موضوعها: 0
تشکر Received:
3,251 in 846 posts
تشکر Given: 4,446
اعتبار:
3,744
من امروز بالاخره استارت زدم با نیروی کمکی و همسر گرامی. ولی فقط پنجره ها و پرده ها و دیوار ها و بخشی از کابینت و کمدها تموم شد. هنوز کلی مونده. البته که منن ظرفها رو با وایتکس نمیشورم. پاسماوری هم هر سری بخوام پر کنم میشورم.
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
دوستای گلم میشه شرکت هایی که نیرو میگیرید معرفی کنید
اگر از شخص خاصی هم راضی هستید بگید
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
منم امروز تراس رو تمیز کردم و پرده پنجره اشو شستم
یه ربع بعدش البته بارون اومد قشنگ ... به شیشه برق افتاده اش
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
بنسای خوشحالم که مثل من حس خوب داری به نوروز. خودم انقد به پسرم گفتم داره بهار میشه، فکر کنم اولین کلمه ای که بگه بهار باشه.
من هم همه کارام تموم شد. فقط بالکن و دیوارای سرویس بهداشتی ها مونده که شوهرم جمعه دیگه میشوره.
فردا آخرین سری کارای کارگاه برش میخوره. باید یه پارچه و مدل برای خودم انتخاب کنم بچه ها آماده کنن. تو هفته هم واکسن پسرمو بزنم و خریدامو تموم کنم.
هفته بعدش هم بولت ژورنالمو برای سال جدید درست میکنم و چند تا خورشت و مایه گوشتی آماده میکنم و فریزر میکنم که هفته اول عید راحت باشیم و کلا بریم بیرون.
هفته دوم هم که خونه مادرشوهریم
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
کژال خیلی کار باحالی داریا، هر موقع که میگی رفتی بازار یا کارگاهت، من ذوق می کنم...
پر از ایده و خلاقیت و جذابیت و خودتم همیشه خوش لباسی
من یه بار رفتم خیاطی یاد بگیرم، اصلا حوصله م نکشید، یه دونه چادر و یه دامن اولیه دوختم والسلام... ولی خیلییییی از اون آفرینشی که توشه خوشم میاد... اینکه لباس سایز خود آدم میتونه بدوزه...حیف حوصله ی این کار رو ندارم... وگرنه بخصوص توی بحث لباس زیر وارد بازار می شدم... من یکی که خیلی سخت دارم لباس زیر مناسب و خوش فرم پیدا می کنم... همه ش بی کیفیت شده... حسرتمه که یه چیزی پیدا کنم که سایز و مدلش به سلیقه م باشه و سر دومین شستشو فنرش نزنه بیرون یا اسفنجش از فرم خارج نشه...
امیدوارم توش روز به روز موفق تر بشی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
کژالی افرین چه ایده خوبی دادیدختر در مورد غذا و گشتن, منم برم خونم انجام میدم, من هیچ کاری نکرثم برای تمیزی جهت عید, گفتم از سفر بیام شروع کنم که همسرم اینجوری شد, هفته اخرببینم چه میشود...
مونا جونم بیا و از ریباندینگ بگو, کجا رفتی, چقدر شد, موهات چقدره, راضی هستی؟
میخوای برای اینکه اینجا بهم نریزه بیای خودمونی یا هرجا راحتی بگو بهم عزیزم, من مرده ی ریباندینگم
تشکر Received:
1,747 in 329 posts
تشکر Given: 1,609
اعتبار:
1,997
سلام دوستان
منم هیچ کاری در راستای خونه تکونی نکردم.یه هفته هست مریض شدم و قرنطینه.اگه این هفته حالم بهتر بشه تصمیم دارم پرده ها رو بشورم و کمد و کابینتا رو مرتب کنم و یه جارو گردگیری.البته ما عید خونه خودمون نیستیم کسی نمیاد.مگر اینکه خانوادم زودتر خبر بدن که عید ما چند روز میایم که ما زودتر از شهر همسر برگردیم خونه
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
اعتبار:
2,746
اقا ریباندینگ چیه ؟ مونا بیا منو نوجیه کن خخخ
بچه ها من کابینت هام فایبر گلس هست ( اگر دزست گفته باشم) بعد جای انگشت و رد اب ظرفشویی اینا خیلی روش هست. با ابر کفی و دستمال پاک کردم افتضاح شد . همسرم گفت مثل شیشه میمونه با روزنامه و شیشه پاک کن باید پاک میکردی با اون پاک کرذم بهتر شد ولی هنوز رد کمی از دستمال مونده و کامل رد انگشت ها نرفته. شما تجربه ای دارید ؟ چه کنم ؟
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
شیطون خانوم با شیشه پاک کن و دستمال خرگوشی یا دستمال جادویی اینا پاک کن
روزنامه نزن خط میوفته