امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خونه تکونی
اره عزیزم با آب و یکم سرکه خمیرش کردم ،مالیدم به سطوحی ک چرب بودن گذاشتم بمونه ۱۲ ساعت ،بعد روش سرکه اسپری کردم و دستمال کشیدم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • *كيانا*، 2015، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۳:۲۶ عصر)نسیمه جااان نوشته است: اره عزیزم با آب و یکم سرکه خمیرش کردم ،مالیدم به سطوحی ک چرب بودن گذاشتم بمونه ۱۲ ساعت ،بعد روش سرکه اسپری کردم و دستمال کشیدم

من با همین ترکیب داخل مایکروفر هم برق انداختم.. فقط چون روی فلز بود ده دقیقه بیشتر نذاشتم بمونه ولی  همه چی رو پاک کرد.
الهی و ربی من لی غیرک...
  • 2015، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
افرین به تو بنسای *_*
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • artatam، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مونا جان اره من اینم اینجور بودم امسال واقعااااا تلاش کردم و کلی لباس دادم رفت به کسایی که نیاز دارن.لباسایی که سالم بودنا
  • (کژال)، artatam، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من الان خییلی کمتر شده لباسام سعی میکنم کم خرید کنم
حالا رفتم سراغ پسرم هی واسه اون میخرم یه بار میپوشه میذارم کنار دلمم نمیاد بدم به کسی میگم بمونه واسه بچه بعدی !! اگه در کار باشه !! اگه پسر باشه !! اگه دقیقا تو این فصل همین قدری باشه !!
یه مشکل دیگه هم پیدا کردم این چند روزه پیج یکیو دیدم که هر روز یه تیپ جدید میزته بعد با خودم میگم تا وقتی جوونم چرا تیپ نزنم؟ چرا مینیمال شدم؟ نمیدونم چم شده

خونه تکونی من ۶۰ درصد انجام شده ولی این وسایل خرده ریز مربوط به بچه همه جا پخش و پلاس جمع نمیشه خونه اصلا Sad
  • (کژال)، 2015، artatam، Mari90، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
کژال ازت متنفرم
  • (کژال)، 2015، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
من این تاپیک می یام حرص میخورم...از عصر می‌خوام اون خمیر جوش شیرین نسیمه زو درست کنم هنوز وقت نکردم... ای خدااااا
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، artatam، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
بچه‌ها من اصلا صبور نیستم که مثلا یه چی رو بذارم ۱۲ ساعت!!!! اوف تو بگو نیم ساعت، بمونه تا لکش بره. چقدر شما متفاوتین. چقدر من داغونم.

وای فاطمه منممم. انقد لجم میگیره. کژال الهی بچه‌ات فرشت رو کثیف کنه Smile)

ندا تو هم همینطور. درصد میگیره برای من.
  • (کژال)، 2015، artatam، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
ترگل فرشام که تمیز نیست. بعد عید میخوام بدم قالیشویی که برای چهار دست و پا رفتن تمیز باشه Big Grin
ولی خداروشکر چون من از اولش تنبل بودم فرشامو سورمه ای گرفتم که همیشه تمیز به نظر برسه.
برای همدردی هم بهتون بگم که نرسیدم شام بپزم و دو وعده فریز کنم.

منم نهایت صبرم همون ده دقیقس که لیوانارو خیس میکنم تو پودر ماشين
  • 2015، artatam، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
خدا قوت به همگی افرین به کژال که همه چی مرتب کرده من تازه ی طی کشیدم اونم چون خونه قابل راه رفتن نبود دیگه خخخ
بچه ها شما تو فر با چی تمسز میکنید ؟ من فرم توش خیلی کثیف و چند سال استفاده کردم ولی خوب توش تمیز نکردم الان نقطه نقطه زرد چربی روی شیشه اش و خب زشتش کرده بخار شور هم گرفتم بی فایده بود. چه کنم به نظرتون ؟؟ رو‌ مخم کثیف
  • (کژال)، 2015، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: