امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
ارزو جان اره تعطیله اما قطعا جاهایی شبانه روزی هست, به نظرم از دکترت بپرس که گفته اونموقع بری احتمالا معرفی میکنه جایی رو که بازباشه, معمولا فکر کنم هفته شش اینا میرن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Heven، Rose، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ارزوجان اگه می یای مشهد،سونوگرافی پارسیان کنار بیمارستان امام رضا شبانه روزی هست من خیلی اونجا رفتم
فاطمه هستم
Heart
  • Heven، Rose، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها کسی زیره سیاه تو بارداری استفاده کرده؟ در حد خیلی کم تو پلو بریزم؟ نمیدونم چرا حس میکنم برا تهوع و معده دردم خوبه..
  • Heven، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
راستی با مشورت دوست داروسازم اندانسترون گرفتم ولی واقعیتش هنوز نخوردم، آخه تایید اف دی برای بارداری رو نداره و تحقیقات جدید هم میگن یک مقدار خطر شکاف کام و ناهنجاریهای قلبی رو افزایش میده Huh
ولی از فردا تا اخر هفته باید بخورم چون باید برم سر کار و کلی کار فکری دارم که با این حال به هیچ کدومش نمیرسم هییچ، همه هم می‌فهمند Exclamation
اگه صبح قبل رفتن بخورم تا بعداز ظهر جوابگو هست؟ که فقط یه قرص در روز بخورم؟

بن سای جون چرا دقیقا گفت نخور! ولی دوست داروسازم و بقیه که کادر درمانن میگن حالا چندتا بخور! خودمم کمی فارماکولوژی خوندم و بخاطر همین میترسم...زیاد اثراتش مشخص نیست هنوز
  • 2015، Heven، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سوفی جان خب دمیترون چی؟
فاطمه هستم
Heart
  • Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جون یکی ان
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من دیروز رفتم دکتر و شیاف پروژسترون برام نوشت، نمیدونم دلیلش چی بود Huh Huh بعد اینکه من فکر کردم واژیناله، بعد دارخونه روش نوشته مقعدی! گیج شدم! کمک..
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم معمولا به همه میدن, نگران نباش, منم گذاشتم, هم مقعدی میشه هم اژینال, معقدی راحت تره, بذار طبق دستور و تا دونه اخر نگران نباش
  • 2015، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه سوفی جان واژینال هم میشه من واژینال میذاشتم اصلا تاثیرش هم بیشتره
  • 2015، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سوفی جان نگران نباش منم وقتایی که خیلی کمر درد داشتم یا فعالیت زیاد یا خیلی رحمم درد میکرد یکی دوتا که میذاشتم عالی بود...یه قول یوتاب جان استفاده کن تا دونه اخرش...
فاطمه هستم
Heart
  • Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان