امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۱۲/۹، ۱۰:۱۲ عصر)Targol نوشته است: نونا خدا خفه ات نکنه باید بیاییم از این تاپیک‌ها جمعت کنیم Smile)
وای ترگل اصلا هر کی اینجا باردار میشه من احساس میکنم عقب افتادم  Big Grin چی میشد همینجوری صبح پا میشدم میدیدم باردارم Cool
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، Almam، Heven، Rose، Sufii، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
قربونت هون جان. خوشحالم که به دردت خورد. منم این پیج رو یکی از دوستای خوبم تو همینجا بهم معرفی کرد. هرچند واسه خودم کارایی نداره دیگه، ولی خوشحال میشم که به بقیه معرفیش کنم و کمکی کنم بهشون.
ایشالله که بارداری خوبی رو بگذرونی.
  • (کژال)، Heven، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۰۴:۱۳ صبح)nona نوشته است:
(۱۴۰۰/۱۲/۹، ۱۰:۱۲ عصر)Targol نوشته است: نونا خدا خفه ات نکنه باید بیاییم از این تاپیک‌ها جمعت کنیم Smile)
وای ترگل اصلا هر کی اینجا باردار میشه من احساس میکنم عقب افتادم  Big Grin چی میشد همینجوری صبح پا میشدم میدیدم باردارم Cool

فکر کنم یادت میره الان یه بچه نه ماهه داری Big Grin 
پاشو برو تو کوچه خودتون بازی کن.
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، Almam، nice، nona، Rose، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای نونا جون واقعا حوصله بارداری داری؟ من همش فکر میکنم چی میشد میخوابیدم صبح پامیشدم میدیدم بچم دو یا سه سالشه! حالا خوبه هنوز دوماه بارداری رو تموم نکردم ولی واقعا حال بدی دارم...
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، Heven، mona70، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بابا صوفی عشق و خال دنیا رو بکن تو دوره بارداری
آره خدایی حوصله دارم من که بلاخره بچه میخوام ترجیحم اینه پروژه رو زود به سرانجام برسونم Smile ولی حوصله و خال اقدام ندارم البته اقدام قطعا بعد ماه ۱۵ هست با اینکه دکترم بعد شش ماه مجوزشو بهم داد
  • **ماهور**، 2015، Heven، nice، Rose، Sufii، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
واااای آرزو جااانم مبارکت باشه عزیزم Heart
الهی به سلامتیو راحتی بگذرونی و نی نی قشنگ و سالمتو بغل کنی  Heart
  • **ماهور**، 2015، nice، Rose، Sufii، شماره مجازی تیندر، لیدان، نسیمه جااان
پاسخ
نونا جون وقتی همش حالت تهوع دارم و خستگی شدید درحالیکه کارهام مونده و استادم هم نمیدونه چجوری عشق و حال کنم....
بچه ها امروز رفتم سونو صدای قلب نی نی هم شنیدم  Heart  Angel
  • 2015، Elham67، Heven، mona70، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، نسیمه جااان
پاسخ
ای جانم سوفی جاااااان الهی صدای خودشم در کمال سلامتی بشنوشی Heart
  • Heven، mona70، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهی سوفی جان به سلامتی دنیا بیاد فندق کوچولوت
فاطمه هستم
Heart
  • Heven، mona70، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی فاطمه جون و یوتاب جونم Heart
دخترا اگه شما هم ویار داشتید و چیزی به رفعش کمک میکرد ممنون میشم بمنم بگید Heart
  • 2015، Heven، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان