۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۱:۴۳ عصر
بچه ها یه چی تو دیوار میذارید حتما میان بازدید؟ اخه ادم میترسه کسی خونش راه بده که
الهی و ربی من لی غیرک...
خونه تکونی
|
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۱:۴۳ عصر
بچه ها یه چی تو دیوار میذارید حتما میان بازدید؟ اخه ادم میترسه کسی خونش راه بده که
الهی و ربی من لی غیرک...
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۱:۴۴ عصر
من واسه همین مورد تا حالا چیزی نذاشتم کیانا جان
مثلا روتختی حتما باید ببینن کامل بعد بخرن
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۱:۴۵ عصر
بچه ها چرا به ندا میگید روی روی تختی بخوابه؟!! مگه زیرش نباید بخوابه؟!!
![]()
الهی و ربی من لی غیرک...
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۱:۴۷ عصر
![]() • *كيانا*، 2015، Almam، Hamii99، sims s، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۱:۵۹ عصر
بچه ها الان یادم افتاد گوشت قرمزمون تموم شده... چند روز پیش خرید بودم، گوشت تموم شده بود وسط ظهر!!! می دونید بعد از عید کی کشتارها شروع میشه؟ چون گوشت مرغ و چرخ کرده ی مرغ و ماهی و میگو دارم میخوام اینا رو استفاده کنم، ولی اگه مثلا 10-15 روز دیگه باز میشه یه فکری بکنم... البته سفر هم میریم، اگه بشه قبل رفتن یخچال رو تمیز کنیم و بریم که از شهرستان گوشت بخریم بیاریم... هم قصابی مورد اعتماد میشناسیم هم اینکه ارزونتره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۲:۰۱ عصر
(۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۱:۴۷ عصر)Targol نوشته است:(۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۱:۴۵ عصر)*كيانا* نوشته است: بچه ها چرا به ندا میگید روی روی تختی بخوابه؟!! مگه زیرش نباید بخوابه؟!!روی روتختی میخوابن، زیر لحاف ترگل اونکه ندا گذاشته بود برای رو بود نه زیر... زیر که میشه ملافه... ![]() خدایی شما روی روتختی میخوابید؟ روتختی مثل لحافه دیگه..
الهی و ربی من لی غیرک...
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۲:۰۵ عصر
نه کیانا جون, من چیزی میذارم دیوار یه عالمه عکس از همه جاش میذارم, طرف بخواد ویدیو هم میفرستم, بعد همسرم نمیذاره بیان خونه, همیشه دم سوپری کوچمون میبره تحویل میده بهش, تا حالا چیز بزرگ نذاشتم بخوان بیان خونه حتما ببینن
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۲:۰۶ عصر
کیانا اصطلاحشو به کار بردیم دیگه
میدونم لحاف میندازیم رومون رو تخت میخوابیم این روتختی ملعون من همتون گیج کرد
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۳:۱۴ عصر
|