۱۴۰۰/۵/۱۴، ۱۱:۲۰ عصر
من اصلا قرص کلسیم دکترم بهم نداد. تا الان یدونه هم نخوردم. روزی 2 تا لیوان شیر و دو کاسه ماست میخورم فقط
گپ خانم های باردار
|
۱۴۰۰/۵/۱۴، ۱۱:۲۰ عصر
من اصلا قرص کلسیم دکترم بهم نداد. تا الان یدونه هم نخوردم. روزی 2 تا لیوان شیر و دو کاسه ماست میخورم فقط
![]() • 2015، lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۵/۱۵، ۱۲:۱۲ صبح
1.زهره جون/هفته ۳۸/دختر
۲. روناک/ هفته 37/پسر 3. Nedaa/ هفته ۳۴/پسر 4. 2015/هفته34/ پسر 5. الهام گلی /هفته 33 /دختر 6. کژال / هفته 31/ پسر 7. Sahraa71 /هفته 2۹/ پسر 8. بن سای/هفته ۲۷/پسر 9. سحر بانی /هفته ۲۷/ پسر 10.shiningdiamond/ هفته 23/ پسر 11. roshanak7367/هفته ۲۴/دختر ۱2. کتایون خانم/ هفته ۲۲/دختر ۱3. ستی ۶۹/ هفته ۲۰/ دختر ۱4. لی لی /هفته 19/ دختر ۱5.نوعروس قدیمی /هفته 13 ۱6. **مینو** / هفته ۱۶ ۱7.♡بهاره♡ / هفته ۱۵ ۱8.atefejjj/ هفته ۱۳ (۱۴۰۰/۵/۸، ۱۲:۳۸ عصر)lili_61 نوشته است: [quote="(کژال)" pid="3588" dateline="1628185832"] کژال جان حتما لازم ندیده یا مکمل دیگه ای داده که کلسیمشوکافی دونسته برات.معمولا ولی ما خانومای ایرانی کلسیم جدا لازمیم. منم صبحا کلسیم سیترات داشتم، ناهار پریناتال ( پرینا مکس) شبم آهن خدایی برای من لازم بود حجم کارم و فعالیتم خیلی زیاد بود مثل خانم بارداری که باید غذا بخوره هم نمیخوردم فقط سه وعده اصلی و میوه وشیر و آجیل، اما چون وزن قبل بارداریم دقیقا رو بی ام آی ۲۰ بود باید بیشتر تغذیه میکردم خدارو شکر واقعا بدردم خورد .
۱۴۰۰/۵/۱۵، ۰۹:۴۶ صبح
کژال جان دکتر منم گفت لبنیات شیر و ماست بخور.قرص کلسیم بهم نداد..
فاطمه هستم
![]()
۱۴۰۰/۵/۱۵، ۱۰:۳۸ صبح
منی که کلسیم لازمم بهم قرص نداد
الان دیگه روزی ی مشت بادوم حتما میخورم سعی میکنم ماست خونگی ک دوس ندارمو روزی ی لیوان کوچیکم شده دوغ درست کنم هرچند نمیخورم بالا میارم از رنگ دوغ و ماست حالم بد میشه من ۳ وعده اصلیمم نمیخورم اخه صبحانه ک ی مدل غذای محلی هست چون ما شهرستان خودمون نیستیم فقط ی ذره دارم ک اونو صبحا میخورم مقویه ولی داره تموم میشه میدونم باز باید گرسنگی بکشم فقط ناهار میخورم اونم اگ برنج باشه جدیدا برنجم بدم اومده تخم مرغ اسمش میاد بالا میارم هیچی نخوردم از اول شامم ک انگار تهوعم تاااازه شروع میشه ب اوجش ک گریه میکنم فقط من چیز مفیدی نخوردم اصلا الان ک وارد ۴ ماه شدم دارم فک میکنم فقط میخواستم ی چیزی بخورم ک سیر بشم وگرنه ب هیچیش فکر نمیکردم خدا کنه بچم سالم باشه
عاطفه جون حتما در مورد تغذیه ت مطالعه کن... یا اگه بلد نیستی با یه مشاور تغذیه مشاوره کن...
تغذیه خیلی مهمه... حداقل گروه های غذایی رو بشناس و اگه گروهی رو نمی تونی بخوری اینقدر تست کن تا دستت بیاد چی رو می تونی بخوری... من توی حاملگیم به این نتیجه رسیدم که بدنم تغذیه ی سالم و مایل به سمت خام گیاهخواری می پسندید... و برای خوردن گوشت یا برنج هم کسی رو نداشتم برام درست کنه و بیاره... همچنین چیزهای فریزری حالم رو بد می کرد... مثلا گوشت تازه رو کمی می تونستم بخورم اما فریزری اصلااااا!!!! شما هم اینقدر آزمون و خطا کن دستت بیاد... پروتئین حیوانی سختته، برو دنبال حبوبات... برو سراغ کینوا... برو سراغ چیاسید... نمی تونی شیر و ماست بخوری، برو کشک تست کن که چندین برابر لبنیات ساده کلسیم داره... یا برو دنبال ماست ژله ای، ماست های مختلف، میوه ای، ایسلندی، همزده، خودت توی خونه درست کن، شاید آبدوغ خیار بهت چسبید... شاید خورش ماست رو تونستی بخوری... کلا توی هر ماده ی غذایی اینجوری سرچ کن و ماده ی مورد نظر رو در حالت های مختلف تست کن مطمئنا از 10 مدل یکیش رو می تونی بخوری... مطمئن باش که شدنیه... همین الان ماست ژله ای درست کن اگه نخوردی با من ![]() چون بالاخره باید یه چیزی جایگزین پیدا کنی... مثلا همون کشک رو توی غذاهای مختلف تست کن... کشک بادمجون، کال جوش، کشک و کدو، کشک و سیب زمینی... برو غذاهای مختلف با این غذاهای جایگزین رو پیدا کن و درست کن... بالاخره لم بدنت دستت میاد... حتی برای ورزش و تغذیه ی سالم هم مربی ها میگن اتکاتون به شیک پروتئین و کراتین وووو... (دقیق نمی شناسم) نباشه فقططط... مهمترین بخش زندگی سالم همون غذاست... ماها که شیک و اینها هم در دسترسمون نیست و نمی تونیم بخوریم اصلا، پس باید بخصوص توی حاملگی توجهمون رو به تغذیه بدیم... درباره ی اینکه نمی تونی بخوری هم، به نظر من اگه یکی دیگه برات درست کنه راحت تر می تونی بخوری... اگه کسی رو داری بگو برات درست کنن و بیارن... غذاهای بی خاصیت رو هم کلا نخر اگر هم داری رد کن بره... یا برای همسرت درست کن تموم شه... کلیه ی مواد کارخونه ای، فراوری شده، با رنگ های مصنوعی، با مواد شیمیایی... اینها رو هررر چی کمتر بخوری بهتره... اگه می خوای نخود فرنگی بخوری، ترجیحت تازه باشه... نه کنسرو یا بعدش یخ زده... باز بخوای انتخاب کنی، یخ زده بهتر از کنسروه... ماهی همچنین، کللللا هر چی نگاه می کنی ببین اگه می تونی تازه درست کنی یا برات درست کنن حتما دنبال اون تازهه باش... مثلا رب بازاری...... از مواد خیلی بد درست میشه کلی هم نگهدارنده داره... توی حاملگی سعی کن به جای رب، از گوجه تازه، گوجه خشک، گوجه پرورده، در جاهایی که ممکنه فلفل دلمه ی قرمز استفاده کنی که خواصش بیشتر از گوجه فرنگی هم هست... همین گوجه رو اگه کسی رو داری بگو رب برات درست کنن، الان فصلشه، بگیر خشک کن یا بگو خشک کنن برات... بعد از استفاده از مواد با کیفیت بدنت اصلا خودش دیگه نمی تونه مواد بد بخواد چون نیازش با چیز خوبی داره تامین میشه... پفک و انواع محصولات بر پایه ی ذرت (چون خیلیاشون تراریخته هستن که یا واضح روشون نوشته یا غیرمستقیم گفته...)، بخصوص چیپس (روی چیپس رو ببینی، درصد کمتر از 95% ش سیب زمینیه... یه پودرهایی میاد و پرس و سرخ میشه و به اسم چیپس سیب زمینی می خریم... هر موقع هوس کردی، دوتا سیب زمینی رو پوست بکن، نازک ببر و مزه دار کن بذار توی فر خیلی خوشمزه هم میشه و بعنوان اسنک بخور... اینجوری فایده ی سیب زمینی به بدنت می رسه... یا کرانچی وووو خیلی محصولات دیگه که اصلا معلوم نیست چی هستن، اینها رو نخور... جاش همه چیز تازه، بدون فراوری، بدون روغن، بدون شکر اضافه... یا می دونی هوست به سمت شیرینیه، الان دستور همه مدل کیک و شیرینی توی اینترنت هست، درست کن و همیشه توی خونه داشته باش... وقتی مواد سالم داشته باشی، دیگه بخاطر مواد به درد نخور نمیری بیرون توی این گرما به خودت زحمت بدی ووو... از اینور نگاه کن ![]() اینها مثالهایی از سبک زندگی خودم بود... می دونم خیلیا نمیتونن رعایتش کنن.. ولی من کل بارداریم همینجور بودم... بعدشم برای بچه اینجور بودم... یعنی برای بچه خودم آبمیوه میگرفتم، خودم جوانه درست می کردم، خودم سویقش می کردم... و خیلی کارهای دیگه که در اینجا نمی گنجه و خودم رو فراموش کردم... و نتیجه ش رو هم که حتما می دونید چی شد دیگه... نفر اول زندگی خودت باش و بهترین ها رو به خودت برسون، هیچوقت ضرر نمی کنی... همیشه فکر کن بدنت یه جای مقدسه یا یه مسجد یا معبده و هر چیزی با هر حال و حالت و کثیفی، حق نداره واردش بشه... کلا هر قسمتی از بدن که چیزی واردش میشه باید ازش محافظت بشه... حواست به خودت خیلی باشه... چون الان شما کل بارداریت پفک هم بخوری، جز مثلا کمردرد، استخوان درد، از دست دادن مو، دندون و لاغر شدن شاید چیزی متوجه نشی... ولی بعدش که به خودت بیای می بینی راهیه که بازگشتی نداره... بچه هر چی لازم داشته تا جایی که تونسته از بدنت کنده و تمومش کرده و حتی شاید کم هم آورده!!!! (به بچه هم فکر کن تغذیه هم برای خودت و بدن خودت مهمه هم اینکه بتونی نسل قوی و سالمی رو بسازی... نسلی که بتونه از پس بیماری ها بربیاد، بتونه با هوش بالاش از سختی ها زنده بیرون بیاد... نسلی که بتونه ژنت رو روی زمین نگهداره...) اگه حواست نباشه، سلامت و ارگان هات رو خدای نکرده از دست میدی... آدم فکر می کنه فقط همین یه وعده رو بخورم بگذره... ولی اینطور نیست... زندگیت رو بیار روی نظم... زندگیت رو توی مشتت بگیر و با شرایط فرم بگیر... هیچکس هم قرار نیست کمکت کنه... این رو می تونی تسبیح بگیری دستت روزی صدبار بگی... که من تنها به خدا و خودم اتکا دارم... وقتی این جمله برات جا بیفته از پس هر مشکلی می تونی نسبتا هوشمندانه (بسته به مطالعاتت و تجربیات زیسته ت) انتخاب کنی... چون ببین چه الان که این بدن رو داری، چه توی زایمان که این بدن باید بچه ای رو تحویل دنیا بده و قراره فشار فوق العاده ای رو بهش وارد کنی، چه 40 سال دیگه، شما هستی و این بدن... این بدن و روح تنها چیزایی هستن که از اول تا آخر عمر با ما هستن... پس خوب بهش برس...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • (کژال)، 2015، Hami99، mona70، Sahraa71، Seti69، Sufii، ترانه خانوم، ستیلیته،
۱۴۰۰/۵/۱۵، ۰۵:۴۶ عصر
رز عزیزم چقدررررر قشنگ نوشتی واقعا مرسی
چشم تموم سعیمو میکنم ک رعایت کنم اما ۳ ماه اول ک گذشت الان فایده ای داره؟ امروز کباب مرغ داشتیم و من بقدری حالم بد شد ک نگم سیب زمینی و پیاز سرخ کردم خوردم برای گروه لبنیات و پروتئین درمونده شدم میوه کم و بیش میخورم راستش ما با مادرشوهرم زندگی میکنیم و اون غذا درست میکنه من اصلا نمیتونم بهشم روم نمیشه بگم چی میخوام چی نمیخوام وضع مالیمونم این ماه بشدت بد بود هزارتا مشکل وگرنه دوس داشتم هرروز ی سبد بگیرم دستم برم تو بازار ببینم چیز مفید چی بگیرم میگم دانه چیا یا کینوا من تاحالا نخوردم کدومش برا کلسیم بهتره؟چجوری باید خورد و اینکه تو بارداری ضرر نداره؟من خیلی تعریفشونو شنیدم از دیجی کالا میتونم سفارش بدم؟ میشه یکم در موردشون بگی؟ من موهامم هنوز ریزش داره میترسم خیلی
عاطفه جون سرچ کن. با حضرت گوگل دوست باش... خیلییییی اطلاعات هست که لازمه بدونی...
