امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
منم همه لباسهاشون رو شستم. به خاطر فشارم یه نیمچه ساکی هم بستم. دارم کم کم رو مغزم کار میکنم که آماده باشه و بتونه بپذیره، چون من کلا یه مدلی ام که اتفاق غیر منتظره بیفته برام خیلی خیلی اذیت میشم و باید آمادگی ذهنی داشته باشم تا بتونم مدیریت کنم. انشالله که برای هممون به وقتش و به بهترین نحو اتفاق بیفته.
بچه ها من حرکت یکی از قلهامو خیلی کم حس میکنم. به نظرتون بگم امروز تو مطب nst انجام بده؟ حرکتشون از کی کمتر میشه؟ میگن وقتی جاشون کم باشه حرکتشون کم میشه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بسلامتی لیانه جون

(۱۴۰۰/۳/۱۹، ۰۱:۳۲ عصر)Targol نوشته است: بچه ها من حرکت یکی از قلهامو خیلی کم حس میکنم. به نظرتون بگم امروز تو مطب nst انجام بده؟ حرکتشون از کی کمتر میشه؟ میگن وقتی جاشون کم باشه حرکتشون کم میشه.
ترگل جون خب دو قلو فرق داره واقعا سخته حرکت هر دو رو کنترل کردن. کلا nst کار خوبیه تازه حس خوبیم داره کلی قربون صدقه نی نی میری 
اما دکتر من تاکید کرد کلا این حرف که جاشون تنگ میشه پس حرکات هفته های آخر کم میشه رو کلا بذار کنار. تا روز زایمان روال حرکات باید حفظ بشه. باز دیروز تاکید کرد گفت تنها چیز مهمی که باید این هفته ها کنترل کنی و حواست دائم باشه بهش حرکات بچه هست کم شد یا تغییری کرد حتما مراجعه کنی. 
ولی بازم میگم دو تا خب فرق داره من فکر میکنم تشخیص و تفکیک حرکاتشون یکم سخته  Heart Heart
  • lili_61، liyane، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم نونا جون که گفتی. راستش من از اول حرکت این قل رو خیلییی کمتر از اون یکی حس میکردم. اما از دیروز حساس شدم. قبلا انگار صداش میکردم یکم تکون میخورد. از دیروز زیاد به حرفم عکس العمل نشون نمیده. شایدم دارم توهم میزنم Sad حرکتش انگار ضعیف تر از قبله
پاسخ
سلام به همه مامانای خوشگل و گردالو  Heart
بچه ها میشه در مورد nst بهم توضیح بدین لطفا؟
من الان هفته ۳۳ام کی باید بدم؟

رزعزیزم مرسی بابت اطلاعاتی که در مورد ساک و لوازم بیمارستان و مسایل بعد از زایمان نوشتی خیلی خیلی به درد بخور و خوب بود من چیزایی رو که از خوراکیاش نداریمو لیست میکنم و حتما میخریم :*
  • lili_61، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۱۹، ۰۱:۵۰ عصر)youtab نوشته است: سلام به همه مامانای خوشگل و گردالو  Heart
بچه ها میشه در مورد nst بهم توضیح بدین لطفا؟
من الان هفته ۳۳ام کی باید بدم؟

رزعزیزم مرسی بابت اطلاعاتی که در مورد ساک و لوازم بیمارستان و مسایل بعد از زایمان نوشتی خیلی خیلی به درد بخور و خوب بود من چیزایی رو که از خوراکیاش نداریمو لیست میکنم و حتما میخریم :*

خواهش می کنم عزیزم
خوشحالم که براتون مفید بوده Heart Heart

البته می تونید با توجه به نیاز و شرایط خودتون شخصی سازیش کنید
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جون حفظ روال سابق مهمه اگه اون نی نی از اول کمتر تکون میخورد الانم اکی هست
بهرحال nst هم خیلی خوبه
یوتاب اون مطب دکتر مشغق میری یه اتاق دست راستی هست که دو تا تخت داره اونا برای نوار قلب جنینن که ضربان قلب رو حین تکون خوردن جنین ثبت میکنه
بایدی نداره به محض اینکه احیاس تغییر در تعداد حرکات بچه بکنی تو هفته های بالا دکتر میگه nst بده. من بهمن بودم به خانومی اومده بود هفته ۲۹ بود من تو هفته ۳۷ بودم یکی هفته ۳۹ بود خلاصه متغیره عزیزم
  • lili_61، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی نونا جون. امروز قبل اینکه برم مطب چندتا حرکتشو حس کردم. به دکتر دومم گفتم. گفت دوقلویی یه وقتهایی تشخیص نمیدی کدومه، همین که بعد غذا سه تا حرکت حس کنی کافیه. که گفتم سه تا رو حس کردم. گفت خوبه و دیگه nst نگرفت.
بهم گفت اگه انشالله مشکلی پیش نیاد و دکتر رحیمی دستور ختم بارداری نده تو ۳۷ هفته زایمانت میکنم. و اینکه گفت ریه دوقلو دو هفته جلوتر از یه قلوئه. با اینکه اندازه اش کوچولوتره
خلاصه خیلی بهم آرامش داد. کما فی السابق فشارم اونجا نرمال بود خداروشکر...

تشکر رو برداشتن؟؟
پاسخ
خب خدارو شکر ترگل جون
آره کلا دو قلو زودتر از نی نی تک تکمیل میشه، ولی کلا ترگل جون در نهایت هرچی نظر دکتر رحیمی بود حتما عمل کن میدونم باهاش استرس پیدا میکنی اما به کارش و تشخیصش شک نکن
  • lili_61، liyane، Rose، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم چند روز پیش رفتم دکتر.قلب تشکیل شده بود.آزمایشم دادم که قندم نرمال بود ولی کم کاری تیرویید دارم که دکتر غدد برام لووتیروکسین نوشت.همچنان حالت تهوع دادم که با دمیترون بهتر میشم.
  • 2015، Hami99، lili_61، nona، Rose، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بله نونا جون، حرفت درسته. خودم هم به تشخیصش ایمان دارم. دکتر دومم هم خیلی قبولش داره و گفت هر چی اون بگه.
  • Hami99، lili_61، nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 61 مهمان