۱۴۰۰/۱۲/۱۹، ۰۹:۳۵ عصر
منم رینگ سادم کدر شده. البته فکر کنم ببریم طلاسازی جلا بدن دوباره
تبادل نظر درباره ی خرید طلا
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۹، ۰۹:۳۵ عصر
منم رینگ سادم کدر شده. البته فکر کنم ببریم طلاسازی جلا بدن دوباره
۱۴۰۰/۱۲/۱۹، ۱۱:۵۵ عصر
منم رینگ ساده همیشه دستمه ولی خوب مونده
ترگل شمالی هستی؟
ندا جون چرا خش میفته. من حلقم رینگ ساده زرد بود. چند ماه دستم کردم دیدم هی داره روش خط میفته. گذاشتمش کنار به جاش رینگ ساده استیل گرفتم. هر ۷-۸ ماه یکبار هم که یکم رنگش میره و خط میفته میندازمش دور باز ۲۰ هزار تومن میدم یکی دیگه میخرم
![]() ![]() اره بچه ها جلا میدنش ولی فکر کنم یه لایه خیلی خیلی نازک از روش میره. واسه همین من دیدم حیفه گذاشتمش کنار. ![]() • (کژال)، 2015، Celin، Nedaa28، Rose، youtab، ترانه خانوم،
۱۴۰۰/۱۲/۲۰، ۰۳:۵۴ صبح
بله ماهور جان درست میگن
برای جلا دادن یا اصطلاحاً پرداخت، یک لایه ی خیلی نازک از طلا برداشته میشه
۱۴۰۰/۱۲/۲۱، ۰۳:۰۴ عصر
این تاپیک منو داره وسوسه میکنه به جا سرخ کن برم واسه خودم طلا بخرم، یه سری اسکرین شات از طلاها گرفتم وقتی میبینمش دلم میخواد همشو داشته باشم
(۱۴۰۰/۱۲/۱۹، ۰۲:۴۹ عصر)Almam نوشته است: ندایا جان میشه برا منم حساب کنی لطفا؟ عزیزم الان دیدم پیامتو با نرخ امروزکه 1.230.000 هست حساب کردم - میشه حدودا 13.021.000 تومان - با چه نرخی خریدین ؟ ترگل ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نه ترانه جان رشت نیستم فاطمه جان نگفتم صد در صد عیارش کمتر - گفتم یا طلای دست دوم یا عیارش کمتر - جز این دو حالت خارج نیست
مسیر جهان دوره گردیست
۱۴۰۰/۱۲/۲۱، ۰۴:۱۱ عصر
ممنون عزیز دلم ، نخریدیم فعلا
![]() ![]()
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۲۱، ۰۴:۲۹ عصر
پیشاپیش مبارکتون باشه عزیزم - حدود قیمت هم نگفتن به شما؟
مسیر جهان دوره گردیست
۱۴۰۰/۱۲/۲۱، ۰۴:۳۸ عصر
(۱۴۰۰/۱۲/۲۱، ۰۳:۰۴ عصر)سیما نوشته است: این تاپیک منو داره وسوسه میکنه به جا سرخ کن برم واسه خودم طلا بخرم، یه سری اسکرین شات از طلاها گرفتم وقتی میبینمش دلم میخواد همشو داشته باشم منم همینطور سیما جون... فکر کنم تنها راهم اینه که طلافروشی باز کنم تا این هرررم بخوابه ![]()
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۱۲/۲۱، ۰۹:۰۰ عصر
ندایا جان تقریبا ۱۲/۳۰۰ اینا گفت، اون روز طلا ۱۲۲۰۰۰۰ بود
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]() |