 گرم پروتئین گوشتی بخوری هفته ای 180 گرم باید ماهی بخوری اگه نه باید هفته ای 2 تا قرص امگا3 بخوری هر روز میوه و آجیل تو بین وعده هات داشته باش ممکنه از وزن خودت کم شده و به وزن بچه اضافه شده من یجا خوندم این حالت خوبه
  • mona70، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جونم مبادکه
بسلامتی انشالله
اسمش چیه؟
بچه ها دیروز یکی گفت بی حسی ک ب کمر میزنن خیلی وحشتناکه یکیم میگفت سوند هم خیلی وحشتناکه
واقعا اینطوره؟؟؟
  • mona70، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان من آمپول رو پرسیدم دوستم گفت خیلی درد نداره درد داره اما چیز وحشتناکی نیست سوند هم یادمه یکی از بچه های اینجا بود گفت درد نداشته اما اون ماساژی که بعد زایمان میدن اون رو واقعا همه میگن خیلی درد داره بلاخره عمل جراحیه دیگه بدون درد که نمیشه!
  • 2015، atefehjjjjjjj، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون لیلی جان از توضیحت واسه یکشنبه وقت گرفتم میرم تمومش میکنم دیگه خیالم راحت میشه
من بی ام ای ۱۹داشتم دکترم واسه افزایش وزنم سخت نمیگیره
تو این ۶ماه من ۱۲کیلو وزن اضافه کردم خب سه ماه باقبمونده خیلی بیشترم میشه حتما دیگه نمیدونم ایراد داره یانه?
دکترم فقط بهم میگه همه چیز بخور چون خیلی لاغر بودی
نگران بعد زایمانمم هستم چجوری کم کنم

عاطفه جان سوندو من شنیدم که درد نداره ولی حس خوشایندی نداره واینکه واسه امپولو فشار بعد زایمانم نظرا متفاوته بستگی به خیلی چیزا داره یکیش طاقت و استانه تحمل درده
ولی خب چاره ای نیس وقتی تو این پروسه قرار گرفتیم باید همه چیزشو بپذیریم زیاد درمورد این چیزا پرسو جو نکن بزار تو جریانش بیوفتی خودت تجربه کنی این نگرانیای قبلش خوب نیس شاید تعریف دیگران از بد و دردناک بودن این چیزا به اندازه ای که تجربه میکنیم نباشه
  • *روناک*، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جون تبریک میگم عزیزم.امیدوارم قدمش براتون پر از خیر و برکت باشه و حال جفتتون خوب باشه
  • *روناک*، lili_61، mona70، Roshanak7367، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان