۱۴۰۰/۱۲/۴، ۰۳:۴۵ عصر
من قابلمه مسی و استیل دارم شیر نجوشوندم ولی الان که فکر میکنم یه جا شنیده بودم انگار
ولی چند ساله استفاده میکنم مشکلی نداشته
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم
|
۱۴۰۰/۱۲/۴، ۰۳:۴۵ عصر
من قابلمه مسی و استیل دارم شیر نجوشوندم ولی الان که فکر میکنم یه جا شنیده بودم انگار
۱۴۰۰/۱۲/۴، ۰۴:۴۲ عصر
مرسی بچه ها
مینو جان من سرویس دم دستیم گرانیته. از عروسی استفاده کردم و راضی هم هستم. اتفاقا من برنج رو تو قابلمه استیل میپزم. ته دیگش عالی میشه
۱۴۰۰/۱۲/۷، ۰۲:۵۷ عصر
بچه ها من دوتا هودی خریدم از این تو کرکی ها. حالا کرکش پرزی میشه روی مانتو. بذارمشون توی نرم کننده درست میشه که دیگه پرز ندن؟
الهی و ربی من لی غیرک...
۱۴۰۰/۱۲/۷، ۰۲:۵۸ عصر
واااای بچه ها بییییاین! نسییییمه علی الخصوص تووو بییییا
![]() دارم از ذوق مرگی میمیرم ![]() چدنای گازمو با لوله باز کن صاف تمیز کردم شد عین روز اولش!!!!! چدنا رو گذاشتم تو یه لگن، نصف بیشتر لوله باز کنو ریختم روشون، بعد آب جوشوندم ریختم روی اونا تا جایی که همه شو بگیره، شب تا صبح گذاشتم بمونه ، بعد با فرچه سیمی تمیز کردم، عالی شد! فقط این کاری که گفتم باید تو تراس بکنید یه موقع مشکلی پیش نیاد براتون، دهن و بینی تونم کامل با یه روسری چیزی بپوشونید بعد آب جوش بریزید تو لگن. امیدوارم از آموزش امروز لذت برده باشید ![]()
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]() ![]() • (کژال)، 2015، Elham67، Rose، بانوی قصه،
۱۴۰۰/۱۲/۷، ۰۳:۰۲ عصر
آلما جونم ایول داری
خدا رو شکر تمیز شدن من که هنو نخریدم لوله بازکن حتما حتما توی الویت های خریدم قرار گرفت لوله بازکن
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۰/۱۲/۷، ۰۳:۳۸ عصر
بچه ها حواستون باشه که چدنهای گاز حتما از جنس چدن باشن
یه سری هستند طرح و شکلشون کپی چدنه اما جنسشون چدن اصلی نیست اونها رو اگر لوله باز کن بریزید از بین میرن و حالت زنگ زدگی پیدا میکنن
۱۴۰۰/۱۲/۷، ۰۳:۴۶ عصر
از کجا بفهمیم لیدان جون که چدنه واقعا؟
۱۴۰۰/۱۲/۷، ۰۳:۵۱ عصر
واااای از وقتی که آکبند از کارخونه اوند بیرونم تمیز تر شده
آلماگازت اخوان بود دیگه؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۰/۱۲/۷، ۰۳:۵۳ عصر
وای الما حرف میزنه با ادم
![]() صنوبر جون پیج خانوم کمک یا پشت صحنه خانه داری یکبار کامل دراین باره صحبت کرده بود گفته بودند اول باید یه قسمت کوچیکش رو امتحان کنی اتفاقا یه راهم واسه تسخیص چدن اصل گفته بودن من خاطرم نیست میگردم پیدا میکنم میگم بهت اما بودند خیلیها که لوله باز کن چدنشون رو خراب کرده بود و بقیه گفته بودن چدنت اصل نبوده |