۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۰۴:۱۳ صبح
گپ خانم های باردار
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۰۴:۵۰ صبح
قربونت هون جان. خوشحالم که به دردت خورد. منم این پیج رو یکی از دوستای خوبم تو همینجا بهم معرفی کرد. هرچند واسه خودم کارایی نداره دیگه، ولی خوشحال میشم که به بقیه معرفیش کنم و کمکی کنم بهشون.
ایشالله که بارداری خوبی رو بگذرونی.
۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۰۷:۳۰ صبح
(۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۰۴:۱۳ صبح)nona نوشته است:(۱۴۰۰/۱۲/۹، ۱۰:۱۲ عصر)Targol نوشته است: نونا خدا خفه ات نکنه باید بیاییم از این تاپیکها جمعت کنیموای ترگل اصلا هر کی اینجا باردار میشه من احساس میکنم عقب افتادم فکر کنم یادت میره الان یه بچه نه ماهه داری ![]() پاشو برو تو کوچه خودتون بازی کن.
۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۱۰:۵۵ صبح
وای نونا جون واقعا حوصله بارداری داری؟ من همش فکر میکنم چی میشد میخوابیدم صبح پامیشدم میدیدم بچم دو یا سه سالشه! حالا خوبه هنوز دوماه بارداری رو تموم نکردم ولی واقعا حال بدی دارم...
۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۰۴:۰۰ عصر
بابا صوفی عشق و خال دنیا رو بکن تو دوره بارداری
آره خدایی حوصله دارم من که بلاخره بچه میخوام ترجیحم اینه پروژه رو زود به سرانجام برسونم ![]()
۱۴۰۰/۱۲/۱۱، ۰۲:۳۴ عصر
واااای آرزو جااانم مبارکت باشه عزیزم
![]() الهی به سلامتیو راحتی بگذرونی و نی نی قشنگ و سالمتو بغل کنی ![]() ![]() • **ماهور**، 2015، nice، Rose، Sufii،
نونا جون وقتی همش حالت تهوع دارم و خستگی شدید درحالیکه کارهام مونده و استادم هم نمیدونه چجوری عشق و حال کنم....
بچه ها امروز رفتم سونو صدای قلب نی نی هم شنیدم ![]() ![]() ![]() • 2015، Elham67، Heven، mona70، Rose، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۱۱، ۰۸:۰۴ عصر
ای جانم سوفی جاااااان الهی صدای خودشم در کمال سلامتی بشنوشی
![]() |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان