۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۱:۱۳ صبح
دریچه کولر مگه تمیز شدنیه؟ به شوهرم بگم امشب رگشو میزنه دیگه
خونه تکونی
|
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۱:۱۳ صبح
دریچه کولر مگه تمیز شدنیه؟ به شوهرم بگم امشب رگشو میزنه دیگه
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۱:۲۴ صبح
اوف ندا من تو نوعروس دیده بودم ملت درش میاوردن و میشستن. اصلا هیچ وقت به ذهنم نرسیده بود خدایی
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۱:۲۷ صبح
درم میاد؟؟ جلل خالق
امروز به زور دادم شوهرم لوسترارو تمیز کرد صد دفعه گفت هیییچ کس لوستر تمیز نمیکنه !! آخه لوستر که کثیف نمیشه !! کی اینارو نگاه میکنه !!
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۲:۰۰ صبح
مگه دریچه کولر مهمه اصلا؟!
![]() من امسال دیگه خیلی ریزه کاری کردم کلید پریزا رو باز کردم شستم! ![]() • 2015، Nedaa28، Rose، sims s، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۲:۰۱ صبح
وا خوشبحالت ندا
حالا شوهر من برعکسه ،یه سوراخ هایی رو میبینه ک به عقل جن نمیرسه ای میگه اینجا خاکه ،اونجا خاکه خودمو بکشم هم به پاش نمیرسم تو ریز بینی ولی لوستر رو لاله هاش رو در بیار بشور بعد وصل کن ،یه جلایی پیدا میکنه انگار همین الان خریدیش
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۲:۰۵ صبح
نسیمه جان این دوستمون هم میبینه ولی از اونجایی که اگه بگه من میگم خودت پاشو تمیز کن ، به رو خودش نمیاره
لاله نداره واسه ما از این مدل کلاهیاس ![]() کلید پریزم در میاااد؟ ![]() • 2015، Rose، Sepi، sims s، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۲:۰۷ صبح
منم امسال کشفش کردم
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۲:۰۷ صبح
بچه ها بسه چه خبره خب...چه جاهایی تمیز میکنین...من فقط می یام میخونم و میرم همین
فاطمه هستم
![]() ![]() • (کژال)، mahtakhanoum، Mari90، Rose، Sepi، sims s، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۲:۲۷ صبح
واقعا فرگلی چی بود این کیبورد من نوشت؟!!
ترگل ساری، خودم اصلا ندیده بودم تا همین الان. ولی فرگلی هم خوشگله ها... حالا بازم خوبه چیزای منشوری نمی نویسه آبروم بره ![]() • (کژال)، 2015، Rose، sims s، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۲:۳۵ صبح
حالا سپی،خیلی کثیف بودن کلید پریز ها؟؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
|