درباره ی رو شدن یا نشدن هم ببین با یه مشاور صحبت کن حتما... الان نه تنها بحث خودت مطرحه، شما جنینت هم مهمه... یعنی چی روت نمیشه؟؟؟؟ پاشدی خونه ی خودت هم اومدی، سیب زمینی و پیاز سرخ کرده خوردی؟? همون سیب زمینی رو اگه نمک میریختی کف ظرف و می پختیش با دوتا تخم مرغ آب پز میخوردی خیلیییی بهتر بود، هم چربی کمتر، هم پروتئین و چربی مفید بیشتر و فیبر خوب... کلا انتخابهات رو دقت کن... درباره ی تغذیه ی سالم، دستورات مفید غذا، ارزش های غذایی، خوندن لیبل های غذایی ووو... اینها رو زودتر یاد بگیر... اصلا هم خجالت نکش... اول هر هفته یا هر ماه یه بودجه برای خوراکت در نظر بگیر و برو برای خودت گوشت و تخم مرغ و آجیل بخر، هفته ای یکی دوبار برو میوه و سبزی بخر... اگه نمی تونی به کسی بگی چی میلت میکشه یا نمیکشه و وضعیت مالیتون هم بده، بگو بچه هوس فلان کرده... اینم نمیتونی، قشنگ همسر رو بفرست پایین و بشین خونه ی خودت از همونا بخور... گشنه ت شد یه خرما یا انجیر خشکی چیزی بخور... چند تا آجیل خام بخور... اینهمه میوه های خوب فصل هست حتما حتما تازه تازه استفاده کن، تا جایی که من دیدم هیچکس به میوه و سبزی ویار بد نداشته بلکه خیلیا هوس میوه هم می کنن... این کارا رو نکن توروخدا... دلت برای بچه بسوزه... یه تلنگر به خودت بزن عزیزم... خونه ی زن حامله باید پر از غذای خوب و مفید باشه خواهشا روی خودت حسابی کار کن... چیا کلسیمش بالاست، پروتئینشم بیشتره، کینوا کلسیم نداره... الان همه جا هم داره... اگه زبانت خوبه توی گوگل یا حتی اینستا، سرچ کن quinoa recipes یا chia seed recipe وووو هر ماده ی غذایی دیگه... سعی کن خیلی بیشتر مطالعه کنی... من دقیق یادم نیست زمانها ولی سه ماهه ی اول سیستم های عصبیش در حال تشکیله... ریزش مو علامت خوبی نیست یعنی یه چیزی داره کم میشه... اکثر خانما توی حاملگی موهاشون پر و درخشان میشه بخاطر هورمون های استروژن (اگه درست یادم باشه)... و بعد زایمان به خاطر افت شدید هورمونها از حدود دو تا حتی شاید ۱ سالگی ریزش زیادی رو تجربه کنیم که قدیمیا میگن موهای بارداریه داره میریزه.. شما باید پیگیر باشی چرا داری ریزش میگیری... حالا از بچه های همینجا بگید ببینیم موهاتون پر شد یا کم شد؟ مال خودم که خیلی خوب شده بود و تا حالا موهام هیچوقت اونجوری نبوده... ولی بعدش ریزش سنگین داشتم، تا حدود ۹ ماهگی... بعدش دیگه همونجور موند، و بخاطر شیردهی هم نمی تونستم ماسکی چیزی استفاده کنم، بعدشم جراحی پیش اومد، الانم که کرونا?
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۵/۱۵، ۰۷:۱۲ عصر
رز خوبم چشم
من واقعیتش هرچیز سبزی مثل سبزی یا حتی کشمش و زیتون حالمو بد میکنه تخم مرغ و مرغ بدترم میکنه ولی حتما حبوبات رو اضافه میکنم ب غذا امشب عدسی درست میکنم میوه هم بدبختی نمیتونم بخورم نهایتا سیب میتونم خبوبات رو دوس دارم خیلی ولی نرفتم طرفش تاحالا مادرمم خیلی دور نیس اما بلد نیس چی خوبه چی بد فقط زنگ میزنه میگه بخودت برس فردا کشک میخرم ک کال جوش بپزم واسه خودم بادام و پسته خامم هرروز میخورم تو گوگل زدم دانه چیا میگن واسه باردارایی ک دیابت دارن یا از قندشون میترسن کم بخورن ولی میخرم طرز استفادش چجوریه؟
۱۴۰۰/۵/۱۵، ۰۷:۱۸ عصر
عاطفه جان دکتر من بهم گفت کشک بادمجون و این چیزا که توش کشک هست نخور به خاطر نمکش
کلا از اول خیلی تاکید میکرد روی کم نمک بودن غذاهام حتما یه دوره تغذیه بارداری آنلاین شرکت کن واقعا به درد بخوره |